Nagyon is vonzó a terhes nő. Sokkal aktívabbak, sokkal odaadóbbak. Életem legjobb szexuális élménye kötődik a nejem terhességéhez.
sajnálom, hogy így alakult nálatok! nekem régi vágyam egy állapotos nő kényeztetése; eszméletlen izgató sexuálisan; de sajnos nem jött össze a dolog eddig soha..... nem értem a párod.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 23. szombat 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 23. szombat 21:38
Törölt felhasználó (818842)

Hát,az az igazság,hogy érzelmi alapon minden szempontból figyel rám.Előzékeny,udvarias,figyel rám...de testileg semmi. Amióta nagyobb a pocakom (most 5.hónap) már egyáltalán nem közeledik,ez fokozottan érvényes mióta megmozdult a baba- úgy érzi kettőnk között van a gyerek és ehhez hasonló magyarázatokat kaptam.Ezt valahol megértem,első baba és furcsa nekem is ez az új helyzet,de én azért orálisan kielégítem,fordítva viszont nem...ezért gondolom,hogy nem lehet mégsem annyira vonzó egy nő állapotosan vagy legalábbis én nem,pedig nem híztam el ( 2 kg )... és amilyen bevállalós és magabiztos voltam régen,annyira zárkózott és gátlásos vagyok most...már sokszor eltakarom magam,ha átöltözök,rettegek,semmi önbizalmam sincs már....
Hát,megpróbáltam...remélem sikerülni fog rendbe hozni ezt az egészet...Néha olyan érzés,mintha szűz párok lennénk ,akik most fedezik fel egymást.szégyenlős vagyok és gátlásos,pedig terhesség előtt pont az ellenkezője volt rám jellemző. Bocsánatot kért tőlem,ha megbántott vagy úgy éreztette velem,hogy nem tetszek neki,de nem tagadja,hogy amióta mozog a baba neki ez az egész kicsit bizarr.Remélem hamarosan sikerül nyélbe ütni egy finom menetet
(Ez egy válasz nudi-pi-sta üzenetére (2013. 02. 24. vasárnap 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 24. vasárnap 12:02

Szerintem próbálj ugyan úgy nyitott lenni mint terhesség előtt. Ha zárkózik az ember az a párodból is kiválthat hasonlóérzéseket! Írtad hogy érzelmileg odafigyel, csak testileg kevésbé, ha az első babátok várjátok, akkor Neki is új lehet a helyzet, valószínű nincs tisztában a benned lejátszódó vágyak menetével ebben a helyzetben, amin valószínű ronthatott a gátlásosabbá válásod is! Merd elmondani az érzéseid, vágyaid, lehet csak túlságosan óvni akar benneteket, mondhatni túl óvatos. Ha állapotosság előtt jó volt minden akkor szerintem csak az óvatossága lehet a gond. Beszéljétek meg! Nehogy már ilyen áldott állapotban legyenek kétségeitek, Ilyenkor is ugyan olyan felhőtlenül boldogan kell élni, mint előtte. Jót tesz Nektek is és a babának is ha boldogság van ahelyett, hogy kétség, gátlás, vagy ne adj isten feszültség lenne! Csak lazán!

Azóta sem szeretkeztünk olyan jókat mint amikor a nejem állapotos volt. Mindig akart szexelni a kilenc hónap alatt.
Nagyon kívánatos volt terhesen. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 23. szombat 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon kívánatos volt terhesen. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 23. szombat 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát,az az igazság,hogy érzelmi alapon minden szempontból figyel rám.Előzékeny,udvarias,figyel rám...de testileg semmi. Amióta nagyobb a pocakom (most 5.hónap) már egyáltalán nem közeledik,ez fokozottan érvényes mióta megmozdult a baba- úgy érzi kettőnk között van a gyerek és ehhez hasonló magyarázatokat kaptam.Ezt valahol megértem,első baba és furcsa nekem is ez az új helyzet,de én azért orálisan kielégítem,fordítva viszont nem...ezért gondolom,hogy nem lehet mégsem annyira vonzó egy nő állapotosan vagy legalábbis én nem,pedig nem híztam el ( 2 kg )... és amilyen bevállalós és magabiztos voltam régen,annyira zárkózott és gátlásos vagyok most...már sokszor eltakarom magam,ha átöltözök,rettegek,semmi önbizalmam sincs már....
Én meg azt nem értem, miért nehéz elképzelni, hogy nem mindenki egy rugóra jár. Vagy, hogy az okok összetettebbek és bár kívánja és izgatónak is érzi a párját, vannak bizonyos gátlások, mik visszatartják. Nudi-pi-sta véleményében is ott van, hogy lehet, pusztán a félelem tartja vissza a férfit. Egy barátnőm 4 évig próbálkozott, mire teherbe tudott esni (eü-okok miatt) aztán utána a férje úgy bánt vele, mint a hímes tojással. Röhögve mesélta, hogy a terhesség végére 5 centit vastagodott a jobb keze, mert meg volt vadulva a puncizásért, de egyszerűen félt, hogy valami problémát okoz. Aztán az utolsó két hónapot ráadásul veszélyeztetett terhesként csinálták végig. Szóval hiba lenne pusztán (vagy egyáltalán) az elhidegülés vagy az undor számlájára írni a szexmegvonást. Ha a szülést követően sem áll vissza a megszokott ügymenet, akkor kell elkezdeni agyalni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 24. vasárnap 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 24. vasárnap 22:48
Törölt felhasználó (800183)

Ezt nem értem, hogy miért nem közeledik. A legcsodálatosabb ha egy Nő terhes.
Vonzó. Már csak azért is mert látod annak az eredményét "amiért" jól éreztétek magatokat és ez arra hajt, hogy újra és újra átéljem. Terhesen meg egy Nő kisugárzása valami elképesztő szexualitással van feltöltve. Hogy igen most aztán lehet nem lehet semmi gond és minden megengedett. Csodás dolog. Drukkolok, hogy a párod változzon. Te pedig csak érezd magad vonzónak mert nagyon is az vagy
Vonzó. Már csak azért is mert látod annak az eredményét "amiért" jól éreztétek magatokat és ez arra hajt, hogy újra és újra átéljem. Terhesen meg egy Nő kisugárzása valami elképesztő szexualitással van feltöltve. Hogy igen most aztán lehet nem lehet semmi gond és minden megengedett. Csodás dolog. Drukkolok, hogy a párod változzon. Te pedig csak érezd magad vonzónak mert nagyon is az vagy
Ezt nem értem, hogy miért nem közeledik. A legcsodálatosabb ha egy Nő terhes.
Vonzó. Már csak azért is mert látod annak az eredményét "amiért" jól éreztétek magatokat és ez arra hajt, hogy újra és újra átéljem. Terhesen meg egy Nő kisugárzása valami elképesztő szexualitással van feltöltve. Hogy igen most aztán lehet nem lehet semmi gond és minden megengedett. Csodás dolog. Drukkolok, hogy a párod változzon. Te pedig csak érezd magad vonzónak mert nagyon is az vagy (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 23. szombat 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 23. szombat 17:19
Vonzó. Már csak azért is mert látod annak az eredményét "amiért" jól éreztétek magatokat és ez arra hajt, hogy újra és újra átéljem. Terhesen meg egy Nő kisugárzása valami elképesztő szexualitással van feltöltve. Hogy igen most aztán lehet nem lehet semmi gond és minden megengedett. Csodás dolog. Drukkolok, hogy a párod változzon. Te pedig csak érezd magad vonzónak mert nagyon is az vagy (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 23. szombat 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)

