Sziasztok! Szilveszteri vacsorához keresünk párt, társaságot Bp-i étterembe. A többi ahogy alakul.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Cegléden valaki bármi kellemes dologra?
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
sziasztok hölgyet és urat keresek 3 mas szexre veszprém megyében lakom helyem van írj minden jóban benne vagyok
Sziasztok, ma este Árpadfürdőben keresünk kalandot. Privát üzenetben várjuk az ötleteket, jelentkezőket. Elsősorban pár, de szóló pasi, nő is.
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...

Pár ismerkedne! Csak Privi!
Zalaegerszegen időseb duci hölgyet nyalnék. Privátban keres
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

SZEGEDEN vagy erre járóban most hétvégén vki? mindenre nyitott ,sexelni szerető, bi, sportos, férfias srác vagyok 31/179/71 képem, helyem van
Ma koraesti kalandra érett hölgy társaságát keresném.
Székesfehérvár és környékén.
Székesfehérvár és környékén.
Sziasztok. Én egy 47 éves nem független ff vagyok .Péntek vagy Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt akár egész estés kikapcsolódásra, helyem sajnos nincsen ,de szívesen utazok kb 50 km ,
Van kedved ill kedvetek itt privátba a többit meg tudjuk beszélni. Üdv Laca
Sziasztok! 16-án estére keresek párt vagy hölgyet Budapesten.
Túlfűtött pár vagy hölgy aki szereti akár egész éjjel élvezni a finomabbnál finomabb dolgokat, srácot keres és hosszabb távú kapcsolatban, barátságban gondolkodik...? Egyedülálló, egyedül élő vagyok. Van autóm, távolság sem gond.

Skype on csevegnèk èrettebb hölggyel.
Ma délelőtt Szigetszentmiklóson hölgyet vagy párt masziroznèk otthonában. Keressetek bizalommal.
Zalaegerszegen időseb hölgyet nyalnék. Privátban keres
Sziasztok. Én egy 47 éves nem független ff vagyok .Péntek vagy Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt akár egész estés kikapcsolódásra, helyem sajnos nincsen ,de szívesen utazok kb 50 km ,