Lehet szexuálisan vonzó egy terhes nő?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 6 7 8 9 10 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#258   2013. 03. 06. szerda 12:37
X Törölt felhasználó (860671)
Nagyon is vonzó a terhes nő. Sokkal aktívabbak, sokkal odaadóbbak. Életem legjobb szexuális élménye kötődik a nejem terhességéhez.
#257   2013. 03. 04. hétfő 07:02
X Törölt felhasználó (197845)
sajnálom, hogy így alakult nálatok! nekem régi vágyam egy állapotos nő kényeztetése; eszméletlen izgató sexuálisan; de sajnos nem jött össze a dolog eddig soha..... nem értem a párod.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 23. szombat 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (818842)
2013. 02. 23. szombat 21:38
Hát,az az igazság,hogy érzelmi alapon minden szempontból figyel rám.Előzékeny,udvarias,figyel rám...de testileg semmi. Amióta nagyobb a pocakom (most 5.hónap) már egyáltalán nem közeledik,ez fokozottan érvényes mióta megmozdult a baba- úgy érzi kettőnk között van a gyerek és ehhez hasonló magyarázatokat kaptam.Ezt valahol megértem,első baba és furcsa nekem is ez az új helyzet,de én azért orálisan kielégítem,fordítva viszont nem...ezért gondolom,hogy nem lehet mégsem annyira vonzó egy nő állapotosan vagy legalábbis én nem,pedig nem híztam el ( 2 kg )... és amilyen bevállalós és magabiztos voltam régen,annyira zárkózott és gátlásos vagyok most...már sokszor eltakarom magam,ha átöltözök,rettegek,semmi önbizalmam sincs már....
#256   2013. 03. 03. vasárnap 19:11
X Törölt felhasználó (818842)
Hát,megpróbáltam...remélem sikerülni fog rendbe hozni ezt az egészet...Néha olyan érzés,mintha szűz párok lennénk ,akik most fedezik fel egymást.szégyenlős vagyok és gátlásos,pedig terhesség előtt pont az ellenkezője volt rám jellemző. Bocsánatot kért tőlem,ha megbántott vagy úgy éreztette velem,hogy nem tetszek neki,de nem tagadja,hogy amióta mozog a baba neki ez az egész kicsit bizarr.Remélem hamarosan sikerül nyélbe ütni egy finom menetet smile
(Ez egy válasz nudi-pi-sta üzenetére (2013. 02. 24. vasárnap 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 24. vasárnap 12:02
Szerintem próbálj ugyan úgy nyitott lenni mint terhesség előtt. Ha zárkózik az ember az a párodból is kiválthat hasonlóérzéseket! Írtad hogy érzelmileg odafigyel, csak testileg kevésbé, ha az első babátok várjátok, akkor Neki is új lehet a helyzet, valószínű nincs tisztában a benned lejátszódó vágyak menetével ebben a helyzetben, amin valószínű ronthatott a gátlásosabbá válásod is! Merd elmondani az érzéseid, vágyaid, lehet csak túlságosan óvni akar benneteket, mondhatni túl óvatos. Ha állapotosság előtt jó volt minden akkor szerintem csak az óvatossága lehet a gond. Beszéljétek meg! Nehogy már ilyen áldott állapotban legyenek kétségeitek, Ilyenkor is ugyan olyan felhőtlenül boldogan kell élni, mint előtte. Jót tesz Nektek is és a babának is ha boldogság van ahelyett, hogy kétség, gátlás, vagy ne adj isten feszültség lenne! Csak lazán! smile
#255   2013. 03. 03. vasárnap 16:10
beluska78 beluska78
Azóta sem szeretkeztünk olyan jókat mint amikor a nejem állapotos volt. Mindig akart szexelni a kilenc hónap alatt.
Nagyon kívánatos volt terhesen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 23. szombat 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát,az az igazság,hogy érzelmi alapon minden szempontból figyel rám.Előzékeny,udvarias,figyel rám...de testileg semmi. Amióta nagyobb a pocakom (most 5.hónap) már egyáltalán nem közeledik,ez fokozottan érvényes mióta megmozdult a baba- úgy érzi kettőnk között van a gyerek és ehhez hasonló magyarázatokat kaptam.Ezt valahol megértem,első baba és furcsa nekem is ez az új helyzet,de én azért orálisan kielégítem,fordítva viszont nem...ezért gondolom,hogy nem lehet mégsem annyira vonzó egy nő állapotosan vagy legalábbis én nem,pedig nem híztam el ( 2 kg )... és amilyen bevállalós és magabiztos voltam régen,annyira zárkózott és gátlásos vagyok most...már sokszor eltakarom magam,ha átöltözök,rettegek,semmi önbizalmam sincs már....
#254   2013. 02. 25. hétfő 06:21
X Törölt felhasználó (857830)
Én meg azt nem értem, miért nehéz elképzelni, hogy nem mindenki egy rugóra jár. Vagy, hogy az okok összetettebbek és bár kívánja és izgatónak is érzi a párját, vannak bizonyos gátlások, mik visszatartják. Nudi-pi-sta véleményében is ott van, hogy lehet, pusztán a félelem tartja vissza a férfit. Egy barátnőm 4 évig próbálkozott, mire teherbe tudott esni (eü-okok miatt) aztán utána a férje úgy bánt vele, mint a hímes tojással. Röhögve mesélta, hogy a terhesség végére 5 centit vastagodott a jobb keze, mert meg volt vadulva a puncizásért, de egyszerűen félt, hogy valami problémát okoz. Aztán az utolsó két hónapot ráadásul veszélyeztetett terhesként csinálták végig. Szóval hiba lenne pusztán (vagy egyáltalán) az elhidegülés vagy az undor számlájára írni a szexmegvonást. Ha a szülést követően sem áll vissza a megszokott ügymenet, akkor kell elkezdeni agyalni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 24. vasárnap 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (800183)
2013. 02. 24. vasárnap 22:48
Ezt nem értem, hogy miért nem közeledik. A legcsodálatosabb ha egy Nő terhes.
Vonzó. Már csak azért is mert látod annak az eredményét "amiért" jól éreztétek magatokat és ez arra hajt, hogy újra és újra átéljem. Terhesen meg egy Nő kisugárzása valami elképesztő szexualitással van feltöltve. Hogy igen most aztán lehet nem lehet semmi gond és minden megengedett. Csodás dolog. Drukkolok, hogy a párod változzon. Te pedig csak érezd magad vonzónak mert nagyon is az vagy
#253   2013. 02. 24. vasárnap 22:48
X Törölt felhasználó (800183)
Ezt nem értem, hogy miért nem közeledik. A legcsodálatosabb ha egy Nő terhes.
Vonzó. Már csak azért is mert látod annak az eredményét "amiért" jól éreztétek magatokat és ez arra hajt, hogy újra és újra átéljem. Terhesen meg egy Nő kisugárzása valami elképesztő szexualitással van feltöltve. Hogy igen most aztán lehet nem lehet semmi gond és minden megengedett. Csodás dolog. Drukkolok, hogy a párod változzon. Te pedig csak érezd magad vonzónak mert nagyon is az vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 23. szombat 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 23. szombat 17:19
A legtöbben pozitív válaszokat adtatok a kérdésre,ami örömmel tölt el,kér,hogy én a másik oldalon vagyok. Mivel a párom nem közeledik felém ezért én is egyre kevésbé látom magam vonzónak terhesen..a női önérzetem kezd a nulláról mínuszba átmenni...:(
#252   2013. 02. 24. vasárnap 12:02
nudi-pi-sta nudi-pi-sta
Szerintem próbálj ugyan úgy nyitott lenni mint terhesség előtt. Ha zárkózik az ember az a párodból is kiválthat hasonlóérzéseket! Írtad hogy érzelmileg odafigyel, csak testileg kevésbé, ha az első babátok várjátok, akkor Neki is új lehet a helyzet, valószínű nincs tisztában a benned lejátszódó vágyak menetével ebben a helyzetben, amin valószínű ronthatott a gátlásosabbá válásod is! Merd elmondani az érzéseid, vágyaid, lehet csak túlságosan óvni akar benneteket, mondhatni túl óvatos. Ha állapotosság előtt jó volt minden akkor szerintem csak az óvatossága lehet a gond. Beszéljétek meg! Nehogy már ilyen áldott állapotban legyenek kétségeitek, Ilyenkor is ugyan olyan felhőtlenül boldogan kell élni, mint előtte. Jót tesz Nektek is és a babának is ha boldogság van ahelyett, hogy kétség, gátlás, vagy ne adj isten feszültség lenne! Csak lazán! smile
#251   2013. 02. 24. vasárnap 08:58
X Törölt felhasználó (827053)
Nálam egyre jobban az!
#250   2013. 02. 23. szombat 22:14
idegen84 idegen84
Elég szomorú,hogy így viselkedik a párod.Sajnálom,pedig szerintem igenis vonzó egy várandós nő.Sugárzik,boldog,és számomra ez nagyon is vonzó...Ne csüggedj,biztos vagyok benne hogy gyönyörűszép vagy és rendkívül szexi wink
#249   2013. 02. 23. szombat 21:38
#248   2013. 02. 23. szombat 20:24
astronomo astronomo
Nagyon nem értem mi lehet a gond... Nálunk semmiféle problémát nem okozott a más állapot megléte. Természetesen máshogy csináltuk a dolgokat meg persze nem annyiszor, de maga a szexualitás nem tűnt el csak azért mert "valami" megváltozott...
Beszélj az embered fejével, mert ez a helyzet így azért szerintem nincs rendjén.
#247   2013. 02. 23. szombat 18:46
papi71 papi71
Őszintén sajnállak! Bár csak tudnék segíteni az önérzeted javításán!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 23. szombat 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 23. szombat 17:19
A legtöbben pozitív válaszokat adtatok a kérdésre,ami örömmel tölt el,kér,hogy én a másik oldalon vagyok. Mivel a párom nem közeledik felém ezért én is egyre kevésbé látom magam vonzónak terhesen..a női önérzetem kezd a nulláról mínuszba átmenni...:(
#246   2013. 02. 23. szombat 17:19
#245   2012. 02. 09. csütörtök 09:27
opaz51 opaz51
jó a téma, nagyon is izgatóak, de erre akkor jöttem rá, amikor a párom volt terhes wink azt sajnálom, h nem csináltunk képeket;(
#244   2012. 02. 09. csütörtök 07:56
akaba akaba
Nagyon is az..! vigyor2
#243   2012. 02. 07. kedd 11:08
1feffelino 1feffelino VIP
nejem hármat szült, mind a háromnál, de főleg a másodiknál imádta a sexet, leginkább úgy, óvatosan ráült a cerkámra, sajnos akkor még nem fotóztunk
a vérbő vagina valami isteni a terheseknél,
hát szoptatás közben orgazmusa volt, spriccelt a tej a melléből, sajnos nem akar negyediket
#242   2012. 02. 07. kedd 10:40
Vicuskaa00 Vicuskaa00
Igen, Bizony igen vonzó egy terhes nő szerintem, LEgalábbis nekem nagyon tetszik smile
#241   2012. 02. 06. hétfő 10:00
X Törölt felhasználó (805852)
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Egy csinos terhes kismamánál szebb és nőiesebb, és izgatóbb jelenség nem sok van.
Bár csak több, nyitott kismama vállalná fel hogy megmutatja magát, vagy partnert, partnereket keres.
#240   2012. 02. 05. vasárnap 16:23
beluska78 beluska78
Hogy a fenébe ne lehetne vonzó. Gyönyörűek a terhes nők.
Mellesleg a párom sosem kívánta annyira a szexet mind áldott állapotban.
#239   2011. 02. 09. szerda 21:13
crespo69 crespo69
Lehet hát, persze hogy szépek! Aki nem ezt mondja hazudik!

... 6 7 8 9 10 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amodent amodent
Nyitás ideje: 2005. 02. 22. kedd
Üzenetek: 398db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 30. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!