Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok
Ha Te is házasságban élsz és hiányzik az izgalom,gyengédség,keressük egymást.
Diszkrét,bonyodalmaktól mentes kapcsolatot keresek.
Privátban…
Ha Te is házasságban élsz és hiányzik az izgalom,gyengédség,keressük egymást.
Diszkrét,bonyodalmaktól mentes kapcsolatot keresek.
Privátban…
Sziasztok! Hétköznap nap közben keresek Miskolc környékén hölgyeket, párokat minden jóra. Nyugodtan keressetek! Szép napot mindenkinek!
Zalaegerszegen a hétvégén mindkét nap este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Privátban egyeztessünk. Köszi.
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségeket kényeztetnék.
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Sziasztok, Ma a Balaton közepén minden lehet, de semmi sem kötelező-
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok! Ma Hatvanban lenne esetleg pár nap közben, aki pasit keres? Szívesen ismerkednék! Szép napot mindenkinek!
Zalaegerszegen a hétvégén mindkét nap este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Privátban egyeztessünk. Köszi.
Szia nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok Holnap a Balaton közepén minden lehet, de semmi sem kötelező
Kecskeméti biszex párt keresek
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok ! Heteró pároknak ,nőknek lennék valóban nagy cerkámmal a játszótársa Budapesten!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ha lehet ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !//;;;;
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni.
+60+70-es korosztályt kedvelem!,...,de úgy látszik kihaltak!!,...,vagy nem szeretik a szexet,a testiséget!??..........,de ,ha van ilyen!?.,.......,keress privátban!!