Sziasztok!
Hétköznap, főleg délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelből. Elsősorban hölgyek és párok. Párokkal akár kizárólag hetero alapon, akár mindenki örömére. Max. diszkréció fontos.
Hétköznap, főleg délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelből. Elsősorban hölgyek és párok. Párokkal akár kizárólag hetero alapon, akár mindenki örömére. Max. diszkréció fontos.
Sziasztok!
Siófok és környékén ismerkednenk párral!
Siófok és környékén ismerkednenk párral!
Zalaegerszegen csütörtöktől vasárnapig délután pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, privát üzenetben keress, köszönöm.
Szia !
Budapesten keresek heteró alapon nagy méretet kedvelő, vagy arra kíváncsi nőt esetleg heteró párt!
Budapesten keresek heteró alapon nagy méretet kedvelő, vagy arra kíváncsi nőt esetleg heteró párt!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok!Oroshazán vagy a környékén(max 50 km) keresek vsütörtök estére vagy péntek napközben egy kedves,diszkrét hölgyet,vagy párt,akiknek lenne kedve pár kellemes órát eltölteni velem.Fiatalos,sportos 40-es pasi vagyok.Válaszokat privát üzenetben kérem!
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!

Budapesti bi pár vagyunk, ma estére keresünk bi párt vagy bi férfi beszállót. Vastag farkú hellyel rendelkezőt keresünk. Bi terén max orál, szeretünk együtt kényeztetni. Autós kaland sem kizárt, arcos képet kérünk a szimpátia megléte miatt
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV ficko vagyok..
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV ficko vagyok..
Zalaegerszegen csütörtöktől vasárnapig délután pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, privát üzenetben keress, köszönöm.
Ózdon kanos biszex partnert keresek ma estére.
Tetthely adott
Tetthely adott
Veszprém környékén keresek párokat vagy bi pasit.
Sziasztok!
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék.
Valóban 23cm méretem van
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék.
Valóban 23cm méretem van
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
SZOMBATHELYI Lányt,Nőt vagy párt keresek Hölgy aktivitással!Pasik kizárva.Aki(k) megdugna Strap-onnal!Búvó hely van ha kellene.Csak felcsatolható játékszered legyen.Semmi mást nem szeretnék csakhogy megdugd a fenekem.
Mániákus maszturbálást kedvelő srácot urat keresek közös hokihoz,izgat ha közben jó csajokat,szép puncikat nézhetünk közben,Olyan írjon akit ez valóban izgat vagy még sosem hokizott mással,hetero vagy nagyon enyhén biszex partnert keresek,olyat aki el is jön a találkozóra!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok.Helyem van.
Pilisszántón lakom..a környékről keresek partnereket..urazni tudok..helyem sajnos nincs..
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80