Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 8 9 10 11 12 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#138   2010. 02. 24. szerda 08:19
Lillus Lillus
Amit írtál az akár még rendbe is lehet, de ehhez, ha lehet ne a barátod társát válaszd ki magadnak. Én konkrétan a megcsalásnak sem vagyok híve. Ha nem megy, nem megy, be kell látni. Ha mennyiséggel van a baj, akkor mindkét fél hozzon áldozatot, ha együtt akarnak maradni. De ez nem itteni téma.

Aki szerint ebben nincsen semmi hiba, annak azt kívánom az új évre, hogy a párja a lehető legöbb barátjával bújjon ágyba és lehetőség szerint minél gyakrabban.
(Ez egy válasz Mirpha üzenetére (2010. 02. 23. kedd 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 23. kedd 21:12
igazad van sok mindenbe. De vannak sajnos vagy nem sajnos emberek akik hiába szeretik egymást tiszta szívből ha példának okáért a szex nem megy annyira jól, mint azt elvárja mondjuk az egyik fél a másiktól...nagyon sok ilyen kapcsolat van, és egyre több lesz szerintem. Nem helyes a megcsalás, de ésszerű határokon belül nem hinném hogy annyira rossz dolog lenne....nem helyes dolog ismétlem!! de gondolj csak ebbe bele.....akkor mi tévő legyen az ember ha a párjába szerelmes, és majdnem rendbe van köztük, de nincs szex vagy nem annyi vagy nem olyan amilyen neki kell?
mindenkinek megvan a saját véleménye erről a témáról mindenkinek más és más...valaki helyesli valaki nem...nem érdemes meggyőzni arról a másikat hogy márpedig neked van igazad....ez a szerény véleményem wave
#137   2010. 02. 23. kedd 23:56
X Törölt felhasználó (733802)
Igen, az más ha erről az oldaláról nézzük a dolgot.De én azt mondom erre ,hogy ahol a szex rossz ,ott elöbb utobb rossz lesz az egész ! Sose legyen része bennem !!! Ez sajnos ahogy olvasom előfordul sok helyen ! És pont a megcsalástól lesz még roszabb,mert akkor az agy elkezd pörögni, jaj ott megkapom stb... Azaz lehet szerintem csinálni EGY ideig. Persze olyan is van ahol a másik pár elnézi azt ha félre megy a másik. De ugya ,hpogy a címhez kapcsolodjon a dolog itt az a gusztustalan (és a lényeg most) ,,ha az a legjobb (vagy jó ) baráttal teszi meg. Azaz ha állításod szerint párodba szerelmes vagy de a barátjával lefekszel ,mert a szex az kell. Oké,legyen. De ne a haverral akkor már ! Vagy ha a barát bele megy ,akkor az nem barát ,, szerintem !!!
(Ez egy válasz Mirpha üzenetére (2010. 02. 23. kedd 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 23. kedd 21:12
igazad van sok mindenbe. De vannak sajnos vagy nem sajnos emberek akik hiába szeretik egymást tiszta szívből ha példának okáért a szex nem megy annyira jól, mint azt elvárja mondjuk az egyik fél a másiktól...nagyon sok ilyen kapcsolat van, és egyre több lesz szerintem. Nem helyes a megcsalás, de ésszerű határokon belül nem hinném hogy annyira rossz dolog lenne....nem helyes dolog ismétlem!! de gondolj csak ebbe bele.....akkor mi tévő legyen az ember ha a párjába szerelmes, és majdnem rendbe van köztük, de nincs szex vagy nem annyi vagy nem olyan amilyen neki kell?
mindenkinek megvan a saját véleménye erről a témáról mindenkinek más és más...valaki helyesli valaki nem...nem érdemes meggyőzni arról a másikat hogy márpedig neked van igazad....ez a szerény véleményem wave
#136   2010. 02. 23. kedd 21:12
Mirpha Mirpha
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 23. kedd 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (733802)
2010. 02. 23. kedd 19:22
Én másképpen látom ! De szerintem maradjunk is ennyiben,mert neked az tulajdoni viszony ha a másiktól elvárom,hogy ne kurjon félre. Érdekes ez a világ ! Nem bántásból,de szerintem nem érted amit én mondok. Az ,hogy ha valaki ebben becsap az becsap mindenben ! A hazug ember az hazug ha azt kérdezed hol voltál és azt mondja ,hogy a barátnőmmel,közben meg a farkincáját szopogatta valakinek,,ez szerinted normális dolog,mnincsen ebben semmi különös. Szerintem ez a baj,hogy ezt valaki így gondolja. Tudod mi az érdekes ??? Én nős vagyok de nem csaltam még meg a feleségemet ,pedig esküszön neked, hogy (ez most hülyén fog haóngzani) de nem vagyok egy hűderonda pasi, és lenne rá alkalmam szinte naponta. De valahogy NEKEM nem ér annyit,hogy én megbántsam azt akit szeretek,és szükségét sem érzem annak ,mert egyszerűen,nem tudna többet adni. És éppen azért mert MELLETTE alszok el,őt ölelem, őt szeretem ,akkor nem fogok mást csokolni, kinyalni,megdugni vagy éppen leszopatni magamat (( és ez nem álszent duma)) fent vannak a képeim meg lehet nézni,nem birtokolom az asszonyt és ez nem erről szól. hanem a szeretetről.

