Kecskeméten kíváncsi hetero pasi ?
Szopnék
Írj ha érdekel
Szopnék
Írj ha érdekel
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére! A hölgy örömére a szexben nincs tabu! Csak személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Győr és kőrnyéke!
Hölgyel,vagy párral kalandoznék,pároknál enyhe bi lehetséges.
Cegléden valaki bármi kellemes dologra?
Sziasztok! Párokkal ismerkednénk Budapest vagy környékbeliekkel..mi ápolt,szolid kezdő pár vagyunk.
Sziasztok, szerdán-csütörtökön napközben randiznék Bp-en.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma ! Valaki/Valakik?
Autós kaland is oké! Ma ! Valaki/Valakik?
Sziasztok!Szombathelyen kersek hölgyet hosszútávú,baráti kapcsolatra.50 éves,szingli pasi vagyok.Privátban írjatok!
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkor < 40!
Sziasztok!
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Ma este pasikkal párokkal kalandoznék Kecskemét vagy környékén, éjszaka is el érsz.Helyem van!
Zalaegerszegen csütörtökön, pénteken dél körül szopnék
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok ,most egy darabig késő estére keresek olyan férfit aki autóba vagy szabadba ürítene ,szopok ,dughatsz
Üdv mindenkinek!
Hétfő,kedd vagy szerda este Gyöngyösön vagy közelében Hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék
Hétfő,kedd vagy szerda este Gyöngyösön vagy közelében Hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék
Zalaegerszegen csütörtökön, pénteken dél körül szopnék.
Sziasztok!
Ismerkednék, barátkoznék az adatlapon megadottak alapján!
Ismerkednék, barátkoznék az adatlapon megadottak alapján!

Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségekhez, érett hölgyekhez társulnék