Megcsalás - kit hogyan érint?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 3 4 5 6 7 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#400   2016. 07. 18. hétfő 08:28
Bull86 Bull86
Hát csak azt tudom mondani, hogy wow...
A párod meg hűha smile Nagyon izgató nő wink
(Ez egy válasz miisketten üzenetére (2016. 01. 02. szombat 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 02. szombat 18:16
Mi mikor elkezdtük a "TITKOS kis szórakozásunk" kb 10 éve,még az elején megbeszéltük,sex szerelem nélkül!!! Párhoz is ,szóló pasihoz is 2 igenre van szükség! Nem számít megcsalásnak ha egy helyiségben tartózkodunk! Tehát tudunk a másik minden rezdüléséről! PL:Volt már hogy megkívánt egy szóló pasit , és jól is érezte vele magát! Én addig gyönyőrködttem a látványban és fotóztam ! Csak egy szavába kerül és én nem szállok be, ketten játszanak! De ott vagyok, egy karnyújtásnyira tőle! Ha úgy tenné meg hogy nem vagyok ott , az nálunk a "MEGCSALÁS"! De miért is tenné meg ha megteheti bármikor legálisan is! Eggyetlen esetben szexelhet a hátam mögött! Ha én épp vezetek őt meg a hátsó űlésen épp szórakoztatják! wink
üdv: férj
#399   2016. 07. 17. vasárnap 15:08
X Törölt felhasználó (1413292)
Sziasztok! Nemrégiben hirdetett itt egy biszex nő, cseréltünk képet, sokat cheteltem vele itt, aztán telefonon, elmondta, hogy egy nővel van kapcsolata, de azt nem mondta,hogy kivel, de amikor megtudtam,az állam leesett.Egy médiából ismert nővel van kapcsolata, aztán találkozunk,és megtörtént a dolog köztünk, azóta is találkozunk titokban!
#398   2016. 05. 13. péntek 08:59
X Törölt felhasználó (1350152)
Érdekes téma. Ha hármasba vagyunk és látom, hogy jó neki a másik pasival izgat. Furcsa érzés... van benne rossz is, de qrva izgató. Pont ezért perverz az érzés! Őrült izgató.
Én nem tagadom csaltam meg kettesbe... pasi szempontból ez elfogadottabb -talán. Ha meg tudnám, van valakije, sztem vége lenne. Csaltak meg régen, nem tudtam túllépni rajta. Pedig szerettem. (Talán pont ezért).
#397   2016. 05. 13. péntek 00:40
g-dur g-dur
Lehet megcsalás egy tekintet, egy gondolat, egy együtt töltött pillanat? Bármi is legyen a definíciója, egyvalami biztos: ha úgy érzed, hogy megcsalsz valakit, az valószínűleg úgy is van!
#396   2016. 05. 12. csütörtök 22:28
biszexpasit biszexpasit
Sziasztok az én véleményem : én a párjaimat csak a szexhiánya és a fantázia hiányuk miatt csaltam csak meg. engem is csaltak már meg és én is csaltam már meg . Amikor megcsaltak szarul esett de visszagondolva tanuló pénz volt , hogy van utána jobb és higgyétek el nem hagynám ki ha újraélném
az életem és tudnák róla Ha én csaltam akkor nem morogtam ha a párom is megcsalt volna. Azóta viszont nem vagyok féltékeny ,de elhagynám ha megcsalna . Számomra viszont nem megcsalás ha a férfi vagy nő a saját nemével szexel az "csak" ott szexuális játékszer szerintem is . A párom szerint viszont a saját nem is megcsalás
#395   2016. 01. 02. szombat 18:16
miisketten miisketten
Mi mikor elkezdtük a "TITKOS kis szórakozásunk" kb 10 éve,még az elején megbeszéltük,sex szerelem nélkül!!! Párhoz is ,szóló pasihoz is 2 igenre van szükség! Nem számít megcsalásnak ha egy helyiségben tartózkodunk! Tehát tudunk a másik minden rezdüléséről! PL:Volt már hogy megkívánt egy szóló pasit , és jól is érezte vele magát! Én addig gyönyőrködttem a látványban és fotóztam ! Csak egy szavába kerül és én nem szállok be, ketten játszanak! De ott vagyok, egy karnyújtásnyira tőle! Ha úgy tenné meg hogy nem vagyok ott , az nálunk a "MEGCSALÁS"! De miért is tenné meg ha megteheti bármikor legálisan is! Eggyetlen esetben szexelhet a hátam mögött! Ha én épp vezetek őt meg a hátsó űlésen épp szórakoztatják! wink
üdv: férj
#394   2015. 12. 29. kedd 11:53
X Törölt felhasználó (1245012)
Számomra ez a kérdés csoport teljességgel mást jelent, mint ahogy az átlag hétköznapokban vélekednek az emberek vagy amit sugalmaz erről a média.