Sok kapcsolatot láttam ahol olyasmi felfogás volt mint a tied. Nem tudom,,,de nem nagyon találtam olyan párt ahol BOLDOGOK is voltak és nem csak szexuális vágyaikat élték ki egymás melett. Hanem több van egy kapcsolatban.. Ha valaki azért van valakivel mert ő félre dughat és mindent megtehet magának ,,,akkor annak csak egy mentsvár kell érdekből ahová haza mehet ledobni magát ,de isten igazából mindegy neki,hogy ez Józsi,Béla vagy Ubul... a lényeg ,hogy legyen balek aki ezt elnézi.

Ha ez tulajdoni kapcsolat ,akkor én a tulajdoni kapcsolatot részesítem elönybe. De érdekes módon tökéletesen működik jópár éve ,boldog házaságban élek. De tovább megyek középiskolás korom óta mindig volt hosszú kapcsolatom és nem a lány dobott ki. Így olyan rossz nem lehet ez a tulajdoni kapcsolat.

Nem lehet,hogy téged egyenes vonz az ha megdugják a feleséged ???? Izgatónak találod azt ha megcsal??? Nincsen ezzel baj,csak nem kell ezt mindenkinek én úgy hiszem... Ez olyan dolog,hogy a padofil azt mondja ő neki az a jó,, a homokos azt ,hogy neki az a jó (és mindenki azt tartja normálisnak és ez így is van a saját oldaukat tekintve) de a külvilág nem biztos,hogy így látja. És valjuk be őszintén. Te érvelsz azzal,hogy tulajdon én érvelek azzal,hogy érzelem ,,,melyikből van több ??? Ha száz embert megkérdezel ,mennyi fogja azt mondani neked : igen én nem látok abban semmit ha megcsal a feleségem,,,sőt az tök normális dolog ??? Szerintem nem sok. De ettől függetlenűl SAJNOS a dolog él,mert az emberek megcsalják egymást. És tudod miért ??? Mert nem becsülik meg egymást az emberek,nem tisztelik eléggé a párjukat. Úgy mennek már bele a házasságba,hogy ha nem jó majd elválok.