A legtöbben pozitív válaszokat adtatok a kérdésre,ami örömmel tölt el,kér,hogy én a másik oldalon vagyok. Mivel a párom nem közeledik felém ezért én is egyre kevésbé látom magam vonzónak terhesen..a női önérzetem kezd a nulláról mínuszba átmenni...:(
Szerintem próbálj ugyan úgy nyitott lenni mint terhesség előtt. Ha zárkózik az ember az a párodból is kiválthat hasonlóérzéseket! Írtad hogy érzelmileg odafigyel, csak testileg kevésbé, ha az első babátok várjátok, akkor Neki is új lehet a helyzet, valószínű nincs tisztában a benned lejátszódó vágyak menetével ebben a helyzetben, amin valószínű ronthatott a gátlásosabbá válásod is! Merd elmondani az érzéseid, vágyaid, lehet csak túlságosan óvni akar benneteket, mondhatni túl óvatos. Ha állapotosság előtt jó volt minden akkor szerintem csak az óvatossága lehet a gond. Beszéljétek meg! Nehogy már ilyen áldott állapotban legyenek kétségeitek, Ilyenkor is ugyan olyan felhőtlenül boldogan kell élni, mint előtte. Jót tesz Nektek is és a babának is ha boldogság van ahelyett, hogy kétség, gátlás, vagy ne adj isten feszültség lenne! Csak lazán!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 23. szombat 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Nálam egyre jobban az!
Elég szomorú,hogy így viselkedik a párod.Sajnálom,pedig szerintem igenis vonzó egy várandós nő.Sugárzik,boldog,és számomra ez nagyon is vonzó...Ne csüggedj,biztos vagyok benne hogy gyönyörűszép vagy és rendkívül szexi

Nagyon nem értem mi lehet a gond... Nálunk semmiféle problémát nem okozott a más állapot megléte. Természetesen máshogy csináltuk a dolgokat meg persze nem annyiszor, de maga a szexualitás nem tűnt el csak azért mert "valami" megváltozott...
Beszélj az embered fejével, mert ez a helyzet így azért szerintem nincs rendjén.
Beszélj az embered fejével, mert ez a helyzet így azért szerintem nincs rendjén.
Őszintén sajnállak! Bár csak tudnék segíteni az önérzeted javításán!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 23. szombat 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 23. szombat 17:19

A legtöbben pozitív válaszokat adtatok a kérdésre,ami örömmel tölt el,kér,hogy én a másik oldalon vagyok. Mivel a párom nem közeledik felém ezért én is egyre kevésbé látom magam vonzónak terhesen..a női önérzetem kezd a nulláról mínuszba átmenni...:(
jó a téma, nagyon is izgatóak, de erre akkor jöttem rá, amikor a párom volt terhes
azt sajnálom, h nem csináltunk képeket;(

Nagyon is az..!

nejem hármat szült, mind a háromnál, de főleg a másodiknál imádta a sexet, leginkább úgy, óvatosan ráült a cerkámra, sajnos akkor még nem fotóztunk
a vérbő vagina valami isteni a terheseknél,
hát szoptatás közben orgazmusa volt, spriccelt a tej a melléből, sajnos nem akar negyediket
a vérbő vagina valami isteni a terheseknél,
hát szoptatás közben orgazmusa volt, spriccelt a tej a melléből, sajnos nem akar negyediket
Igen, Bizony igen vonzó egy terhes nő szerintem, LEgalábbis nekem nagyon tetszik

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Egy csinos terhes kismamánál szebb és nőiesebb, és izgatóbb jelenség nem sok van.
Bár csak több, nyitott kismama vállalná fel hogy megmutatja magát, vagy partnert, partnereket keres.
Bár csak több, nyitott kismama vállalná fel hogy megmutatja magát, vagy partnert, partnereket keres.
Hogy a fenébe ne lehetne vonzó. Gyönyörűek a terhes nők.
Mellesleg a párom sosem kívánta annyira a szexet mind áldott állapotban.
Mellesleg a párom sosem kívánta annyira a szexet mind áldott állapotban.
Lehet hát, persze hogy szépek! Aki nem ezt mondja hazudik!