Írom mindezt olyan háttérrel, hogy én soha sem csaltam meg egyik páromat sem, miközben az ex-menyasszonyom többször is megtette velem anno.
Persze akkoriban, huszon- harminc évesen még teljesen másként vélekedtem erről,
akkoriban még az átlag trend szerint kezeltem a dolgot.

De manapság már másként állok a dologhoz, mivel a világhoz is másként állok.
Nem vagy a tulajdonom, s én nem vagyok a Te urad. Ezen kívül pedig felnőtt emberek vagyunk A magam része felől biztos lehetsz, hogy én nem fogom máshol keresni az örömöt, ha Te az életem része vagy. Örömmel elfogadom az életed azon részeit, melyeket velem megosztasz, s amit nem, amiatt nem bánkódom.
"Ami jön fogadjátok, ami megy engedjétek!" - mondta Buddha, s én eszerint élek.
Ez az ami kívülről közönynek tűnhet, pedig nem az.
Szóval, számomra nem az a megcsalás, ha két ember összedugja amije van, hanem mindennek a lelki háttere. A konspiráció. Ha egy házibulin, céges partin vagy az egykori nagy szerelmével találkozva megtörténik a dolog két felnőtt (tehát felelősségvállalásra képes) ember között, az számomra semmit nem jelent, ám ha közben azt firtatják, hogy én mekkora barom vagyok vagy csak a pasi mondja és a nő nem állítja ezt le, akkor már megcsalás a dolog a szememben.

Tudom, hogy ez így meredek, de ez van, én így látom ezt
#393   2015. 12. 25. péntek 11:50
X Törölt felhasználó (938808)
Neked is igazad van. wink
(Ez egy válasz Nőci üzenetére (2015. 08. 14. péntek 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 14. péntek 16:28
Nagyon egyetértek az írásoddal. Azt hiszem, a féltékenység belénk van kódolva: van aki az, és van aki sosem lesz. Én megértem, ha valaki nem szeretné a párját mással látni/tudni, de ha hiányzik otthon valami, miért élje le az egész életét úgy, hogy sosem kapja meg? Mert meglehet, azon kívül minden rendben és inkább kalandozik, minthogy borítson.
#392   2015. 12. 25. péntek 11:49
X Törölt felhasználó (938808)
Ezt a fajta (Fürj büntetest) en is ismerem a regebbi idökböl, mondjuk en (Grillcsirke) megfogalmazasbol ismesrem de a vegeredmeny ugyanaz vigyor0 . egyetertek a Herikkel.
(Ez egy válasz mazo üzenetére (2015. 06. 26. péntek 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 26. péntek 06:06
Érdekes téma, érdekes reagálások!
Nálunk kicsit másképpen működik ez a dolog. Semelyikünk nem féltékeny a másikra! Ezt azzal IS értük el, hogy a másik háta mögött, a másik tudta nélkül és természetesen a másik kihagyása nélkül bele tudunk gabalyodni egy hármas, négyes, vagy többes szexuális együttlétbe! Miért fájjon nekem az, ami a SZERETETT PÁROMNAK jó, örömöt és gyönyört okoz?? A vibrátorra sem vagyunk féltékenyek!! Sőt!! Szex közben használni is szoktuk!!
Nálunk a féltékenység BIZALMATLANSÁGOT jelentene. Márpedig egy párkapcsolatban nem lehet szó bizalmatlanságról, ám a féltékenység bizalmatlanság!!! A Párom NEM A TULAJDONOM, hanem a Feleségem/Férjem!!
