Június 14-én szombaton Berényben ismerkednénk.
Sziasztok! Nőt , párt keresek férjemnek 55 plusszost! Üdv Várom levelekt!
Sziasztok, párként párokkal ismerkednénk, Baranya megyéből.
60-feletti hölgynek párnak segítenék.Kecskemét Bács Kiskun
Sziasztok
Pest megyében ismerkednék 50 + os hölgyekkel.
Én 168 cm vagyok 78kg rendszeresen sportolok.
Sem kinézetem, sem a szellemi képességeimet tekintve nem küzdök kihívásokkal.
A diszkréció ápoltság adott és elvárt, pusztán szexuális kapcsolatot keresek drámamentesen.
Pest megyében ismerkednék 50 + os hölgyekkel.
Én 168 cm vagyok 78kg rendszeresen sportolok.
Sem kinézetem, sem a szellemi képességeimet tekintve nem küzdök kihívásokkal.
A diszkréció ápoltság adott és elvárt, pusztán szexuális kapcsolatot keresek drámamentesen.
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Estét.
Hölgy Ma este 1 laza Kalandra Bp 16.ker Cinkota, Kistarcsa Nagytarcsa..(orál...)
Hölgy Ma este 1 laza Kalandra Bp 16.ker Cinkota, Kistarcsa Nagytarcsa..(orál...)
Nem teljesen kezdő párként párokkal ismerkednénk, elsősorban Tolna megyéből
11Társkeresés -> Extrém társkeresőSzopni imádo párt vagy pasit keresek szerda délelöt 16.17.18 kerületbe ecser üllö vecsés környékén .de ápolt puncit is nyalnék akár viszonzás nélkül is.privátba keres keresetek...
Szia , sziasztok ! wink
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok!Vas megyében keresem azt a Lányt vagy Nőt aki felhúzna a felcsatolhatójára és alaposan megkefélné a még szűz hátsómat.Nagyon vágyom már arra,hogy a Női nem kénye kedve szerint uralkodjon rajtam a műfarkával.Szeretném megtapasztalni végre már milyen érzés így faszra húzva lenni.
Nőt, párt keresek, imádok nyalni, főleg ha közben dugják a puncit.
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! ///// érdekel csak kukkolás nem muszáj beszállnom /// csak nézőként is részt vehetek ha valakit ez így izgat ! Dunaújváros és környéke !!

Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

14. kerületben keresek párt/szóló hölgyet akiket/akit kényeztethetnék

Sziasztok!
Ismerkednék budapesti nőkkel a 30-50 korosztályból minden földi jóra :p
Ismerkednék budapesti nőkkel a 30-50 korosztályból minden földi jóra :p
Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek! Első sorban Baranya megyében keresek Hölgyet vagy párt Huncutkodásra! Akár ma is utazni tudok részemröl nincs akadály!
kor alkat nem számit legyen meg a tisztelet

Sziasztok!
Egerben és a környéken Pünkösdölő párral ismerkednénk…!
Egerben és a környéken Pünkösdölő párral ismerkednénk…!
Sziasztok! Adatlapom szerint ismerkednék!