Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Szép jó reggelt.
Adatlapom szerint is ismerkednék.
Adatlapom nem titkos, nyugodtan meg lehet nézni.
Amenyiben tetszik amit írtam és szimpatikus a szitu is
akkor írj levelet.
Köszönöm a figyelmet.
Adatlapom szerint is ismerkednék.
Adatlapom nem titkos, nyugodtan meg lehet nézni.
Amenyiben tetszik amit írtam és szimpatikus a szitu is
akkor írj levelet.
Köszönöm a figyelmet.
Elhanyagolt férj keresi szexpartnerèt. Kor alkat nem számít. 40 felett
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma este!!
Sziasztok. 30-as párként illetve szoló férfiként idősebb párhoz, hölgyhöz és hölgy is jöhet hármasba ha szeretne be szállni hozzánk. Kifejezetten kedvelem az idős hölgyeket felső korhatár nélkül. Utazni tudunk és fogadni is.
Szolnokon ma délután

Ma este hetero párt fogadnánk.
Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Kedves, szexi pár Somogy vagy Baranya vármegyéből??? Csak kukkolni szeretnék diszkréten..
Kecskemét keresnek.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Ma estére hölgyet keresek Abádszalók és környéke!Teltebbek előnyben! 45 éves kor felett.
Sziasztok! Párt keresek Szombathelyen, hosszú távú, baráti kapcsolatra. Privátban írjátok!
Zalaegerszegen pasit kényeztetnék orálisan este 21 után. Helyem van.
Fiatal vagyok (26) Idősebb hölgyet (50-70éves) keresek normál (nem BDSM stb), erotikus kapcsolatra.
Többit privát üzenetben.
Üdv
Többit privát üzenetben.
Üdv
Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt .Egy újabb próbát megér hátha most ....
Nem független ,többesbe nem kezdő 47 éves pasi vagyok.
Gondoljátok folytatás privátba. Üdv Laca
Nem független ,többesbe nem kezdő 47 éves pasi vagyok.
Gondoljátok folytatás privátba. Üdv Laca
40-60 közötti budapesti férfival ismerkednék, aki hozzám hasonlóan bi-kíváncsi heteró vagy kezdő biszex és orálnál többre nem is vágyik. Péntek este vagy szombaton akár találkozhatnánk is.
Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Sziasztok
47 éves feleségemet nagy farkú kellemes kisugárzású férfi megdughatna
Nagy popsi nagy mell szőke szemu
47 éves feleségemet nagy farkú kellemes kisugárzású férfi megdughatna
Nagy popsi nagy mell szőke szemu