Ismétlem magamat ,, tök más az ha megbeszélik ,hogy figyelj izgat ,nem-e lehetne és a fiú megengedi. Én kimondottan a MEGCSALÁSRÓL és a hazugságról beszélek !
#135   2010. 02. 23. kedd 19:29
2 ilyen ellentétes ember mint te meg én úgy sem fogjuk elfogadni ,sem megérteni a másikat. A lényege a dolognak az ,hogy kellőképpen magunkhoz illő párt találjunk ! smile
#134   2010. 02. 23. kedd 19:22
Én másképpen látom ! De szerintem maradjunk is ennyiben,mert neked az tulajdoni viszony ha a másiktól elvárom,hogy ne kurjon félre. Érdekes ez a világ ! Nem bántásból,de szerintem nem érted amit én mondok. Az ,hogy ha valaki ebben becsap az becsap mindenben ! A hazug ember az hazug ha azt kérdezed hol voltál és azt mondja ,hogy a barátnőmmel,közben meg a farkincáját szopogatta valakinek,,ez szerinted normális dolog,mnincsen ebben semmi különös. Szerintem ez a baj,hogy ezt valaki így gondolja. Tudod mi az érdekes ??? Én nős vagyok de nem csaltam még meg a feleségemet ,pedig esküszön neked, hogy (ez most hülyén fog haóngzani) de nem vagyok egy hűderonda pasi, és lenne rá alkalmam szinte naponta. De valahogy NEKEM nem ér annyit,hogy én megbántsam azt akit szeretek,és szükségét sem érzem annak ,mert egyszerűen,nem tudna többet adni. És éppen azért mert MELLETTE alszok el,őt ölelem, őt szeretem ,akkor nem fogok mást csokolni, kinyalni,megdugni vagy éppen leszopatni magamat (( és ez nem álszent duma)) fent vannak a képeim meg lehet nézni,nem birtokolom az asszonyt és ez nem erről szól. hanem a szeretetről.

Sok kapcsolatot láttam ahol olyasmi felfogás volt mint a tied. Nem tudom,,,de nem nagyon találtam olyan párt ahol BOLDOGOK is voltak és nem csak szexuális vágyaikat élték ki egymás melett. Hanem több van egy kapcsolatban.. Ha valaki azért van valakivel mert ő félre dughat és mindent megtehet magának ,,,akkor annak csak egy mentsvár kell érdekből ahová haza mehet ledobni magát ,de isten igazából mindegy neki,hogy ez Józsi,Béla vagy Ubul... a lényeg ,hogy legyen balek aki ezt elnézi.

Ha ez tulajdoni kapcsolat ,akkor én a tulajdoni kapcsolatot részesítem elönybe. De érdekes módon tökéletesen működik jópár éve ,boldog házaságban élek. De tovább megyek középiskolás korom óta mindig volt hosszú kapcsolatom és nem a lány dobott ki. Így olyan rossz nem lehet ez a tulajdoni kapcsolat.

Nem lehet,hogy téged egyenes vonz az ha megdugják a feleséged ???? Izgatónak találod azt ha megcsal??? Nincsen ezzel baj,csak nem kell ezt mindenkinek én úgy hiszem... Ez olyan dolog,hogy a padofil azt mondja ő neki az a jó,, a homokos azt ,hogy neki az a jó (és mindenki azt tartja normálisnak és ez így is van a saját oldaukat tekintve) de a külvilág nem biztos,hogy így látja. És valjuk be őszintén. Te érvelsz azzal,hogy tulajdon én érvelek azzal,hogy érzelem ,,,melyikből van több ??? Ha száz embert megkérdezel ,mennyi fogja azt mondani neked : igen én nem látok abban semmit ha megcsal a feleségem,,,sőt az tök normális dolog ??? Szerintem nem sok. De ettől függetlenűl SAJNOS a dolog él,mert az emberek megcsalják egymást. És tudod miért ??? Mert nem becsülik meg egymást az emberek,nem tisztelik eléggé a párjukat. Úgy mennek már bele a házasságba,hogy ha nem jó majd elválok.

Ismétlem magamat ,, tök más az ha megbeszélik ,hogy figyelj izgat ,nem-e lehetne és a fiú megengedi. Én kimondottan a MEGCSALÁSRÓL és a hazugságról beszélek !
#133   2010. 02. 23. kedd 09:03
Teljesen egyet értek veled ,éppen így látom a dolgokat ! De azt tapasztalom,hogy annyira eltérőek az emberek,hogy ami nekem természetes (és azt látom jónak) az a másiknak a természetes (amit én rossznak látok) és az én elveimbe ütközik,de ő egy vállrándítással és egy egyszer élünk-kel tovább áll,maga után hagyva másnak ,csalódást,fájdalmat stb... Amire azt mondja,, sorry ez ezzel jár,minek választassz ilyet ??? Nekem ez durvál leegyzserűsítve éppen ez ::: vennél egy autót (igen drága pénzért = akit szeretsz az neked kincs és mindent megér ,szereted) bedöglik,, elviszed a szervízbe ,panaszt teszel ,hogy szar az auót mire a szervíz === minek ezt választotta, szar az egész ,,de basznak megjavítani ... Ez már gondolom nem elfogadható senkinél aki megvette az autót. (sajnos erre élő példa is van ) Azaz könnyű más faszával verni a csalánt : ))))

