Sziasztok! Holnap 13.-án swinger bulit tartok Nyíregyházán. Várom hölgyek,párok jelentkezését üzenetben. Puszi Kata
Zalaegerszegen mától vasárnapig 14 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Sziasztok.
Máj.4 én privát bulit szervezünk házibuli jelleggel Zsámbék mellett.
Szívesen látjuk jo fej vonzó párok jelentkezését 52 éves korig.
Igényes környezetben,nagyon jó fej barátságos párokkal,profitmentesen!!
Részletekért bátran keressetek privátban...
Máj.4 én privát bulit szervezünk házibuli jelleggel Zsámbék mellett.
Szívesen látjuk jo fej vonzó párok jelentkezését 52 éves korig.
Igényes környezetben,nagyon jó fej barátságos párokkal,profitmentesen!!
Részletekért bátran keressetek privátban...

Ma délelőtt a Nyugatinál Budapesten szexpartneremet keresem. Hely megoldott. Vagy ha van helyed ,akkor a IV, V, VI, XIII. kerületben tudunk találkozni a kék metró vonalán. Privátban írj lszi.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Vas Megye környékén keresek magányos, elhanyagolt lányt, asszonyt, hölgyet lopott órákra.
Esetleg bi, vagy bi kíváncsi párt, akinek megfűszerezhet a szeretkezését.
Jól szituált, nem független pasi vagyok, napközbeni szabadidővel.
Esetleg bi, vagy bi kíváncsi párt, akinek megfűszerezhet a szeretkezését.
Jól szituált, nem független pasi vagyok, napközbeni szabadidővel.
Zalaegerszegen mostantól este 21:30-ig pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Sziasztok bi párok, lányok!
Nem független!, jól szituált kezdő bi pasiként keresnék olyan bi, vagy akár csak kíváncsi párokat, akik kipróbálnák milyen, ha egy pasi részt vesz a szeretkezésükben, és besegít kézzel, szájjal, nyelvvel……mindkét fél örömére.
Továbbá keresek elhanyagolt 40-50 év közötti csajt, lányt, feleséget.
Teljes diszkrécióval, napközbeni szabadidővel Vas Megyében, és környékén.
T.
Nem független!, jól szituált kezdő bi pasiként keresnék olyan bi, vagy akár csak kíváncsi párokat, akik kipróbálnák milyen, ha egy pasi részt vesz a szeretkezésükben, és besegít kézzel, szájjal, nyelvvel……mindkét fél örömére.
Továbbá keresek elhanyagolt 40-50 év közötti csajt, lányt, feleséget.
Teljes diszkrécióval, napközbeni szabadidővel Vas Megyében, és környékén.
T.
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek kalandra ma estére bpn, helyem nincs, utazni tudok. Nyitott vagyok sok mindenre! Sziasztok
Rendszeres,diszkrét szex kapcsolatra keresek partnert.
Magas,sportos,nős pasi vagyok,szex terén sok mindenre nyitott.
Privátban írj.
Magas,sportos,nős pasi vagyok,szex terén sok mindenre nyitott.
Privátban írj.
Sziasztok.
Beszélgetnèk,ismerkednèk. Privát üzenetet várok.
Beszélgetnèk,ismerkednèk. Privát üzenetet várok.
Ma délelőtt a Nyugatinál Budapesten szexpartneremet keresem. Hely megoldott. Vagy ha van helyed ,akkor a IV, V, VI, XIII. kerületben tudunk találkozni a kék metró vonalán. Privátban írj lszi.
Nős pasi,titkos hölgy partnert keres,rendszeres kapcsolatra….
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok! Ápolt, intelligens férfiként 40-55 év közötti párhoz csatlakoznék kellemes hármas élvezetekre, akár mindkettőtök örömére is. Helyem van Pécsett a belvárosban. Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt. Keressetek bizalommal! Üdv, Ádám (Szóló férfit nem keresek, köszönöm megértésedet.)
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségekhez, érett hölgyekhez társulnék
Sziasztok!
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes diszkrét ápolt srác vagyok!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!