Sziasztok! Ápolt, intelligens férfiként 40-55 év közötti párhoz csatlakoznék kellemes hármas élvezetekre, akár mindkettőtök örömére is. Helyem van Pécsett a belvárosban. Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt. Keressetek bizalommal! Üdv, Ádám (Szóló férfit nem keresek, köszönöm megértésedet.)
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségekhez, érett hölgyekhez társulnék
Sziasztok!
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes diszkrét ápolt srác vagyok!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
40 feletti Szekszárdi hölgyet párt házaspárt keresek diszkrét kapcsolatra várom jelentkezéseteket privát üzenetben.
sziasztok
hetero vagy biszex párokkal ismerkednek Mátészalka -Nyíregyháza vonalon
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
hely autó van
írjatok,ismerkedjünk
hetero vagy biszex párokkal ismerkednek Mátészalka -Nyíregyháza vonalon
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
hely autó van
írjatok,ismerkedjünk
Kecskeméten szopnék élvezésig
Kíváncsi hetero pasit
Írj ha érdekel
Kíváncsi hetero pasit
Írj ha érdekel
Sziasztok!
Nem mára és nem is holnapra keresünk kedves intelligens párt az 50-60+-os korosztályból. Van kevés , de kedvező tapasztalatunk, nem csak sexpartnert keresünk, örülnénk egy baráti kapcsolatnak, ami extrákkal van fűszerezve.
Nem mára és nem is holnapra keresünk kedves intelligens párt az 50-60+-os korosztályból. Van kevés , de kedvező tapasztalatunk, nem csak sexpartnert keresünk, örülnénk egy baráti kapcsolatnak, ami extrákkal van fűszerezve.
A közelembe keresek egy ki elégülésre vágyó 40feletti hölgyet vagy párt hetero alapon.
Ha szimpi az adatlapom jelentkezz. Aki nem mer nem nyer.
Ha szimpi az adatlapom jelentkezz. Aki nem mer nem nyer.
Sziasztok
Ismerkedni beszélgetni szeretnék, hátha kialakul valami. Írjatok privát üzenetet
Ismerkedni beszélgetni szeretnék, hátha kialakul valami. Írjatok privát üzenetet
Szopnék Kecskeméten kíváncsi hetero pasit.
Írj
Írj
Jászsági hölgyel barátkoznék...
Zalaegerszegen ma és hétfőn este 21:30 után reggel hatig ráérek. Pasit kényeztetnék orálisan, hellyel rendelkezem.
Sziasztok ! Párokat= / férfi + nő/ vagy csak hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek :pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, dugás közbeni punci nyalás , cuckold szex ,láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…Házibarát is lehetek / kukkolás szex közben is érdekel /// Mindenki -mindenkivel szex is érdekel /itt a jó idő szabadban szex is érdekel !!! Autós is ! ////
Üdv! Párral ismerkednék
enyhe bi is lehet

40 feletti hölgyeket keresek akik szeretik, ha jól ki vannak nyalva. Baranya, Somogy, Tolna megye.
Sziasztok!
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.50-70 közti hölgyet,párt is keresek.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.50-70 közti hölgyet,párt is keresek.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
Sziasztok lányok hölgyek ismerkedés camozás beszélgetés skype rodger.rodger2
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !