Sziasztok ,Szombat estére keresek Bp-i hölgyet, párt , csajszit .
40 feletti hölgyet keresek, ha 50 az se gond, sőt.
Párok is írhatnak nekem.
Köszönöm.
Üdv. Albert
Párok is írhatnak nekem.
Köszönöm.
Üdv. Albert
Sziasztok!
Szimpatikus párral szívesen ismerkednénk kalandoznánk…
Eger és környék
Szimpatikus párral szívesen ismerkednénk kalandoznánk…
Eger és környék
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Ballószögön "naturista buli" lesz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 07. csütörtök 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 07. csütörtök 17:59
Törölt felhasználó (4656069)

Párokkal ismerkednénk hétvégi szabadidőnk kellemes eltöltésére.
Sziasztok, szőrös intimmel rendelkező hölggyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék. Privát üzenetben jelezd, ha szeretnél ismerkedni.
Tamás
Tamás
Ma estére keresek párt ahol nyalhatok,szophatok.
Nagy mellek,nagy farok előnyben.
Ápolt,kúltúrált,káros szenvedélyektöl mentes pasi vagyok
Bp és környéke.
Nagy mellek,nagy farok előnyben.
Ápolt,kúltúrált,káros szenvedélyektöl mentes pasi vagyok
Bp és környéke.
40 feletti hölgyet keresek, ha 50 az se gond, sőt.
Párok is írhatnak nekem.
Köszönöm.
Üdv. Albert
Párok is írhatnak nekem.
Köszönöm.
Üdv. Albert
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Csinos 40+-os hölgy ( esetleg csinos hölgytagú pár ) akit érdekelne esetleg csak masszázs ( okleveles masszőrivel ) is kizárólag kölcsönös személyes szimpátia alapon?
Nem vagyok sem profi sem hirdető!
Nem vagyok sem profi sem hirdető!
Sziasztok! 40-es pár keres pasit aki szeretne velünk ismerkedni. Adatlap szerint keresünk. Fotó! Csak borsod megye közelében lévők írjanak!
Szopatnal szopok pesti diszkrét havert keresek
Csepeli hölgyet kényeztetnék
Sziasztok,fiatalos, független Bajai pasi vagyok,formás hölggyel randiznék.Lehet egyéb szabadidős program is.
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit elégítenék ki orálisan. Helyem lesz.
Sziasztok ,Szombat estére keresek Bp-i hölgyet, párt , csajszit .
Sziasztok!
Szeptember 11-12-13.-ra keresek programot, hölgy vagy pár társaságában. Bármi szóba jöhet, alkalmi, éjszaka, hotelben alvás, autós szex, wellness, szauna, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 43 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi, 178 magas.
Írj privátban.
Utazni tudok bárhová az országban.
Szép napot!
Szeptember 11-12-13.-ra keresek programot, hölgy vagy pár társaságában. Bármi szóba jöhet, alkalmi, éjszaka, hotelben alvás, autós szex, wellness, szauna, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 43 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi, 178 magas.
Írj privátban.
Utazni tudok bárhová az országban.
Szép napot!
Párokkal ismerkednénk hétvégi szabadidőnk kellemes eltöltésére.
Sziasztok!
Jövő hét elején pár napra keresek hölgyet aki a Mátra hegyei között kellemes társaságom lenne.
Jövő hét elején pár napra keresek hölgyet aki a Mátra hegyei között kellemes társaságom lenne.