Az ember legyen egyene és őszinte !
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2010. 02. 23. kedd 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 23. kedd 08:25
Nem tudok egyetérteni azzal, aki ezt elfogadhatónak tartja. A barát az attól barát, hogy kiállok mellette. Kiállok akkor is, amik megtudom, hogy a nője meg akarja csalni, és figyelmeztetem. Még akkor is, ha épp velem! Sosem voltam a barátnőim pasijával, és közvetlen kollégával is csak egyszer. Ha olyan állati nagy a szerelem, akkor álljanak elébe és mondják meg, aztán szakítsanak. Utána már nem lesz a barát asszonya. Ha meg nem olyan nagy, akkor csak egy kósza numerára vágytak. Az ilyen vágyak kiégnek 6 hónap alatt.
Természetesen más a dolog, ha a barát maga hagyta jóvá a dolgot, netán épp be is száll.
Egyetértek csakisneked-del. Ha igazán szeretsz valakit, jelen esetben két valakit is!!! akkor az nagyon fáj. Az egyik ismerősöm férje most szürte össze a levet a lány barátnőjével. Pontosabban pár hónapja derült ki. Azt mondta Enci, hogy nem az fáj neki, hogy a férje megcsalta, hanem az, hogy a barátnője!!!
#132   2010. 02. 23. kedd 08:25
Lillus Lillus
Nem tudok egyetérteni azzal, aki ezt elfogadhatónak tartja. A barát az attól barát, hogy kiállok mellette. Kiállok akkor is, amik megtudom, hogy a nője meg akarja csalni, és figyelmeztetem. Még akkor is, ha épp velem! Sosem voltam a barátnőim pasijával, és közvetlen kollégával is csak egyszer. Ha olyan állati nagy a szerelem, akkor álljanak elébe és mondják meg, aztán szakítsanak. Utána már nem lesz a barát asszonya. Ha meg nem olyan nagy, akkor csak egy kósza numerára vágytak. Az ilyen vágyak kiégnek 6 hónap alatt.
Természetesen más a dolog, ha a barát maga hagyta jóvá a dolgot, netán épp be is száll.
Egyetértek csakisneked-del. Ha igazán szeretsz valakit, jelen esetben két valakit is!!! akkor az nagyon fáj. Az egyik ismerősöm férje most szürte össze a levet a lány barátnőjével. Pontosabban pár hónapja derült ki. Azt mondta Enci, hogy nem az fáj neki, hogy a férje megcsalta, hanem az, hogy a barátnője!!!
#131   2010. 02. 23. kedd 07:13
Az teljesen más és az számomra is elfogadható , az nem egy hazugsággal elkövetett ,bújkálós ,gusztustalan valami ! És az őszinteség az már jelemzi az ember mivoltát is és ad egy gerincességet az egésznek !
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2010. 02. 22. hétfő 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 22. hétfő 20:03
Na,látod,ez a lényeges.Hogy MEGBESZÉLIK.És akkor nem kell hazudni.Persze,hogy kell a szimpátia sexhez.De általában a barátot már ismeri az ember..
#130   2010. 02. 23. kedd 07:12
A baj az ,hogy a gyerek szenved ,mert az apa törődött vele,nem az anyja. És a gyerek pszichológushoz járt 3 évesen. na ez a nem normális. Az a baj aki nem látja ezt közvetlen közelről ,az nem is tudja milyen érzelmek lehetnek egy kapcsolatban. Látod a barátot válassza az ember. És te is azt kérded minek választ ilyen barátot ???? Hmmm ,, azért mert nem barát az ilyen barát csak annak mutatja magát ! A barát az aki azt mondta volna : te bassza meg , a nejed egy ribanc és kefélni akart velem. Err lehet az ember azt mondja : dugd meg aztán kidobom a picsába és a bíroságon elvetetem tőle a gyereket ! De így ez sem adatott meg mert a " barát " dugta meg és így mind a ketten besapták ! A szenvedő alany meg általában az ( mint kb az autós baleseteknél : aki vétlen és " normálisan vezet " )

