Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
+70-es csajokat,párokat keresek hosszú távra,Budapesten.Ha érdekel keress privátban!!
De kár hogy messze lakunk egymástól...
(Ez egy válasz cinci üzenetére (2024. 09. 20. péntek 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 20. péntek 18:42

60 feletti urat keresek,akinek kiverném a farkát a mellemre. A párom videózna bennünket,kizrólag saját célra. 50 + vagyok szép fenékkel szép mellekkel.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Jászsági hölgyel ismerkednék.
42 éves szex mániás pasi?
(Ez egy válasz Hamvaspina18 üzenetére (2024. 09. 19. csütörtök 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
60 feletti urat keresek,akinek kiverném a farkát a mellemre. A párom videózna bennünket,kizrólag saját célra. 50 + vagyok szép fenékkel szép mellekkel.
36 éves budapesti férfiként keresem érett hölgy partnerem. Ha bejönnek a fiatalabb férfiak és szeretsz minőségi időt eltölteni, akkor írj rám!
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Szia én 41 éves sportos évek óta swingerezo pasi vagyok lenne kedved hozzám?
Szia én 41 éves sportos évek óta swingerezo pasi vagyok lenne kedved hozzám?
18eves szex éhes csaj szexelne minél idősebb férfival
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Sziasztok
BI Párral ismerkednénk a hétvégén
(NEM SZÓLÓ FÉRFIVEL!!!!!!)...
BI Párral ismerkednénk a hétvégén
(NEM SZÓLÓ FÉRFIVEL!!!!!!)...
Sziasztok
Ma este 6 után ismerkednék 60 as párral, hölggyel Balatonlellénél
Ma este 6 után ismerkednék 60 as párral, hölggyel Balatonlellénél
Szeptember 20-22 között Szekszárdon szüreti fesztiválon hetero párral ismerkednénk