Erre a legjobb példa talán egy 1800-as évekbeli szakácskönyv, amelyben a receptek mellé, kis történetek is voltak írva:
- A FÜRJ ételeknél olvastuk a következőket. - VIII. Henrik nagyon szerette a Nőket. Nem volt előle biztonságban sem szobalány, sem társalkodónő, sem szakácsnő és még az életkor sem számított nála. Egyszer a Pápa elküldte a követét Henrikhez. --->> Te Henrik! Nem szégyenled magad?? Van feleséged és mégis mindenkivel kefélsz mellette?? Ez nem keresztényi viselkedés!! A Pápa nem nézi ezt jó szemmel!! -/- -/- Mire Henrik ezt válaszolta: -Igazad van követ úr! Tényleg én ilyen vagyok, ám most bűnbocsánatodért egy hétig a vendégem leszel, mi szem-szájnak ingere! -/- -/- A Követ belement és már aznap felséges töltött füstölt fürjet ettek ebédre, vacsorára. Aztán másnap is töltött füstölt fürj volt, meg harmadnap is ..... ! Először nagyon ízlett a Pápa követének. Még másnap is. Ugyan harmad nap is szó nélkül megette, de negyednapra felkiáltott az asztalnál: -Na de Henrik!! Minden nap töltött füstölt fürj??? -/- -/- Aztán a követ békésen elutazott és soha többé nem molesztálták VIII. Henriket a Nők iránti szenvedélyéért!!!!
#391   2015. 12. 18. péntek 01:10
próza próza
olvasgatom a hozzászólásokat.. az ember alapvetően monogám. én annak a nőnek gyönyörét szomjazom, aki nekem mindenütt nő, ahol egy nő nő lehet. vágyom számára az izgalmakat, az udvarlásét, a flörtölését, az idegen pasival való csókolózásét, a vele való orgiáét, vagy a többes kalandját. de mindebben ő mozgat legbelül. az ő orgazmusa felé vezető út gyönyörűsége okán, és nyilvánvalóan maga az orgazmus, orgazmussal való összekapcsolódása, mint a vasúti kocsik sorban, térben és időben. szerelmes vagyok belé. de nem akarom, h rajongásom leszűkítse a teret körülötte, h elfogyni érezze a levegőt maga körül, hiszen pont az a lényege a szerelemnek, h tágítsa a teret a másik körül. én ezt máshogy elképzelni sem tudom. szal érzelmileg az ember monogám, vagyis arra törekszik ösztönösen és kefél a fél világgal, h meglelje azt, aki mellett monogám lehet. ahogyan az otthonom én magam vagyok, a nőm is akkor van ott mindig mellettem, ha száz kilométerekre is van, ha mélységes szerelem határoz meg mindent köztünk. vagyis a semmit. azt a semmit, amiben minden egyszerre van ott, és oly áttetsző mint a kristálytiszta levegő, melyből lélegezve a mindent lélegzed. bárhol vagy és hiányzik, ott van melletted, hiszen hiánya ő maga.
dugni párcsajjal egy buliban, nekem tuti pia kellene hozzá. nem a gátlásaim miatt, hanem h elnyomják bennem azt a meggyőződést, h Nála nem létezhet egészebb, teljesebb gyönyörűség. lehet, h furcsán néztek rám, de higgyétek el, h ha most ránéztek a nőtökre, vagy a pasitokra, egy bizonyos felbontásban látjátok őt. képzeljétek el, h minden tulajdonságait, melyeket elmondhattok róla, ezerszeres felbontásban látjátok. a jópasiság, v a jónőség irdatlanul széles spektruma tárulna elétek egyetlen pillanat alatt. emberi tulajdonságok leheletfinom skáláján, hihetetlen árnyalatok jelennének meg. a megítélés, ma olyannyira közhelyes, h attól jó nő valaki, h szép arca van, és kerek idomai, no meg legyen intelligens. ennyire repülnek is a bogarak. ahhoz viszont több kell, h a kutyám pórázát a kezébe adjam és azt mondjam, vigyázz zsömlére öt percig. de az előbb felsoroltak elégnek látszanak ahhoz h száz pasasból kilencvenöt meg akarja dugni. három dolgot említettem. ez nagyon gyatra felbontás. de ugrik rá a férfi társadalom. férfit és nőt milliónyi láthatatlan pókfonál képes összekötni, anélkül, h kívülálló bármit észrevenne köztük. szal, bennünket összeköt. minden millimétere annak a skálának az ő egy gyönyörű mozdulata. muzsika a lány. a muzsika. más lánnyal döngetni nekem visszafejlődés. persze lehet játszani, próbálkozni, és ő is teret enged számomra e játékhoz, de esküszöm, elfogyni látszanak az okok, h megtörténjenek.