Megmondom őszintén ha velem esne meg ilyen én nem biztos,hogy " gyógyulni " akarnék ebből, hiszen arra való a hiba ,hogy tanuljunk belőle : ) Viszont én az biztos ,hogy egy kisebb összeggel segíteném annak a munkáját aki lerugja a haver veséjét : )

Az a baj,hogy annyira érzelem mentesen látod ezt a dolgot,én nem vagyok ilyen. Én minidg is törödtem az emberekkel és ha rossz tröténik valakivel és szenvedni látom azt nem engedem el magam melett és elítélem azt ami szerintem rossz. Ez persze ,mint látom minden embernél más (hogy mi a szerinte rossz ! ) Én nem szeretném ha velem ilyen történne pedig érdekes módon a 3-as (2 fiú 1 lány izgató számomra ) de ezt értelmesen megbeszélve és nem meghazudtolva a hátam mögött teszik. Aki hazudik ebben a dologban az hazudik másban is egy kapcsolatban. Hogyan lehet őszinte az aki ilyenben sem az a másikkal szemben ???? Azzal én nem tudok mit kezdeni,az nem egyenes ember a szemembe. Ugyan ez igaz a barátra is. hazud ember nem kell !!!

Te azt írod lényegtelen ki a harmadik személy . Nem nem az. Az ember sokkal inkáébb szemet tud hunyni egy ismeretlennel szemben . De ez így olyan mint egy """ aljas cselszövés """ !

Ha mindent ennyire rezenéstelen arcal nézünk mint amennyire itt olvasom a hideg sorokat ,akkor baj van. Te neked vagy nem történt aemmi csalódásod,, vagy nagyon nagy csalódásod volt ami végett így gondolkodsz.
#129   2010. 02. 22. hétfő 20:03
Zsuzsa Zsuzsa
Na,látod,ez a lényeges.Hogy MEGBESZÉLIK.És akkor nem kell hazudni.Persze,hogy kell a szimpátia sexhez.De általában a barátot már ismeri az ember..
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 21. vasárnap 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 21. vasárnap 18:07
Szerintem a szex nem csak szex ! Dugtál már olyannal aki nem szimpatikus ??? A szex már egy kapcsolat egy lehetőség ,amit vagy folytat az ember vagy nem ! Nem mindegy ,hogy valaki képeken nézeget egy faszt vagy azt a szájában tartja. Attól mert veszel egy lotto szelvényt még nem vagy milliomos. Csak ha nyersz akkor ! Furcsa,hogy emberek milyen könnyen vesznek dolgokat ,de lehet nektek könyebb így az élet. Én minden estre nem örülnék ha az asszonyt a barátom tartaná melegen amíg én azon fáradozok,hogy a gyerek jól viselkedjen az iskolában ,,, anyu meg a haver faszát szopogatja , utána haza jönne és közölné ,milyen kemény ma a Pisti fasza és ,hogy seggbekurta. Valahogy nekem ez nem egy családi életet takar. Nekem lehet ,hülye vagyok és maradi,de az tatszik ,ha elmegyünk kirándulni a gyerek boldog jól érzi magát és este én dugom meg az asszony ,az én farkamat szopja és ha egyszer úgy adódik ,hogy ez kevés neki akkor normálisan megbeszéljük ,hogy mit lehet tenni a szexben ami belefér 3-as, 4 -es vagy neki mi a jó ,mit próbálni ki. Szerintem ez a normális dolog. Nem a hátam mögött bújkálva , hazudozva (mert ez velejárója ). De ebből is látszik minden ember más, és ebből vannak a válások de inkább az értelmetlen házasságok !

