Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok!
A következő napokban Visegrád térségében leszünk.
Szeretnénk egy szimpatikus párral izgalmassá tenni a nyaralásunkat!
A következő napokban Visegrád térségében leszünk.
Szeretnénk egy szimpatikus párral izgalmassá tenni a nyaralásunkat!
Sziasztok!
Budapest vagy vonzáskörzetében keresnék párt, ahol az aktus után tisztára nyalhatnám a hölgy spermás punciját.
Én egy 45 éves, rendezett körülmények között élő heteró, ám ezzel a kis biszexuàlis fantáziával rendelkező férfi vagyok.
Ha van esetleg valami ilyesmi fantáziátok nektek is, akkor keressetek.
Az is izgatna, ha a hölgy esetleg a férje farkát a számba tenné, és csókolóznának közben, míg nekem szopnom kellene
Budapest vagy vonzáskörzetében keresnék párt, ahol az aktus után tisztára nyalhatnám a hölgy spermás punciját.
Én egy 45 éves, rendezett körülmények között élő heteró, ám ezzel a kis biszexuàlis fantáziával rendelkező férfi vagyok.
Ha van esetleg valami ilyesmi fantáziátok nektek is, akkor keressetek.
Az is izgatna, ha a hölgy esetleg a férje farkát a számba tenné, és csókolóznának közben, míg nekem szopnom kellene

Most a hosszú hétvégén, 40-60 év közötti, hellyel rendelkező, férfias partnert kedvére lennék. wave
Írj és érezzük jól egymást.

Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!

Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Meglevő harmasunkhoz keresnénk idős 50+ hölgyet! Debrecen környékerol hely adott.
Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon párokkal ismerkednénk
Ma késő este szívesen fogadunk nagyméretű,(18+)nyaláscentrikus,nemdohányzó pasit. Ha enyhe bisex vagy ,úgy még jobb.Csak nálunk,csak ma,kb 23:00
Szopni imádot keresek kor alkat nem szamit
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék !!!!-/-/-/-/-/-/
Sziasztok!
Most bent vagyok Bp-n autóval. Hölgyet vagy párt keresek, akár hajnalig ráérek. Ápolt, igényes, helyesnek tartott pasi vagyok 18/4 intimmel.
Most bent vagyok Bp-n autóval. Hölgyet vagy párt keresek, akár hajnalig ráérek. Ápolt, igényes, helyesnek tartott pasi vagyok 18/4 intimmel.
Most a hosszú hétvégén, 40-60 év közötti, hellyel rendelkező, férfias partnert kedvére lennék.

Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Sziasztok!
Ma este/éjjel hölgy vagy pár Bp, Érd vagy ezek környékén? Ápolt, igényes pasi vagyok 18/4 intimmel.
Ma este/éjjel hölgy vagy pár Bp, Érd vagy ezek környékén? Ápolt, igényes pasi vagyok 18/4 intimmel.
Puncit nyalnék pénteken hosszan élvezésig pároknál is, akár dugás közben (ez volna a legjobb).
Autóban, szabadban is, Bp és tőle északra.
Autóban, szabadban is, Bp és tőle északra.
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Sziasztok: csütörtök, .Péntekre és szombatra keresek hölgyet párt, barátnőket, erotikus masszázs, intim masszázs, nudizást kedvelőket a Balaton közepére Mindet lehet, és semmi sem kötelező
Sziasztok! Párral hölgyekkel ismerkednék Szelidi tó mellett
Sziasztok!
Holnap estére keresek érett hölgyet vagy párt Bp, Érd vagy ezek vonzáskörzetében. Kb. 5-től szabad vagyok. 18/4 potens intimmel.
Holnap estére keresek érett hölgyet vagy párt Bp, Érd vagy ezek vonzáskörzetében. Kb. 5-től szabad vagyok. 18/4 potens intimmel.