Sziasztok, összeszokott hármas keres egy negyedik hölgy tagot.
Hármasunk dekoratív hölggyel , és két kitartó férfival rendelkezik.
Hatvan és vonzáskörzete.
Helyet biztosítani tudunk.
Fontos a közös szimpátia.
Egyedülálló férfiakat nem keresünk.
Hármasunk dekoratív hölggyel , és két kitartó férfival rendelkezik.
Hatvan és vonzáskörzete.
Helyet biztosítani tudunk.
Fontos a közös szimpátia.
Egyedülálló férfiakat nem keresünk.
sziasztok. szexpartnerem keresem Hollandiában.50es férfi.
Budapesten solo férfi vagyok hölgy örömre

Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Sziasztok!
Ma napközben hölgy vagy pár?
Lehet autós kaland, reptér, szauna, bármi szoba jöhet, utazni tudok bárhova.
Írj privátban, igényes, borotvált pasi vagyok...
Ma napközben hölgy vagy pár?
Sziasztok Nyiregy környéki nő akivel lehetne diszkréten talizgatni? Írj rám
+70-es csajokat,párokat keresek hosszú távra,Budapesten.Ha érdekel keress privátban!!
Sziasztok, Bajai fiatalos, független pasi vagyok.Formás hölggyel,kellemes párral ismerkednék ha lehet rendszeres randikhoz.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
50 feletti hölgyet kényeztetnék hétközben. Utazni tudok.
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Sziasztok, 47 éves budapesti férfi vagyok, belevaló nőt keresek az adatlapom szerint.
Elhanyagolt, háziasszonyokhoz vagy kiéhezett nőkhöz társulnék.

Sziasztok!
Ma vagy kedden napközben hölgy vagy pár?
Ma vagy kedden napközben hölgy vagy pár?
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Sziasztok. 45éves,magára adó pasi vagyok. Párhoz csatlakoznák a hölgy örömére. Masszázs vagy amit szeretnétek. Szeretem a szexi fehérneműt, combfix! Teljes diszkréció, csak személyes tali, ha megvan a szimpátia, jöhet a folytatás. Győr
Pécs és környékén?