Mi volt eddig a legextrémebb szeretkezésed és hol?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 33 34 35 36 37 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#153   2007. 03. 01. csütörtök 10:06
surdapapa surdapapa
jéééé ez a mari18!!! eljen eljen eljen
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 28. szerda 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 17:05
igen és nem szépdolog kicsufolni a másikat szerintem pedig én igyekszem mindent jol csinálni de a barátom megint itt üti a ferjemet mert assziszi hogy más is rámrakhattya a lyukas lepedőt és másnak leveszem a kötött pulcsit is meg a kék csikos mackofelsöt is pedig tudhattya hogy én szégyenlös vagyok és megint a fejemre ütött megint bocsánat ha valakit megbántottam és szép estét meg jo forumozást (józsi ne üssed mááá anyira a fejemet)
#152   2007. 03. 01. csütörtök 08:00
new1 new1
Nem ,én egy közepesen iskolázott magas inteligenciával (MAWI 122)rendelkező 38 éves korcsmáros vagyok. Azért hajlandó vagyok még kék köpenyt is felvenni a kedvedért.(amikor én iskolába jártam még kötelező volt)na erről fogsz felismerni! wink
#151   2007. 02. 28. szerda 23:21
tonyo83 tonyo83
Kunfehértón a tóban kora délután,5-10 méterrel fürödtek körülöttünk
#150   2007. 02. 28. szerda 18:19
Ryobi Ryobi
Úgy fektettem, hogy seggét, combját elérjem, hisz benne volt az alkuban a tapi. Nem is ellenkezett. Meglepő módon szőrnek, borostának nyoma sem volt, ápolt kis ribanc volt a maga módján. Sunáját, lukát csak tenyéréllel érintettem, farpofája feszes volt, paskoltam is egy picit, nem bánta. Combján a kékfoltok valamiért izgatóak voltak, elképzeltem, hogy miket kell megélnie szerencsétlennek. Alsó fertályának gyors fetérképezése után visszatértem a szopatásra való koncentrálásra, ugyanis ekkor már oda kellett figyelni rá, illetve a keze elhesegetésére a farkam közeléből.
Már jó fél órája csinálhatta, kicsit megszántam, mondtam neki, ha ma még végezni akar, csinálja jó erősen és gyorsan, ahogy az elején. Gondoltam majd alaposan szájbalövöm a leányzót. Hiába próbáltam uralkodni magamon, a sóhajokat elnyomni, ő valahogy, talán a farkam lüktetéséből megérezte, hogy kezdek kész lenni és gyors kezezéssel fejezte be, magát távol tartva. Nem bántam, bőven megérte, pláne hogy csak egy ezresemben fájt. Felállt, leporoltam, a seggén még utóljára jó nagyokat csapva :-)
Haverok már vagy 10 perce kiabáltak, hogy kapás van, jókat vihorászva. Megkérdeztem, baj-e, ha nem viszem vissza, mert közben beindult a hal. Ő erre műmosollyal az arcán legyintett, hogy egy kis séta nem árt.
Haverok jól kifaggattak minden egyes apró részletről, gondolom, hogy legyen este mire verni.
Ezen kívűl csak egyszer volt utcán dolgozó lánnyal dolgom, de az már egy másik történet...
#149   2007. 02. 28. szerda 17:56
Ryobi Ryobi
Na leírom a legextrémebbet, bár ez nem szeretkezés volt, csak nyers szopatás.

Régebben jártunk egy kissebb folyóra pecázni. A bekötőútnál mindig állt 2-3 cigánylány. Egyszer megáltunk náluk, hogy mennyi az annyi, nameg persze, hogy alaposabban is megtudjam vizslatni őket. 2ezer a szopás, 2ezer a dugás, 3 a segglyuk, jött a válasz, mondom, köszi, majd máskor, aztán elhajtottunk (6-7 éve volt).
