Kecskeméten nagy mellű nagymamát keresek szexre!Irj!
Sziasztok.
Keresünk egy szimpi párt,egész hetvègènk szabad.,
Helyünk van
Keresünk egy szimpi párt,egész hetvègènk szabad.,

Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok, október 26-29 közt a gyulai Corvin hotelben leszünk,jó lenne,ha lenne ott mèg egy mindkét fèl rèszèröl biszex pàr,akikkel lehetne gabalyodni picit.
Megbízható, érzéki férfi keresi hölgy partnerét.
+60+70-feletti hölgyet,párt keresek ,hosszútávú diszkrét kapcsolatra!!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Érett hölgy titka lennék!
Ápolt 44/185/88 pasi vagyok!
Fejér és kke!
Ápolt 44/185/88 pasi vagyok!
Fejér és kke!
Zalaegerszegen most pasi?
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
Zalaegerszegen holnap délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz.
Sziasztok, október 26-29 közt a gyulai Corvin hotelben leszünk,jó lenne,ha lenne ott mèg egy mindkét fèl rèszèröl biszex pàr,akikkel lehetne gabalyodni picit
Sziasztok!Esztergom-Párkány-Dorog környékén kukkolnék átlagos alkatú párt.Ha igény van rá,beszállnék,maszíroznák,fényképeznék,videóznák...P- uszik...
Sziasztok!
Pest vármegyében Monor vonzáskörzetében ismerkednék 50 év feletti hölggyel vagy párral ,alkat nem számit.
Pest vármegyében Monor vonzáskörzetében ismerkednék 50 év feletti hölggyel vagy párral ,alkat nem számit.
Szép napot!
Bp.-en kényesztetnék elhanyagolt nőket!!!
Fehervaron vki kalandra?
Privit írj.....köszi
Privit írj.....köszi
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Ma este találkoznék párral ahol a pasit együtt szophatnánk a hölggyel. Én is szopható vagyok. Cuckold játékok.
Ápolt,normális,40 es pasi vagyok. Utazni tudok,illetve kocsiban is jó.
Ápolt,normális,40 es pasi vagyok. Utazni tudok,illetve kocsiban is jó.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !