07.25-én párt fogadnék a XIII. kerületben. 170/78 20/5 igényes potens pasi vagyok. Cuckold, Dogging DP . Privátban írjatok.

Sziasztok! Aktív-uni srác/pasi Nyíregyházán??
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
Kecskeméten keresek egyedülálló nőt akihez eljárhatnék időnként szexelni!40-50-60 év körüliek nyugodtan jelentkezhetnek.Írj privátban a többit megbeszéljük!
kecskeméti párt keresek
Sziasztok, kinek volna kedved csatlakozni hozzánk harmadiknak... (üzi privátban)
Egyedülálló pasit keresünk feleség közös kényeztetésére.
Képet majd kérünk,persze küldünk is. Ha szimpátia megvan utána viber..Hölgyet is keresünk mindenki örömére,párt egymás előtti és akár párcserére...
Képet majd kérünk,persze küldünk is. Ha szimpátia megvan utána viber..Hölgyet is keresünk mindenki örömére,párt egymás előtti és akár párcserére...
Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Sziasztok holnap délutánra keresünk párosunkhoz, lehetőleg bi ffipartnert egy pár kellemes órára... hely adott... ne ide írjatok hanem privátban... köszi sziasztok
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Sziasztok!Szívesen ismerkedünk párral baráti szexkapcsolat reményében.
Ceglěd ěs környěkěn ismerkedněk hölggyel. Megbizhatò lazza figurànak tarto magam. Ismerkedjūnk!!! Az ělet szěp
Magas, nagy méretű partnert keresek.
Sziasztok! Van itt olyan hölgy vagy pár, aki holnap eljönne velem Borgátára a strandra? Vagy aki szintén ott lesz? Privátban írjátok!
Hosszabb távra keresek heti 1-2 alkalomra 45 feletti férfias, diszkrét hellyel rendelkező, szopatni szerető partnert. Nógrád, heves megye.

Sziasztok,formás hölggyel,jó fej párral ismerkednék rendszeres randikhoz hosszabb távra.Bajai diszkrét,helyes pasi vagyok.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...

Párok! Merre vagytok? Titeket keresünk, ha szívesen csatlakoznátok 40-es, ápolt, kulturált párosunkhoz, főleg orál játékokra. Bi beállítottság előny, de nem feltétel.
Párok! Merre vagytok? Titeket keresünk, ha szívesen csatlakoznátok 40-es, ápolt, kulturált párosunkhoz, főleg orál játékokra. Bi beállítottság előny, de nem feltétel.
Sziasztok diszkrét ápolt roma pasi vagyok.szintén diszkrét párt keresek.kiszeretném emelni nem üriteni szeretnék!! Ojan párt keresek akik értékelik az izgalmat amit 3szex tud adni finom es szmvedéjes szexet keresek.persze nem azonalra ! Inkáb idöseb házaspárt keresek akik értékelik a tapasztalatot és tudgyák hogy mit akarnak! Magukat párnak kiado hoki bajnokok .és pénzért kefélö párok hanyagojanak!! Heves Nográd Pest megyében keresek.privát levelet várok