Asszonya a Végzetnek, ezt teszi a boldogságból erőt merítő kisugárzás, mel yüvölt: itt egy NŐ
maci (Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 30. vasárnap 23:12

maci (Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Három terhességem alatt mindannyiszor kaptam ajánlatokat.
Akkora voltam, hogy az Endeavour káposztalepkének tűnt hozzám képest, de csak megállt mellettem a buszmegállóban a "merdzsós", és kiszólt az ablakon, hogy megyek-e egy menetre.
Akkora voltam, hogy az Endeavour káposztalepkének tűnt hozzám képest, de csak megállt mellettem a buszmegállóban a "merdzsós", és kiszólt az ablakon, hogy megyek-e egy menetre.
Szerintem nagyon kívánatosak a szép kismamák.
így igazán boldog és csinos nő vagy gratula a párodnak a terheség folytán sokk pozitív hatás érzelmi, mámor ,pezsgés vibrálás és sex .
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 30. vasárnap 23:12

Naná hogy lehet vonzó!!!!!Az én párom most jár az 5.ik hónapban.Nagyon szexi kívánatos és elég sokszor nagyon kívánós is egy kis huncutkodásra
))Én meg vevő vagyok rá mindíg...

Nos igen mivel az ember egyben szerelmes is a párjába és vonzó igy áldott állapotban érzékibb a szex mivel finomabb és érzékenyebb a test bármikor rá tekintek igen boldog vagyok és a szex igy is csodálatos.

Persze, hogy lehet!
Én terhesen is gyönyörűnek és kívánatosnak láttam asszonykámat.
Azt érzem perverznek, ha valaki más terhes nőjére nyomul rá.
Én terhesen is gyönyörűnek és kívánatosnak láttam asszonykámat.
Azt érzem perverznek, ha valaki más terhes nőjére nyomul rá.
Egy vonzó nő terhesen is kívánatos, de csak a terhességtől nem hiszem, hogy kívánatossá válhat valaki.
Sziasztok.
Már serdülőkorom óta vonzanak a terhes nők, de azt hittem hogy ez csak az én egyéni perverzióm. Az elmúlt hónapokban köttettem be a netet és rájöttem hogy a gondolataim nem is perverzek, bevallom szinte minden nap gyönyörködöm terhes nők képeiben, videóiban. Egyszerűen csodálatosak kerekded formáikkal, szexuálisan annyira vonzóak, izgatóak hogy az útcán is alig birom levenni a szemem róluk. Irígylem azokat a férfiakat akiknek megadatott az az élmény hogy terhes nővel szexelhettek.
Már serdülőkorom óta vonzanak a terhes nők, de azt hittem hogy ez csak az én egyéni perverzióm. Az elmúlt hónapokban köttettem be a netet és rájöttem hogy a gondolataim nem is perverzek, bevallom szinte minden nap gyönyörködöm terhes nők képeiben, videóiban. Egyszerűen csodálatosak kerekded formáikkal, szexuálisan annyira vonzóak, izgatóak hogy az útcán is alig birom levenni a szemem róluk. Irígylem azokat a férfiakat akiknek megadatott az az élmény hogy terhes nővel szexelhettek.
Tipikus kérdés, pedig egyértelmű a válasz: Miért ne lehetne egy terhes nő vonzó/szexi/kívánatos/stb.
Mi most vagyunk az ötödik hónapban és nagyon is gerjedek a nejemre. Igaz érthető módon Ő már inkább másra figyel, de azért Neki is van igénye a kényeztetésre. Most éppen az a gondunk, hogy olyan gyorsan felizgul, hogy egy percen belül már végez is... én meg csak ott állok és csodálkozok.
Mi most vagyunk az ötödik hónapban és nagyon is gerjedek a nejemre. Igaz érthető módon Ő már inkább másra figyel, de azért Neki is van igénye a kényeztetésre. Most éppen az a gondunk, hogy olyan gyorsan felizgul, hogy egy percen belül már végez is... én meg csak ott állok és csodálkozok.

nem tudom pontosan megadni, de kb a 7. hónapig akármikor bevállalnék egy lányt!
Szerintem is nagyon kívánatos tud lenni egy kismama
Sokkal vonzóbb számomra is mert terhesen lesz igazán nőies,mindene teltebb,duzzadtabb,és sokkal érzékenyebben reagál az érintésre.Én nagyon szerettem a a feleségemmel szexelni amikor terhes volt.Sokkal izgató volt mindene.szóval szerintem igenis vonzó a terhes nő!
szerintemis
Mimádok terhesekkel szexelni!!!!!
Csodálatosak a terhes nők

Mi az hogy vonzóóó?
Egyenesen szerelmetes leszek belé, ha sok képét dobod be ide.
Értsd a célzást, még még még még még.

Mi az hogy vonzóóó?
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2008. 03. 19. szerda 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Számomra nagyon vonzó tud lenni egy kismama.Nem úgy közelednék hozzá ,mint normál esetben. Sokkal figyelmesebben,óvatosabban,de a lényeg :Jól érezze magát
Ez a kismama egyenesen gyönyörű. A terhesség alatt klben is megduzzadnak, megnőnek a mellei, duzzadtabb a puncija is. Szépek sé vonzóak a kismamák, nekem bejönnek.
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2008. 03. 19. szerda 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)