Jászberényi hölgyel barátkoznék.
Sziasztok!
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit keresek akit leszophatok
Élvezésig
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit keresek akit leszophatok
Élvezésig
Sziasztok! Idősebb hölgyet, párt, házaspárt keresnék akár ma estére nézném ahogy szeretkeztek előttem igény esetén simogatnám masszíroznám a hölgyet vagy amit szeretnétek!!
Ötvenes éveiben járó, sportos, értelmiségi férfi vagyok, intelligens, olyan egymást szerető házaspáral szeretnék megismerkedni, inkább a középkorú, vagy idősebb korosztályból, akikhez csatlakozhatnék, mindkét fél örömére.
Mivel nekem szinte semmi tapasztalatom nincs a hármas terén, jó lenne, ha a pár is így lenne, tapasztalt, vagy swingerező párokat nem keresek.
Én nem vagyok igazán biszex, hetero kapcsolatban élek, inkább egy sokoldalú, kíváncsi embernek tartom magamat.
Testi tulajdonságok nem elsődlegesek, fontosabb az élvezés képessége és a naturalitás, a természetesség, mint a kinézet, vagy az életkor.
Nem vagyok független, de igyekszem figyelni az üzeneteket.
Köszönöm!
Mivel nekem szinte semmi tapasztalatom nincs a hármas terén, jó lenne, ha a pár is így lenne, tapasztalt, vagy swingerező párokat nem keresek.
Én nem vagyok igazán biszex, hetero kapcsolatban élek, inkább egy sokoldalú, kíváncsi embernek tartom magamat.
Testi tulajdonságok nem elsődlegesek, fontosabb az élvezés képessége és a naturalitás, a természetesség, mint a kinézet, vagy az életkor.
Nem vagyok független, de igyekszem figyelni az üzeneteket.
Köszönöm!
Zalaegerszegen este pasi akit lehetne szopni? Helyem lesz.
Biszex aktív/kezdő aktív/heteroflexibilis férfit keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Sziasztok Július 9-től 13 ig a Balatonnál leszünk szívesen ismerkedünk párokkal. ZsuTi

50+-os nőt keresek Kecskeméten, Legyen mit fogni rajtad!
Sziasztok!
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék hosszú távon!
Csak budapesti, heterók levelét várom !
Valóban 23-valós mérettel rendelkezem .
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék hosszú távon!
Csak budapesti, heterók levelét várom !
Valóban 23-valós mérettel rendelkezem .
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szerencs és környékén ismerkednék!
+60+70-es korosztályt kedvelem!,...,de úgy látszik kihaltak!!,...,vagy nem szeretik a szexet,a testiséget!??..........,de ,ha van ilyen!?.,.......,keress privátban!!
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyat keresek , nem olyanokal akik csak irogatni akarnak...itt olyan sok van ahogy latom...
Komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyat keresek , nem olyanokal akik csak irogatni akarnak...itt olyan sok van ahogy latom...
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Izgalmas extrém pervire titkos szexre keresek lehetőséget estére!
Zalaegerszegen ma, vasárnap, hétfőn este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban egyeztessünk. Köszi.
25 éves nagydarab srác vagyok
ma este kb fél nyolc - kilenc között szopnék és dugatnám magam (gumival) lajosmizsén
helyem lenne
ma este kb fél nyolc - kilenc között szopnék és dugatnám magam (gumival) lajosmizsén
helyem lenne
Keresek 40 felett, de az se gond ha 50 vagy 60 felett vagy. Kinyalnálak a bugyidból, ha szeretnéd! És még másra is kapható vagyok