Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Kedves férfi társaim hölgy partnereddel tölts el nálam egy kellemes estét kiváló búvóhelyet biztosítok számotokra ingyen van szauna, jakuzzi hangulatos diszkrét helyen cserébe engedd hogy beszálljak 3.-nak a hölgy örömére.
részletek és képek viberen cseréljünk .
részletek és képek viberen cseréljünk .
Barátnak jelöltelek titeket és írtam is illedelmesen hozzá. Egyből tiltottatok... Legalább egy német írtatok volna
(Ez egy válasz Sikolyok üzenetére (2022. 11. 24. csütörtök 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 24. csütörtök 10:53

Nem értem egyértelműen kitöltött adatlapunk van hogy kit keresünk a korhatár is ott van erre írnak huszon évesek Budapestről még annyi tisztelet sincs hogy végig olvassák hogy kit keresünk !
Aktív bi férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Sziasztok. A mai napon hellyel rendelkező párokat keresnénk!
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok, hölggyel vagy párral randiznék.Bajai független pasi vagyok.
Sziasztok. Hozzánk hasonló alkatú párral ismerkednénk
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!!!!…!
Sziasztok.Van itt pár aki 40-es ffit keres? Privát?
Szia! keress bátran! új vagyok még itt,lehet neked is írhattam volna,de remélem látod,és keresel.
(Ez egy válasz attila- üzenetére (2022. 11. 27. vasárnap 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 27. vasárnap 20:18

Szentendrén keresünk 40-es, 50-es sportos, enyhén bi pasit, vagy párt... csak fotóval!
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
50+ párral ismerkednék komolyan!
Szopni szeretnék Nyiregyen, délután 5 órakor állomás vagy környéke.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok! Párként keresünk párokat, szóló pasit nem.
Gödöllőn asszonyok lányok párok ?43 éves sportos jól tejelő kan keres privi
Dec. 3.-5. ig a Thermál Hotel Visegrád ban leszünk hozzánk hasonló párok közeledését fogadjuk ha lesznek ott olyanok. DE CSAK PÁROK!!!!!
Sziasztok! 45-60 közötti hölgyet keresek Szombathelyen. Baráti kapcsolatra, szabadidő kellemes eltöltésére. Hellyel rendelkező szingli pasi vagyok. Privátban írjátok!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!