szívből kívánom mindenkinek, h szerető szívétől lehessen monogám. a végtelen szabadság jegyében, valaki által, akiből csak egy létezik az ember életében..
#390   2015. 12. 18. péntek 00:26
próza próza
megcsalás? ez egy tévesen berögzült közhely. ott kezdődik minden, h megfolyt a tehetetlenség, hogy falakba ütközöl, h akkorát csalódsz, amekkorát nem reméltél soha. elkopik, elmúlik, ellaposodik, hiába vagy szexi, tüneményes, intelligens, vagy épp pasiban sármos férfiisten, aki lehozza a csillagokat is az égből. a jó párkapcsolatban együtt fejlődik férfi és nő, egészen a mennybemenetelig. amikor az egyikből elfogy a tehetség, és a másik cipeli magával, míg bírja, aztán meg lelkiismeretből, aztán meg szánalomból (amit aztán végképp nem szabad) és amikor elfogy minden erő, indíttatás, és remény ott leges legbelül ultra mélyen, mint mikor a fa gyökere sziklába ütközik, és megáll a növekedésben, Istenért kiált. az ember fia, avagy lánya is levegőért kiált. mert megfulladni érzi magát abban a kapcsolatban, és egyszer csak kitekint belőle, mint a békák a vízből. szal menjen a jópicsába mindenki, aki megcsalással vádolja párját. csak épp a hiányosságaidat pótolta balfax. azon hiányosságaidat, melyeket kincseidnek hitte, de bebizonyítottad, h egy csak igazgató vagy egy bolhacirkuszban, és semmid nincsen, ami egy nőt nővé tehetne, marasztalna, vagy az egekbe emelné. és bizony a nők is megérik a pénzüket, kik mindennek elhordják a "csaló" férjet, hisz míg ők a tökéletesség bálványai, párjuk egy utolsó ganyé.
ami a szexet illeti igénye mind nőnek, mind férfinak. és persze a jól működő szex. mely attól jó, hogy minden mozdulatában ott van az egész ember. legyen nő, vagy férfi, van akivel varázslat, és van akit nem akarsz többet megérinteni, és nem azért, mert nem volt orgazmusod, hanem mert a domboldalon túl, látod a kerítést. ha az a szex reményt ébreszt, az működőképes. ha nem lettél tőle több, csak egy levegővétel volt, a partner nem hozzád való. persze mindenki mondja, h gyakorolni kell együtt. igen, sok mindent meg lehet tanulni együtt, de nem mindegy, h ki honnan jött, és mi van mögötte. ki hol lép be, és milyen minőségében ebbe a közös gyakorlásba. ez olyan, mint mikor egy egyetemistát, meg egy kisiskolást ültetsz egy padba, nesztek jáccatok. az egyiknek nehéz felnőni, a másiknak, nehéz azt kivárni. és máris kész az alapja a megcsalásnak. de csak mert mindkettő máris csalódásokat okoz a másiknak. nem csoda, h az azonos kaliberű partnerek tudnak jól párhuzamban működni. csak olyan magas a mérce, h mind a pasik, mind a nők megtanultak szerepeket játszani, és elhitetni a világgal, h mekkora játékosok, és falói az életnek, miközben a másik nem tagját, még kívánva sem tudják érzékien érinteni. minden mozdulatuk egy megcsinátam sztori, mint mikor ezt is átvertem, ezzel is kibaxtam, emezt is elsinkófáltam, amannak is bemutattam. és büszkék bazdmeg arra, h milyen királyok az ágyban. hát gyerekek, én nem vagyok egy nőfaló. talán azért alakult így, mert többnyire jól sikerült választanom. persze mindig az adott pillanatban a jót, és finom volt együtt haladni egymás mellett jó darabig kézen fogva. a csodás nők, csodásak mindig.