Ez az álszent duma ,meg jól hangzik, de minden embernek van az életében EGY olyan szakítás vagy megcsalás amire szomorúan gondol vissza !!!
#128   2010. 02. 21. vasárnap 20:49
dzivka dzivka
en vagyom a baratom gyonyoru nejere,de ez megmarad vagynak amig a baratom neje.
#127   2010. 02. 21. vasárnap 18:14
Azt hozzá teszem,hogy legalább értelmesnek tartalak az írásod alapján és így én sem leszek ennyire morcos : ))) !!!
#126   2010. 02. 21. vasárnap 18:07
Szerintem a szex nem csak szex ! Dugtál már olyannal aki nem szimpatikus ??? A szex már egy kapcsolat egy lehetőség ,amit vagy folytat az ember vagy nem ! Nem mindegy ,hogy valaki képeken nézeget egy faszt vagy azt a szájában tartja. Attól mert veszel egy lotto szelvényt még nem vagy milliomos. Csak ha nyersz akkor ! Furcsa,hogy emberek milyen könnyen vesznek dolgokat ,de lehet nektek könyebb így az élet. Én minden estre nem örülnék ha az asszonyt a barátom tartaná melegen amíg én azon fáradozok,hogy a gyerek jól viselkedjen az iskolában ,,, anyu meg a haver faszát szopogatja , utána haza jönne és közölné ,milyen kemény ma a Pisti fasza és ,hogy seggbekurta. Valahogy nekem ez nem egy családi életet takar. Nekem lehet ,hülye vagyok és maradi,de az tatszik ,ha elmegyünk kirándulni a gyerek boldog jól érzi magát és este én dugom meg az asszony ,az én farkamat szopja és ha egyszer úgy adódik ,hogy ez kevés neki akkor normálisan megbeszéljük ,hogy mit lehet tenni a szexben ami belefér 3-as, 4 -es vagy neki mi a jó ,mit próbálni ki. Szerintem ez a normális dolog. Nem a hátam mögött bújkálva , hazudozva (mert ez velejárója ). De ebből is látszik minden ember más, és ebből vannak a válások de inkább az értelmetlen házasságok !

Ez az álszent duma ,meg jól hangzik, de minden embernek van az életében EGY olyan szakítás vagy megcsalás amire szomorúan gondol vissza !!!
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2010. 02. 21. vasárnap 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 21. vasárnap 10:55
Szerintem,nem az a fontos,kivel sexel az ember,hanem az,hogy kivel alszik,eszik,él a mindennapokban.A sex csak sex.Hozzátartozik az élethez.de nem ehetünk minden nap töltött káposztát,néha kell rántott hus is.A barát bajban is barát.Ha éhes vagy,megkinál étellel,ha az asszonyát kivánod...hááát...miért ne? smile akkor lesz gond,ha nem csak sex lesz belőle,hanem több is.
#125   2010. 02. 21. vasárnap 17:59
Nem az a baj, amit te írsz ! Csak tudod , nem minden arany ami fénylik !!! Én amiért ilyen vagyok ez ez :: Sokan amikor megdugják a másik barátnőjét egy jobbik arcot mutatnak ,,, arra a fél órára könnyű dolog !!! De ismerek a közvetlen közelemben olyat aki nagyon jó barátom,hogy szétment a családja !!!! Pont ez végett. A fiú a legjobb barátja volt,mintha testvérek lettek volna. Megdugta a lányt (gyerekük volt ! 1,5 éves) . A férj dolgozott mert az anyuci persze szerette a szép ruhákat a külföldi nyaralást stb... . Mindenki tudta már ,hogy csalja de senki nem mert szólni. Aztán a feleség beleszeretett a pasi szintén HAZUDOTT,hogy ő is ! Aztán amikor válás volt a kisfiút iszonyatosan megviselte ,sírt sokat stb.... . Elváltak. A fiú egyből nem akara csajjal lenni,csak arra kelett neki, akkor már a nagy szerelem is elillnat, mert ugye így már nem ugyan az,hanem el kell viselni a másikat. A haverom azóta is NORMÁLISAN jár és neeli a gyereket. És iszonyatosan sokat szenvedett akkor. Arról nem beszélve ,hogy szerintem ez a második házasságát is megnehezíti ,mert alkalmazkodni kell valamilyen szinten. Így aki belerondít egy ilyen kapcsolatba igen is hibás ! És a haveromnek amikor beszélgetek vele az fáj nagyon,hogy az baszta át akitől nem várta ! Nem a lány ,mert azt mondta szó szerint : figyelj az benne van a pakliben,hogy az asszony félre dug. De az ,hogy a BARÁTOM (NEM HAVER) az nincsen ! Attól nem ezt várom,hanem ha az asszony megcsal az ő feladata az lenne ,hogy mellém áll amikor az ismeretlen szeretőnek beverem az orrát ! És igaza van szerintem ! Elfogadom azt ,hogy egymásba szeretnek és tényleg éldegélnek ,mert az első nem votl az igazi stb... De aki heccből csak azért ,hogy dugjon egyet a barátja nőjét válassza az rossz barát . ( alány minden esetben belemegy) . Érzelem van ha beindul nehéz neki ellen állni és biztosan fejben el is játszottam én is ilyennel,de nem mentem tovább, pedig lett volna esélyem. De tzudtam én is csak dugnék egyet aztán annyi. Nem érte volna meg ,hogy a haverom (nem volt barát ,csak haver) számon kérje rajtam és nekem magyarázkodni kelljen,hiszen meg bírtam állni ,mondtam a lánynak ,hogy felejtő. Egyértelmű ,hogy félre fog dugni mással, de én legalább nyugodtan nézek a szemébe a srácnak. És nem engemet hibáztat ha rájön mekkora szajha a nője.

