Sziasztok! Párokkal ismerkednénk Budapest vagy környékbeliekkel..mi ápolt,szolid kezdő pár vagyunk.
Sziasztok .
Szombat 06.01 estére keresek hölgyet egy jó kalandra vagy huncutkodásra.
Szombat 06.01 estére keresek hölgyet egy jó kalandra vagy huncutkodásra.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt játékokhoz !

Zalaegerszegen ma, szombat, vasárnap este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönom
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönom
Sziasztok!
Nem független, bi pasiként keresnék bi, vagy kíváncsi párokat.
Szívesen vennék részt a szeretkezésetekben, szívesen kényeztetném közben mindkét felet tabuk nélkül.
Helyem nincs, autóm van.( Nyugat-Dunántúl környéke)
Napközbeni szabadidővel rendelkzem.
Sziasztok!
Nem független, bi pasiként keresnék bi, vagy kíváncsi párokat.
Szívesen vennék részt a szeretkezésetekben, szívesen kényeztetném közben mindkét felet tabuk nélkül.
Helyem nincs, autóm van.( Nyugat-Dunántúl környéke)
Napközbeni szabadidővel rendelkzem.
Sziasztok!
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok!
Cegléden ma valaki bármi kellemes dologra?
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Régimódi vagyok, szőrös testű, férfias bi aktívat keresek, 40+, nem baj ha nem vagy kigyúrt! Eger.
Sziasztok!
Még mindig szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Még mindig szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Unatkozó hölgy? Helyem van.
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére! A hölgy örömére a szexben nincs tabu! Személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Győr
Kisebb farkú bi uni pasit keresünk a közelünkből. Mail-ben várjuk a jelentkezést. Pár szóban elképzelés. Fotó előny
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Ma este/éjszaka Székesfehérvár és környékén nővel, párral találkoznék
Zalaegerszegen ma délután 14-től estig ráérek. Pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz. Privátban keress, köszönöm.
Sziasztok! Borsodi pár ismerkedni szeretne közelben lévő pasival. Fotó nem árt ha van! Sok sikert mindenkinek.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt játékokhoz !
Felnőtt játékokhoz !