#389   2015. 11. 29. vasárnap 07:47
öcsyke öcsyke
Megcsalás. Mit csal meg? A kapcsolatot amit együtt hoztak létre azzal, hogy őszintén élik az életet párban. Abban a pillanatban, amikor nem közös az élmény, nem mindkét félnek örömére válik, és ennek ellenére teszi az ember megcsalja a kapcsolatukat. Az, hogy ez kit hogyan érint, és dolgozza fel, intelligencia kérdése. Ha én ilyen helyzetbe kerülnék, azon gondolkodnék el, miért érezte a párom, hogy nem lehet velem őszinte.
#388   2015. 11. 28. szombat 15:48
Márton3 Márton3
Engem igazából sose zavart, nagyon sokszor megcsaltak úgyhogy már megszoktam
#387   2015. 11. 09. hétfő 08:27
X Törölt felhasználó (933061)
Sziasztok!Szerintem,amig érzelmek nélküli sex kapcsirol van szo,addig nem megcsalás.Mert,ugye vannak 1 páran,amit nem kapnak meg otthon,akár nö,akár férfi,és ezt valahogy potolja.Vannak titkos vágyak,amit nem merünk bevallani a társunknak,ezt potolni kell,megélni smile Addig nem magcsalás amig érzelem mentes testi kapcsolatrol szol a keresett kaland adik semmi gond,de ha már bele szerettünk a másikba és inkább vele lennénk,na akkor kezdödnek a gondok.De ez csak az én véleményem!
#386   2015. 08. 14. péntek 16:28
Nőci Nőci
Nagyon egyetértek az írásoddal. Azt hiszem, a féltékenység belénk van kódolva: van aki az, és van aki sosem lesz. Én megértem, ha valaki nem szeretné a párját mással látni/tudni, de ha hiányzik otthon valami, miért élje le az egész életét úgy, hogy sosem kapja meg? Mert meglehet, azon kívül minden rendben és inkább kalandozik, minthogy borítson.
(Ez egy válasz mazo üzenetére (2015. 06. 26. péntek 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 26. péntek 06:06
Érdekes téma, érdekes reagálások!
Nálunk kicsit másképpen működik ez a dolog. Semelyikünk nem féltékeny a másikra! Ezt azzal IS értük el, hogy a másik háta mögött, a másik tudta nélkül és természetesen a másik kihagyása nélkül bele tudunk gabalyodni egy hármas, négyes, vagy többes szexuális együttlétbe! Miért fájjon nekem az, ami a SZERETETT PÁROMNAK jó, örömöt és gyönyört okoz?? A vibrátorra sem vagyunk féltékenyek!! Sőt!! Szex közben használni is szoktuk!!
Nálunk a féltékenység BIZALMATLANSÁGOT jelentene. Márpedig egy párkapcsolatban nem lehet szó bizalmatlanságról, ám a féltékenység bizalmatlanság!!! A Párom NEM A TULAJDONOM, hanem a Feleségem/Férjem!!
Erre a legjobb példa talán egy 1800-as évekbeli szakácskönyv, amelyben a receptek mellé, kis történetek is voltak írva:
- A FÜRJ ételeknél olvastuk a következőket. - VIII. Henrik nagyon szerette a Nőket. Nem volt előle biztonságban sem szobalány, sem társalkodónő, sem szakácsnő és még az életkor sem számított nála. Egyszer a Pápa elküldte a követét Henrikhez. --->> Te Henrik! Nem szégyenled magad?? Van feleséged és mégis mindenkivel kefélsz mellette?? Ez nem keresztényi viselkedés!! A Pápa nem nézi ezt jó szemmel!! -/- -/- Mire Henrik ezt válaszolta: -Igazad van követ úr! Tényleg én ilyen vagyok, ám most bűnbocsánatodért egy hétig a vendégem leszel, mi szem-szájnak ingere! -/- -/- A Követ belement és már aznap felséges töltött füstölt fürjet ettek ebédre, vacsorára. Aztán másnap is töltött füstölt fürj volt, meg harmadnap is ..... ! Először nagyon ízlett a Pápa követének. Még másnap is. Ugyan harmad nap is szó nélkül megette, de negyednapra felkiáltott az asztalnál: -Na de Henrik!! Minden nap töltött füstölt fürj??? -/- -/- Aztán a követ békésen elutazott és soha többé nem molesztálták VIII. Henriket a Nők iránti szenvedélyéért!!!!
