Sziasztok nagyon diszkrét bi nos vagyok nagyon kívánom hogy leszopjon v enis szopnak valaki csak korrekt ember erdekel
Sziasztok!
Bi, esetleg kezdő, kiváncsi párt kényeztetnék, tabuk nélkül, a lányt, és a fiút is napközbeni szabadidővel.(akár viszonzás nélkül)
Elsősorban Nyugat-Dunántúl és környéke.
Nem független, jól szituált bi pasi vagyok.
Helyem nincs, utazni tudok, autó van.
Bi, esetleg kezdő, kiváncsi párt kényeztetnék, tabuk nélkül, a lányt, és a fiút is napközbeni szabadidővel.(akár viszonzás nélkül)
Elsősorban Nyugat-Dunántúl és környéke.
Nem független, jól szituált bi pasi vagyok.
Helyem nincs, utazni tudok, autó van.
Jo reggelt mindenkinek.
Érdeklődnék.
Lenne e igény egy magamfajta pasira párnak/hölgynek.
40 felett 50 felett 60 felett akár.
Ha tetszett az adatlapomon látottak, jelentkezz levélben,
és a vágyaitok teljesítem.
Üdv. Albert
Érdeklődnék.
Lenne e igény egy magamfajta pasira párnak/hölgynek.
40 felett 50 felett 60 felett akár.
Ha tetszett az adatlapomon látottak, jelentkezz levélben,
és a vágyaitok teljesítem.

Üdv. Albert
Sziasztok!
Még mindig szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Még mindig szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Megbízható ápolt pasi barátkozna hölgy vagy házaspár személyében, van nemi gyakorlatom Tantra masszázsban.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Hölgyel,vagy párral kalandoznék,pároknál enyhe bi lehetséges. Hollandia
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi aki megszoptatna ?
Élvezésig ?
Élvezésig ?

Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Zalaegerszegen ma délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Hölgyel,vagy párral kalandoznék,pároknál enyhe bi lehetséges. Hollandia
49|187|100 Budapesti férfi, átlagnál nagyobb (21|6) mérettel...
Házaspárhoz csatlakozom tabuk nélkül...
Enyhe Bi oké ...
Házaspárhoz csatlakozom tabuk nélkül...
Enyhe Bi oké ...

Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

40 es párként,szivesen találkoznánk egy kedves,bisex,molettebb hölggyel.
Akár 3as,akár a hölgyek egynással való játéka érdekelne minket.
Érden lakunk,itt lenne lehetőség a találkozóra is.
Telefonszámcsere után,hölgytagunkkal beszélhetsz,a komolyságunkat alátámasztva.Bármilyen megoldásra nyitottak vagyunk.
Akár 3as,akár a hölgyek egynással való játéka érdekelne minket.
Érden lakunk,itt lenne lehetőség a találkozóra is.
Telefonszámcsere után,hölgytagunkkal beszélhetsz,a komolyságunkat alátámasztva.Bármilyen megoldásra nyitottak vagyunk.
Kalandra vágyó hölgyet keresek, van helyem is.
Sziasztok,formás hölggyel, jó fej párral ismerkednék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok! Programot keresek ma estére... Mindent meghallgatok. Beszéljünk privátban!
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségekhez, érett hölgyekhez társulnék
Sziasztok!
Zalaegerszegen ma dél felé pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.