Horgászat alatt végig arról dumáltunk, hogy én lehet leszopatom az egyiket, ők meg, pfujj, hogy lenne rá gusztusom, meg, hogy úgy sem merem, meg így, meg úgy televannak már verve. A végén abban egyeztünk meg , hogy egyik haver kifizeti, azzal a kikötéssel, ha nézheti, de a kocsit másik haver nem akarta odaadni, nehogy összekenjük :-)
Na mondom, majd következő hétvégén, úgyis jövünk, ha minden összejön, meg csak kinn állnak akkor is.
Rá egy hétre ugyanott voltunk, a bekötőútnál csak egy állt (pont akit kinéztem multkor), nem messze a bozótosban egy kocsi, biztos melózott a másik. Mondom neki, szálljon be, egy szopás erejéig. Azt mondja, adig nem lehet, míg nem jön visza a barátnője. Erre én: oké, akkor majd gyalogolj be a hídhoz, addig mi begyúrjuk az etetőanyagot, meg bedobunk. Kicsit elhúzta a száját, de rábólintott.
Még be sem dobtunk, láttam, hogy jön a csaj, jó 500 m-t gyalogolnia kellett. Mondom havernak ide a 2ezret + plussz lóvét, ha a csaj csak úgy engedi, hogy nézze. Erre már visszább vett, hogy elég neki, ha messziről látja, miközben kergetik a halakat. Szerencsére nem horgászott rajtunk kívül senki, a környék jól belátható volt, mondtam havernak, ha jön valaki, füttyentsen.
A csaj odaért, megnéztem tetőtől-talpig. 20 éves forma cigánylány, szép nagy barna szemekkel, kissé kiélt fejjel. De ami igazán tetszett rajta, azok a hosszú, izmos combjai voltak, 1-2 kékzöld folttal tarkítva. Kockás miniszoknya (mint később kiderült, bugyi nélkül) és tűsarkú csizma volt rajta, csodálkoztam, hogy esés nélkül be tudott jönni a földúton. Igazi kurvás kinézet, ahogy kell.
A híd alatt leterítettem a polifon matracot, térdelejn rá, elővettem igencsak összetöppedt farkamat. Zsebéből előkapott, majd feltépett egy gumit. Ekkor én már anélkül akartam, mondtam neki, hogy adok 3ezret, ha gumi nélkül csinálja, de akkor fogdosnám is csecsét seggét. Rámnézett, majd visszacsúsztata a gumit a zsebébe, azt mondja, de csak azért, mert tetszek neki :-)
Rövidke verés után már álltam is. Haverok arcát ugyan nem láttam tisztán a távolság miatt, de a kaján vigyort el tudtam képzelni. A ringyó közben megpróbált úgy fordítani, hogy nekik háttal legyek, de én nem hagytam, mondom ez ígyis úgyis megéri neki. Elég jól szopott, mikor túlzásba vitte a kezezést, rászóltam, szopásért fizettem, kiverni magamnak is kitudom.
Tudtam, hogy jól meg fog dolgozni a pénzéért, mert igen nehezen megyek el, pláne szopástól.
Egy idő után lefeküdtem a matracra, ő meg a fűre, de hamar megszántam helyet cseréltünk, övé lett a matrac. folyt köv.
#148   2007. 02. 28. szerda 17:09
X Törölt felhasználó (69371)
a dakónak meg üzenem hogy visza olvasok is csak nem válaszolok mer a párom akimijatt szégyenlös vagyok és nekem is van olyan melem és fenek mint ezeknek a szép jányoknak és szerintem üdv mindeniknek legyen szép estétek jó forumhányást és remélem megbántotam mindeniket :)))
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 28. szerda 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 17:05
igen és nem szépdolog kicsufolni a másikat szerintem pedig én igyekszem mindent jol csinálni de a barátom megint itt üti a ferjemet mert assziszi hogy más is rámrakhattya a lyukas lepedőt és másnak leveszem a kötött pulcsit is meg a kék csikos mackofelsöt is pedig tudhattya hogy én szégyenlös vagyok és megint a fejemre ütött megint bocsánat ha valakit megbántottam és szép estét meg jo forumozást (józsi ne üssed mááá anyira a fejemet)
#147   2007. 02. 28. szerda 17:05
DrAnthony DrAnthony VIP
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 02. 28. szerda 17:01
toncsika! neked barátod van???

