Keress meg nyugodtan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 25. kedd 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 25. kedd 08:26
Törölt felhasználó (4675444)

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Szép jó napot mindenkinek.
Megpróbálom megint hátha.
Senkinek nem megfelelő az adatlapomon leírt opció?
Házibarát nak jelentkeznék adatlapom szerint.
Kérlek olvazsd el, ha szimpatikus akkor hozzuk össze.
A képeim nem resauráltak nincs szerkeztve, kapsz amit látsz.
Nincs zsákbamacska.
Kor alkat nem számít, csak a jó kedv és hangulat.
További szép napot
Megpróbálom megint hátha.
Senkinek nem megfelelő az adatlapomon leírt opció?
Házibarát nak jelentkeznék adatlapom szerint.
Kérlek olvazsd el, ha szimpatikus akkor hozzuk össze.
A képeim nem resauráltak nincs szerkeztve, kapsz amit látsz.
Nincs zsákbamacska.
Kor alkat nem számít, csak a jó kedv és hangulat.

További szép napot
Sziasztok
Keresek Bp-i párt, hölgyet ,csajszit, most hétvégére Péntek vagy Szombat estére.
Keresek Bp-i párt, hölgyet ,csajszit, most hétvégére Péntek vagy Szombat estére.
Párokkal ismerkednénk hétvégi szabadidőnk kellemes eltöltésére.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Cegléden keresek partnert bármi kellemes dologra.
Sziasztok, Bajai független, fiatalos pasi vagyok.Formás, helyes hölggyel -párral ismerkednék.
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Tiszafüreden szopatnék, hely megoldott.( hölgyet, párt, urat )
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú párt - akár biszex iránt érdeklödő férfitaggal - keresek!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Holnap, HÉTFŐN, EGERBEN egyoldalúan szopnék férfias, hellyel rendelkező, nemdohányzó pasit. crazya Én vékony, helyes, szopni szerető biszex srác vagyok.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok. Párt, vagy hölgyet keresnék ma kora estére! Helyem lenne Szalkszentmártonba. De Pest megye Déli részén, Bács megye Északi részén utazás sem jelentene gondot! Akár autós kalandba is benne lennék, ha meg lenne a kölcsönös vonzalom!
Sziasztok!
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből...
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből...

Sziasztok! Ma este keresek kalandot Bpn. Helyem sajnos nincs utazni tudok! Sziasztok!
Sziasztok! Ma este keresek kalandot Bpn. Helyem sajnos nincs utazni tudok! Sziasztok!