Az ha megbeszélik,megkérdi vagy hasonló és a másik belemegy ,vagy elnézi akkor az a dolog korrekt,de az egy teljesen más dolog szerintem.. És egyben biztos vagyok. Ha valaki IGAZÁN szeret valakit és az megcsalja az FÁJ! Akár ki akár mit mond ! Kívéve ha valakinek ez a perverziója a szexben és erre gerjed,hogy elötte dugják az asszonyt. Ezt sem mindenki találja izgatónak és ez sem birtoklási vágy. Ez maga a szerelem, nem jaj csak magamnak akarom stb... Egyszerűen fáj.. Sokan a szerelmet kémiának nevezik ,, igaz,, de a fájdalom is kémia !!!
#124   2010. 02. 21. vasárnap 16:24
Mirpha Mirpha
sajnos vagy nem sajnos tényleg nem lehet az érzelmeknek parancsolni....szerintem csak az az igazán gáz ha minkét fél párkapcsolatba él, akkor el kéne gondolkozni azon hogy tényleg helyes volt e a párválasztás. De tényleg igaz amit irt egy két ember, ha igaz barát lehet megérti hogy mi a helyzet de szerintem a háta mögött igen csak nem helyes szerintem. Hülyeség szerintem az hogy Tabu....csak ésszerüen kell csinálni a dolgokat ennyi wave
#123   2010. 02. 21. vasárnap 13:40
Zsuzsi_ Zsuzsi_
Kedves Névrokon!

Osztom soraid, nagyon igazad van....
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2010. 02. 21. vasárnap 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 21. vasárnap 10:59
Nem álszent itt némelyik fazon??? smile )))Itt nézegeti a meztelen képeket,vidiket másokrol,aztán játsza az erkölcsös,tisztességes embert.. smile ))))Hát,illik ezt kérem szépen? smile )))
#122   2010. 02. 21. vasárnap 10:59
Zsuzsa Zsuzsa
Nem álszent itt némelyik fazon??? smile )))Itt nézegeti a meztelen képeket,vidiket másokrol,aztán játsza az erkölcsös,tisztességes embert.. smile ))))Hát,illik ezt kérem szépen? smile )))
#121   2010. 02. 21. vasárnap 10:55
Zsuzsa Zsuzsa
Szerintem,nem az a fontos,kivel sexel az ember,hanem az,hogy kivel alszik,eszik,él a mindennapokban.A sex csak sex.Hozzátartozik az élethez.de nem ehetünk minden nap töltött káposztát,néha kell rántott hus is.A barát bajban is barát.Ha éhes vagy,megkinál étellel,ha az asszonyát kivánod...hááát...miért ne? smile akkor lesz gond,ha nem csak sex lesz belőle,hanem több is.
#120   2010. 02. 20. szombat 22:28
Gondolom ezért tiltanak,majd így nem fogok tudni válaszolni !