#385   2015. 06. 26. péntek 06:06
mazo mazo
Érdekes téma, érdekes reagálások!
Nálunk kicsit másképpen működik ez a dolog. Semelyikünk nem féltékeny a másikra! Ezt azzal IS értük el, hogy a másik háta mögött, a másik tudta nélkül és természetesen a másik kihagyása nélkül bele tudunk gabalyodni egy hármas, négyes, vagy többes szexuális együttlétbe! Miért fájjon nekem az, ami a SZERETETT PÁROMNAK jó, örömöt és gyönyört okoz?? A vibrátorra sem vagyunk féltékenyek!! Sőt!! Szex közben használni is szoktuk!!
Nálunk a féltékenység BIZALMATLANSÁGOT jelentene. Márpedig egy párkapcsolatban nem lehet szó bizalmatlanságról, ám a féltékenység bizalmatlanság!!! A Párom NEM A TULAJDONOM, hanem a Feleségem/Férjem!!
Erre a legjobb példa talán egy 1800-as évekbeli szakácskönyv, amelyben a receptek mellé, kis történetek is voltak írva:
- A FÜRJ ételeknél olvastuk a következőket. - VIII. Henrik nagyon szerette a Nőket. Nem volt előle biztonságban sem szobalány, sem társalkodónő, sem szakácsnő és még az életkor sem számított nála. Egyszer a Pápa elküldte a követét Henrikhez. --->> Te Henrik! Nem szégyenled magad?? Van feleséged és mégis mindenkivel kefélsz mellette?? Ez nem keresztényi viselkedés!! A Pápa nem nézi ezt jó szemmel!! -/- -/- Mire Henrik ezt válaszolta: -Igazad van követ úr! Tényleg én ilyen vagyok, ám most bűnbocsánatodért egy hétig a vendégem leszel, mi szem-szájnak ingere! -/- -/- A Követ belement és már aznap felséges töltött füstölt fürjet ettek ebédre, vacsorára. Aztán másnap is töltött füstölt fürj volt, meg harmadnap is ..... ! Először nagyon ízlett a Pápa követének. Még másnap is. Ugyan harmad nap is szó nélkül megette, de negyednapra felkiáltott az asztalnál: -Na de Henrik!! Minden nap töltött füstölt fürj??? -/- -/- Aztán a követ békésen elutazott és soha többé nem molesztálták VIII. Henriket a Nők iránti szenvedélyéért!!!!
#384   2015. 06. 14. vasárnap 15:12
Mitibarátság Mitibarátság
ejnye1
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 01. vasárnap 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (824932)
2013. 12. 01. vasárnap 21:27
Imádok félre dugni....
#383   2015. 05. 05. kedd 12:39
X Törölt felhasználó (29760)
wave hali
nem hiszem, hogy elrontás lenne, rajtam hibátlanul működik mineden ( de azt megkérdezhetem, hogy kivel rontottál el ? )
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2015. 05. 04. hétfő 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2015. 05. 04. hétfő 18:28
na szép ennyire elrontottuk a gyereket :P? smile
#382   2015. 05. 04. hétfő 18:28
vazelinator vazelinator VIP Admin
na szép ennyire elrontottuk a gyereket :P? smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 04. hétfő 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2015. 05. 04. hétfő 12:04
megcsalás = ???
nem igazán értem mit is jelent a szó , de lehet csak nem igazán érdekel buck
#381   2015. 05. 04. hétfő 12:04
X Törölt felhasználó (29760)
megcsalás = ???
nem igazán értem mit is jelent a szó , de lehet csak nem igazán érdekel buck
 
... 3 4 5 6 7 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: pinkód22 pinkód22
Nyitás ideje: 2005. 02. 28. hétfő
Üzenetek: 480db
Utolsó üzenet: 2024. 03. 13. szerda
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!