Ha hiányzik a kapcsolatodból a gyengédség,odafigyelés,élvezés,akkor ugyan arra vágyunk.
Diszkrét,bonyodalmaktól mentes kapcsolatot keresek.
Nem a kor számít……Privátban
Diszkrét,bonyodalmaktól mentes kapcsolatot keresek.
Nem a kor számít……Privátban
Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges!
Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges!
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Érd-Bp. és környékén!
Érd-Bp. és környékén!
?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 18. csütörtök 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 18. csütörtök 08:21
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma délelőtt pasi, akit lehet orálisan kényeztetni? Helyem adott.
Sziasztok!! Szombat estére párt esetleg hölgyet keresnék.. akár csak nézném de igény esetén simogatnám masszíroznám a hölgyet a párja előtt vagy vele együtt….. diszkrét igényes nem független nem dohányzó ffiként!!
Sziasztok. Békésszentandrás környékén ismerkednénk párral vagy pasival 07.22 töl.
Zalaegerszegen ma délelőtt pasi, akit lehet orálisan kényeztetni? Helyem adott.
50 feletti hölgyet keresek vagy párt.
Sziasztok,formás hölggyel -párral randiznék.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Sziasztok! Nyíregyen,környékén vagy hajdúban pár,bi pár akik pasit keresnek??
50-es szentendrei pár ismerkedne szintén nudista párokkal, sportos, kisfarkú, bi pasikkal... fotó legyen fent rólatok!
Délegy, Berény, Dunapart, Horváto...
Ismerkedhetünk egy jegeskávé mellett valahol Bp-en, vagy Szentendrén is!
Délegy, Berény, Dunapart, Horváto...
Ismerkedhetünk egy jegeskávé mellett valahol Bp-en, vagy Szentendrén is!
Sziasztok!
Ha hiányzik az odafigyelés,gyengédség,élvezés akkor egymást keressük.
Bonyodalmaktól mentes,diszkrét kapcsolatot keresek.
Nem baj,ha nem vagy független én sem vagyok az.
Élvezzük egymást.
Privátban keress!
Ha hiányzik az odafigyelés,gyengédség,élvezés akkor egymást keressük.
Bonyodalmaktól mentes,diszkrét kapcsolatot keresek.
Nem baj,ha nem vagy független én sem vagyok az.
Élvezzük egymást.
Privátban keress!
Meleg nyári este kabriózás közben szivesen kényeztetnétek egymást, játszadoznátok a hátsó ülésen és szivesen fogadnátok harmadiknak egy potens, jófej pasi közeledését..? Jelentkezésetek privát üzenetben várom..
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Korombeli vagy idősebb szexuálisan elhanyagolt férjet keresek, méretes szerszámmal előnyben, az adatlapom alapján.

Bi és hetero pasi is írhat nyugodtan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 16. kedd 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 16. kedd 20:02
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen holnap egész délelőtt ráérek, pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Kb 50 éves korig érdekel a dolog. Privátban keress köszönöm szépen.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Templom egere esti cincogásokhoz szexkedvelő hölgyet, illetve ilyen hölgytagú párt keres..
Üzeneteket ide a főkiadóba, "Miki 516" jeligére kérem...