(Jeh mari sztájl)
#146   2007. 02. 28. szerda 17:01
toncsika! neked barátod van???

(Jeh mari sztájl)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 28. szerda 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 16:59
ööö nekem az volt a legectrémeb amikor a barátomal otthon az ágyban egyszer nem éjcaka szerelmeskedtünk és délután volt és képzeljétek le is vetkösztem pedig egyépként csak egy lepedöt teriut rám a barátom és azon van egy luk és ugy csináljuk mongyuk akkor is csak a kötött pulcsit vettem le nem teljesen vetkösztem le azért nem vagyok kurva szerintem az olyan nök undoritoak bocs ha valakit megbántottam további szép estét és jo forumozást
#145   2007. 02. 28. szerda 16:59
DrAnthony DrAnthony VIP
ööö nekem az volt a legectrémeb amikor a barátomal otthon az ágyban egyszer nem éjcaka szerelmeskedtünk és délután volt és képzeljétek le is vetkösztem pedig egyépként csak egy lepedöt teriut rám a barátom és azon van egy luk és ugy csináljuk mongyuk akkor is csak a kötött pulcsit vettem le nem teljesen vetkösztem le azért nem vagyok kurva szerintem az olyan nök undoritoak bocs ha valakit megbántottam további szép estét és jo forumozást
#144   2007. 02. 28. szerda 16:18
azt nem tudom mi számít extrémnek, de talán a legbevállalósabb olyan 16-17 évesen a tisza partján egy szabadstrandon. meg talán egy közterületes padon és a csajon csak szoknya volt alul! :)))
#143   2007. 02. 28. szerda 16:11
CPT CPT
Mi van Pille, az iskolás fiúkra gerjedsz? eplus2 eplus2
#142   2007. 02. 28. szerda 16:10
Sonkás Sonkás
Én igen és jó kis diák vok worship worship worship worship
#141   2007. 02. 28. szerda 16:02
édespille édespille
tán még te is iskolába jársz? wink
#140   2007. 02. 28. szerda 15:19
new1 new1
A hsz-saidból itélve téged érdemes lenne megismerni worship wink finom
(Ez egy válasz hukatica91 üzenetére (2007. 02. 20. kedd 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 14:40
a suliban a fiu wcben a számba adta
#139   2007. 02. 28. szerda 15:10
bor-zol bor-zol
Nem is a hely, mert az erdő, nem számít extrémnek!
De már sötétedett, és ami ezzel jár!
Kicsi vérszívó fenevadak -szunyogok!
A lényeg: Mindenhol összecsíptek csak a f... nem!
Másnap strandra mentünk az akkori barátnőmmel.
Na ott az emberek tekintete, és az ismerösök beszólásai, az extrém volt!
#138   2007. 02. 21. szerda 12:39
Valaki aki vad Valaki aki vad
#137   2007. 02. 21. szerda 12:38
nem is csodálom...
(Ez egy válasz Bobsapp üzenetére (2007. 02. 21. szerda 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 12:33
Egyszer egy benzínkút wc-ben megpróbáltam leszopatni egy 2ezerft-os félcigány kétgyermekes családanya-kurvát, de nem állt fel.
#136   2007. 02. 21. szerda 12:33
Bobsapp Bobsapp
Egyszer egy benzínkút wc-ben megpróbáltam leszopatni egy 2ezerft-os félcigány kétgyermekes családanya-kurvát, de nem állt fel.
#135   2007. 02. 21. szerda 12:21
surdapapa surdapapa
tudom!
mindig semmi? szomoru1 szomoru1 szomoru1
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 21. szerda 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 12:19
Nekem már az is extrémnek számít, ha az ágyban szexelünk....
#134   2007. 02. 21. szerda 12:19
Nekem már az is extrémnek számít, ha az ágyban szexelünk....

... 33 34 35 36 37 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: James  Cole James Cole
Nyitás ideje: 2005. 02. 28. hétfő
Üzenetek: 833db
Utolsó üzenet: 2021. 09. 30. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!