Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! ! Imádom a fiatal párokat is /// anyagiaktól mentesen //
Szia!
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik és szivesen hokiznál rá velem,akkor irj mielőbb,barátnőm tudta nélkül csinálnánk,Ha irsz telszámmal tedd mert már nem tudok több üzenetre válaszolni!Igényes ápolt Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik és szivesen hokiznál rá velem,akkor irj mielőbb,barátnőm tudta nélkül csinálnánk,Ha irsz telszámmal tedd mert már nem tudok több üzenetre válaszolni!Igényes ápolt Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Sziasztok. Valós, nyitott partnereket keresek, tartalmas és laza együttlétekre. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Távolság nem gond, intim 21/6, ha számít! Üzenetben keressetek!
Sziasztok. Szívesen ismerkednénk hasonló korú Bi hölgytagú házaspárral a csajok örömére smile Vidám 50-es házaspár vagyunk, akik szeretik a lányos játékokat. smile
Sziasztok . Ma estére keresek Bp-i hölgyet párt .
Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló párral.Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem.
Molett nagy logó mellű természetes szőrzetű nagyik ismeretségét keresem Baranyába
Sziasztok most Csepel környékén Sexre valaki hely kell vagy autóval?
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
sziasztok, budapesti hölggyel ismerkednék. 48 éves normális, hetero pasi vagyok, hellyel
Sziasztok hölgyek.
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös ismerkedés , és örömszerzés céljából.
Ha benned is ott a vágy, írj bátran. Viber Is
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös ismerkedés , és örömszerzés céljából.
Ha benned is ott a vágy, írj bátran. Viber Is
40-feletti igazán telt nagy cicis akár nem független hölgy jelentkezését várom Baranyábol
Szopni.imádot keresek
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. A hölgy örömére a szexben nincs tabu! Győr
Szia, beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Imádok cicizni!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió előny!!!
Imádok cicizni!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió előny!!!
Szubmissiv nőt keresek párkapcsolatra aki hozzám költözik vidékre, 53 éves domináns férfi vagyok! Ha érdekel írjál levelet az adatlapomra!
Feleséget kényeztetnék,teljes diszkréció mellett!
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Két férfi csinos sub nöt keres.