Cegléden ma valaki bármi kellemes időtöltésre?
Sziasztok! 19.-én pénteken Budapesten leszek. Keresek férfit férfiakat, akár csoportot, akik szopatnának, végig szájbaélvezésse. Akár popsit is nyalok. Jó ha van helyed, de ha nincs, eldugott helyen a természetben is benne vagyok.
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Ma és holnap Délegyházán párral ismerkednénk
Zalaegerszegen hétfő, kedd, szerda egész délelőtt ráérek. Pasit kényeztetnék orálisan, helyem van, privátban egyeztessünk. Köszönöm.
Szombaton Délegyházán párral ismerkednénk
Érzéki, finom erotikára, esetleg masszázsra vágyó hölgyeket, párokat keresek.
Biszex aktív/kezdő aktív/heteroflexibilis férfit keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Sziasztok!
Szombaton délelőtt budapesti puncit kényeztetnék a valós 23 cm-es cerkámmal!
Csak Budapest, csak heteró alapon!
Szombaton délelőtt budapesti puncit kényeztetnék a valós 23 cm-es cerkámmal!
Csak Budapest, csak heteró alapon!
Mai naptól egészen hétfő estig, Balaton-Sopron-Budapest háromszögben, Dunántúlon nyaraló, pihenő párt látogatnék meg a szálláshelyükön a hölgy örömére, hetero alapon, adatlapom szerint. Csak komoly párok írjanak, napokig tartó levelezgetés, céltalan vágyakozás nálam nem opció.
Nem ígérgető, kamus vagyok, ha megbeszéljük, ott leszek.
Minden adat az adatlapomon, priviben írjatok.
Mindenkinek kellemes hétvégét..
Nem ígérgető, kamus vagyok, ha megbeszéljük, ott leszek.
Minden adat az adatlapomon, priviben írjatok.
Mindenkinek kellemes hétvégét..
Sziasztok! 17.-e szerdán Budapesten leszek. Keresek férfit férfiakat, akár csoportot, akik szopatnának, végig szájbaélvezésse. Akár popsit is nyalok. Jó ha van helyed, de ha nincs, eldugott helyen a természetben is benne vagyok.
Monor -Albertirsa körzetében,puncit nyalnák, kényeztetnék, cuckold a férj mellett, enyhe bi, ma vagy holnap
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni. Kérem csak az írjon, aki tényleg komolyan gondolja.
Sziasztok, Bp-en keresek hölgyet az adatlapom szerint.
Sziasztok. Ma, holnap este hozzánk hasonló alkatú párt fogadnánk
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok 45 é. Szombathelyi pasi keres Lányt vagy Hölgyet akár Bi.Lánypárt aki(k) felavatnák felcsatolhatóval a szűz fenekem.Helyem van.Rendszeres találka is lehetséges.
URAK KIZÁRVA!!!
URAK KIZÁRVA!!!
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely lesz. Privátban egyeztessünk. Köszönöm.
Sziasztok!
Pest vármegyében ismerkednék 50 év feletti hölggyel vagy párral
Pest vármegyében ismerkednék 50 év feletti hölggyel vagy párral