Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, harisnyaimádó, független és diszkrét férfi keres BI párt vagy magányos hölgyet kellemes kikapcsolódásra, szimpátia esetén rendszeres találkozókra. Alkat nem számít... és minden kívánsághoz alkalmazkodom...
Férfi kettesben NEM érdekel...!!!

SZIASZTOK! Ismerkednénk adatlap szerint!
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Sziasztok! Keresek egy férfit a közelemből, akinek van helye, szívesen látna és szeretne alázni, fasszopónak nevezne, szopatna és nyalatná magát, teleélvezné a szám, és lankadás után levizelné a fejem.
Te hány pasit tudtál innen leszopni? Van jelentkező? Szimpátia nem fontos?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 24. szombat 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 24. szombat 16:16
Törölt felhasználó (4700440)

Hello
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit keresek akit leszophatok
Írj
Írj
Kecskeméten keresek idősebb nőt szexre.Lehetsz nyugdíjas is csak akard a szexet!
Bács Megy, Baja környékéről pár esetleg?
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok lányok, hőlygyek asszonyok. Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Ha elhanyagolt vagy esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy beszélnélgetnél. Interneten keresztül név nélkül arc diszkréten. skye
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék !!!;;;;;;;;;//////()()(((
Ma este szopnék férfias, kanos pasit, nálad vagy kocsiban.

Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is.
Hello
Írj
Írj
Ma délután a hatvani strandon pár ,lány esetleg bi uni pasi? Fél liter Fanta a kézben és egymásra ismerünk
Diszkrét heteró életvitelű játszótársat keresek. Adatlapom szerint.

Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, harisnyaimádó, független és diszkrét férfi keres párt vagy hölgyet. Minden kívánsághoz alkalmazkodom...
Kellemes kikapcsolódás, akár rendszeres találkozók....
Ma / holnap, délután vagy este, de hétközben is estefelé. Kor és alkat nem számít...

Kellemes kikapcsolódás, akár rendszeres találkozók....
Ma / holnap, délután vagy este, de hétközben is estefelé. Kor és alkat nem számít...
Sziasztok ! Hölgyet vagy bi hölgytagú párt keresünk lányos játékokra, és párcsere nélküli egymás előtti szexre.
Ma esti 4-esünket szívesen bővítenénk párral, fiúkkal. Gyöngyösön!