Ma este autóban szopnék! Akár kíváncsi heterot is. Diszkréció fontos. Tata, Komárom környéke!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké!
Nőt párt ffit keresek orális jatekokra
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Utazás nem gond !

Onlaine barátnőt keresek!
Olyan hölgyet keresek akivel bármilyen onlaine felületen tartanánk a kapcsolatot. Írj üzit és megbeszéljük a részleteket!
Olyan hölgyet keresek akivel bármilyen onlaine felületen tartanánk a kapcsolatot. Írj üzit és megbeszéljük a részleteket!
Sziasztok!
Írtam a napokban nektek,de nem kaptam választ!
(Ez egy válasz szex veled üzenetére (2023. 07. 01. szombat 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 01. szombat 19:51
Írtam a napokban nektek,de nem kaptam választ!

Sziasztok. Somogyból van itt Hetero pasi aki csatlakozna párhoz?? Várjuk jelentkezőket üzenetben!!
------ > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm ------ >Adatlap
Sziasztok. Somogyból van itt Hetero pasi aki csatlakozna párhoz?? Várjuk jelentkezőket üzenetben!!
Sziasztok. Bi Párral ismerkednék Budapest és környékén!
Sziasztok Ma Szombat estére keresek Bi elhanyagolt hölgyet, csajszit , ill párt vagy esetleg sw házi bulit. Üdv Laca
Párokkal ismerkednék Somogy vagy Baranya vármegyéből, akiket izgat ha szex közben valaki közelről nézi őket... Csak nézni szeretném, szex nélkül...

Sziasztok
Kigyurt magas izmos pasit keresunk
CUCKOLDRA- Házibaratnak
40F 23L par vagyunk
Nyiregyhazi pasit keresunk hetkoznap napkozbeni szabadidovel
Helyunk van
Kigyurt magas izmos pasit keresunk
CUCKOLDRA- Házibaratnak
40F 23L par vagyunk
Nyiregyhazi pasit keresunk hetkoznap napkozbeni szabadidovel
Helyunk van
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Idösebbpárt keresek jászberényben éskörnyékén.
Feleség örömének fokozására keresünk hetro párt vagy hetero pasit
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Utazás nem gond !
Utazás nem gond !

Sziasztok 07,01 Szombat estére keresek Bi elhanyagolt hölgyet, csajszit , ill párt vagy esetleg sw házi bulit. Üdv Laca
Sziasztok bi pasi vagyok be csatlakoznák olyan párhoz hol mind a kettőjüket kényeztetni kell szopok nyalóka ujjazok egy gond van helyem nincs és Győrben mert nincs kocsim