Szerintem ez a csaj igencsak vonzó!
Az aszony kám a mikor terhesvolt szerintem akorvolt legvonzob és legizgalmasabb, szerintem mindenkinek át kellene élni ezt az érzést ahoz hogy véleményt alkoson eről a témárol.Nagyon- nagyon jo volt.
Miért ne lehetne vonzó ? A feleségem mikór terhes volt, szépen ki volt kerekedve ahogy kell, a mellei meg kétszeresére duzzadtak! Nagyon izgató volt akár csak nézni, akár simogatni ésatöbbi! A puncia is megváltozott, felduzzadt, és teljesen oda volt ha hozzányúltam. A hormonoktól ilyan volt mint előtte soha. király időszak volt !
azért,mert még terhes azért lehet szép,vonzo!!ha már elotte is,szeretted,es tetszett neked,es elfogadtad ahogy van onmagában,akkor terhesen is fog az tuti!!amugyis ki az - az ember akinek terhes az aszzonya,és látványa nem tudja izgalomba hozni?szerintem nincs is ilyen egyén....
Szerintem igen! Szerintetek?

Az ilyenre egyik haverom azt mondta, hogy ilyen esetben szopatja meg a lányát, kivéve ha farfekvéses!
Elnézést ha túl morbid volt! De így volt szó szerint! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 20:13
Elnézést ha túl morbid volt! De így volt szó szerint! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)

Szerintem igen! Szerintetek?

Mikor megszületik, meg az lesz neki az első,hogy elkezdi kopogtatni a fejed:
-Jóóó ez neked,Jóóóó ez neked!!??
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 20:16

Törölt felhasználó (69371)

Az ilyenre egyik haverom azt mondta, hogy ilyen esetben szopatja meg a lányát, kivéve ha farfekvéses!
Elnézést ha túl morbid volt! De így volt szó szerint!
Elnézést ha túl morbid volt! De így volt szó szerint!
Bár majd kidumáljuk,hogy nem én voltam, anyádat üsd!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 20:27

Törölt felhasználó (60564)

Mikor megszületik, meg az lesz neki az első,hogy elkezdi kopogtatni a fejed:

Amikor az asszony terhes volt az volt ám az igazi.Akkor félelmetesen kívánta a sexet.Nem telt be vele.
Sziasztok!! Szerintem természetes,hogy izgató egy terhes nő!!
Minden nő izgató tud lenni, ha úgy néz rá az emberre, hogy már ágaskodik is a cerka!
Ti meg tudnátok állni, hogy ne adjátok a szájába???
Ti meg tudnátok állni, hogy ne adjátok a szájába???

Hát nem állnám meg az bizti. De lehet nem dugnám meg. Már lakik bennt valaki.
Szerintem nagyon izgató egy terhes nő.
A melle is teltebb feszesebb lesz és vonzó a poci is.
Abszolűt ne ma gyerekedet szopatod az 1 kicsit odébb van méh, magzatburok...
Mi még szülés előtt 1 nappal is hancuroztunk, bár ilyenkor a vége felé a poziturák már erősen korlátozottak
A melle is teltebb feszesebb lesz és vonzó a poci is.
Abszolűt ne ma gyerekedet szopatod az 1 kicsit odébb van méh, magzatburok...
Mi még szülés előtt 1 nappal is hancuroztunk, bár ilyenkor a vége felé a poziturák már erősen korlátozottak
Szerintem ha egy nő izgatóan szép az terhesen is izgató marad.Akit zavar a nagy has az közelítse meg hátulról.Szerintem ugyanolyan jó dugni egy terhes nővel,esetleg egy kicsit finomabban kell bánni vele!
Lehet vonzó.Miért ne ha az én gyerekemet hordja.
És olyan élményetek volt, hogy mástól terhes nőt dugtatok? Az sem rossz ám!

én soha az életben nem hittem hogy ilyet mondok írok de lehet, van egy ismerösöm ő most terhes de gyönyörű nagyon! picit számomra egzotikus is...(fodrász a drága). ő nyírja a hajam... :)
Én ha jól emlékszem nőgyógyásztól hallottam, hogy az utolsó napokban egy jó szex ráadásul kifejezetten előnyös is lehet, mert megindíthatja a szülést.