Üdv !
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 20. szombat 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 20. szombat 22:17
Kicsit azt hiszem a dolgokkal nem vagy tisztában ez a baj ! Attól mert a lány akivel van az ember (akit szerinted birtokolni akar a másik ) az akar félre dugni ,,,nem egyenlő azzal,hogy a barátom meg is dugja ! Ehhez gratulálni tudok csak. De innen látszik milyen sokat tudsz te a tulajdonról és a kapcsolat formáról ! Erre mondtam kicsit kevered a szezont a fazonnal ! Így részemről le is van az ügy zárva te nyertél . Szeretem amikor a NAGY és Bölcs férfiak osztják az észt ,hogy 1 nővel mit lehet és mit nem, birtokolni ,szeretni stb... De egy normálisnak mondható kapcsolatuk nem volt azon kívűl,hogy mindenki dugott mindenkivel, és több faszt fogott mint kilincset az asszony ! Azt hiszem egy nő teljes mértékben el tudja dönteni NEKI mi a fontos és ha neki jó valami akkor abba a kapcsolatba benne marad ha nem akkor nem marad benne. Ha úgy kell megtartani ,hogy ő dughat fűvel fával akkor már baj van ott ! Képmutatásnak ezt az elfogultságot lehet venni ami a félresiklott életből fakad ,hogy lesed a normális embereket és azon töprengsz ,hogy hogyan szeretheti egymást normálisan 2 ember , amikor (szerinted) ilyen nincsen ,mert minden személynek félre kéne dugnia ,mert az a normális dolog. Barát a barát asszonyával stb.......... Ez olysmi mint a vallásos és a nem valásos ember beszélgetése. Sosem lesz egyet értés és mind a ketten mondják a maguk igazát !!!

Ha neked úgy jó ,, örömmel hallgatom,hogy csal meg a feleséged és dugják meg a haverjaid. Nekem az nem fáj , nevetek rajta
#119   2010. 02. 20. szombat 22:17
Kicsit azt hiszem a dolgokkal nem vagy tisztában ez a baj ! Attól mert a lány akivel van az ember (akit szerinted birtokolni akar a másik ) az akar félre dugni ,,,nem egyenlő azzal,hogy a barátom meg is dugja ! Ehhez gratulálni tudok csak. De innen látszik milyen sokat tudsz te a tulajdonról és a kapcsolat formáról ! Erre mondtam kicsit kevered a szezont a fazonnal ! Így részemről le is van az ügy zárva te nyertél . Szeretem amikor a NAGY és Bölcs férfiak osztják az észt ,hogy 1 nővel mit lehet és mit nem, birtokolni ,szeretni stb... De egy normálisnak mondható kapcsolatuk nem volt azon kívűl,hogy mindenki dugott mindenkivel, és több faszt fogott mint kilincset az asszony ! Azt hiszem egy nő teljes mértékben el tudja dönteni NEKI mi a fontos és ha neki jó valami akkor abba a kapcsolatba benne marad ha nem akkor nem marad benne. Ha úgy kell megtartani ,hogy ő dughat fűvel fával akkor már baj van ott ! Képmutatásnak ezt az elfogultságot lehet venni ami a félresiklott életből fakad ,hogy lesed a normális embereket és azon töprengsz ,hogy hogyan szeretheti egymást normálisan 2 ember , amikor (szerinted) ilyen nincsen ,mert minden személynek félre kéne dugnia ,mert az a normális dolog. Barát a barát asszonyával stb.......... Ez olysmi mint a vallásos és a nem valásos ember beszélgetése. Sosem lesz egyet értés és mind a ketten mondják a maguk igazát !!!

Ha neked úgy jó ,, örömmel hallgatom,hogy csal meg a feleséged és dugják meg a haverjaid. Nekem az nem fáj , nevetek rajta

... 8 9 10 11 12 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: clacko clacko
Nyitás ideje: 2005. 03. 13. vasárnap
Üzenetek: 318db
Utolsó üzenet: 2025. 09. 06. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!