- Az a gyanúm, hogy a feleségem megcsal.
- Miből gondolod?
- Ma reggel azzal jött haza, hogy a barátnőjénél, Zsuzsinál aludt.
- Na és?
- Az lehetetlen.
- Miért?
- Ott én aludtam.
- Miből gondolod?
- Ma reggel azzal jött haza, hogy a barátnőjénél, Zsuzsinál aludt.
- Na és?
- Az lehetetlen.
- Miért?
- Ott én aludtam.

Egy szerelmespár az ágyban van, mikor megszólal a telefon.
A nő veszi fel:
-Igen? Rendben van. Szervusz!
-Ki volt az?
-A férjem. De nem jön haza, még marad veled két órát kuglizni
A nő veszi fel:
-Igen? Rendben van. Szervusz!
-Ki volt az?
-A férjem. De nem jön haza, még marad veled két órát kuglizni
Az ajándékot én magam szeretem kiválasztani, de megvennem nem kell:-)
Ahogy mondod tleg vicces a helyzet, de így sem nagyon érdekel h. ki mit mond ránk..
Sajnos nem tudom kirúgni azért annyira nem 1x-ű a helyzet, főleg 9 év házasság stb., stb., után már vannak bizonyos jogszabályok, de +próbálunk mindent elkövetni a boldogságunk érdekében. De még egyenlőre a barátja is nős
Bár +beszéltük h. Én sem kérdezem hol jár kivel, és ő se kérdezze... ezt már nyitott házasságnak hívják sztem..
Persze h. nem szeretnénk ha ez hosszútávon így maradna,úgyh. mindent elkövetünk h. a másik felek "maradandó sérülés nélkül" lépjenek túl bizonyos dolgokon, bár mint írtam van egy-két nem 1x-ű dolog.. de ezt elég ha Mi tudjuk, ez már sajna absz. nem publikus
Sajnos nem tudom kirúgni azért annyira nem 1x-ű a helyzet, főleg 9 év házasság stb., stb., után már vannak bizonyos jogszabályok, de +próbálunk mindent elkövetni a boldogságunk érdekében. De még egyenlőre a barátja is nős

Bár +beszéltük h. Én sem kérdezem hol jár kivel, és ő se kérdezze... ezt már nyitott házasságnak hívják sztem..
Persze h. nem szeretnénk ha ez hosszútávon így maradna,úgyh. mindent elkövetünk h. a másik felek "maradandó sérülés nélkül" lépjenek túl bizonyos dolgokon, bár mint írtam van egy-két nem 1x-ű dolog.. de ezt elég ha Mi tudjuk, ez már sajna absz. nem publikus

Egy férfi mondja a haverjának:
- Nem tudom, mit vegyek a feleségem születésnapjára. Megvan mindene, megvehet magának bármit, amit szeretne.
- Figyelj csak! Miért nem adsz neki egy papírt, amire ráírod: "Ez a kupon egy óra szexre jogosít, az Ön által kívánt módon."?
A férfi így is tesz. Másnap újra találkoznak.
- Na, hogy sikerült az ajándék? - kérdi a haver.
- Ne is mondd! Odaadtam neki, amikor elolvasta, ugrált örömében. Aztán a nyakamba ugrott, homlokon csókolt, majd elrohant és visszakiáltotta: "Egy óra múlva itt vagyok!".
- Nem tudom, mit vegyek a feleségem születésnapjára. Megvan mindene, megvehet magának bármit, amit szeretne.
- Figyelj csak! Miért nem adsz neki egy papírt, amire ráírod: "Ez a kupon egy óra szexre jogosít, az Ön által kívánt módon."?
A férfi így is tesz. Másnap újra találkoznak.
- Na, hogy sikerült az ajándék? - kérdi a haver.
- Ne is mondd! Odaadtam neki, amikor elolvasta, ugrált örömében. Aztán a nyakamba ugrott, homlokon csókolt, majd elrohant és visszakiáltotta: "Egy óra múlva itt vagyok!".
Hát, ez az!
És ilyen feleség kell???
Amugy
!
Akkor majd más!Ezért nem hagyom ki!!HE_HE
Amugy

Akkor majd más!Ezért nem hagyom ki!!HE_HE
Nekem 1 barátom azt mondta,hogy ikább egy barát mint egy vadidegen!Megtettem!:)
Nem bántam meg!!A többit meg leszarom!!
Nem bántam meg!!A többit meg leszarom!!
Ha úgy érzed elnézést
Én csak humoros próbáltam lenni, de akkor majd hanyagolom, és akkor biztos úgy lesz jó.

"mintha azon a nick-en lenne egy horpadás"
Szerintem az nem horpadás, hanem az egy Dummy
Szerintem az nem horpadás, hanem az egy Dummy
Tisztelt Fuck You úr, hölgyek jelenlétében a tisztelet és udvariasság a fórumozó férfiember el sosem hanyagolható kötelessége. Ezt sose feledje!!!!
Miért akasztanám fel magam? Boldog vagyok, szeretnek, viszont szeretek és azt hiszem az emberiségnek sincs semmi baja Velem, Téged figyelmenkívül hagyva....Részemről a téma off.

Nem is állítottuk, hogy problem volna

Akkor Enit kell megkérni, hogy tekerje fel
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 03. 17. csütörtök 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)

elvesztettem e szövevényben a fonalat

Nem bíztatom csak annyit mondtam ne foglalkozon mások véleményével..
Voltál ilyen helyzetben? Nem? Na látod majd pár év vagy talán hónap múlva gyere vissza ebbe a topicba talán más lesz a véleményed is..
Voltál ilyen helyzetben? Nem? Na látod majd pár év vagy talán hónap múlva gyere vissza ebbe a topicba talán más lesz a véleményed is..
á szóval nem
vagy mégis?

S te a férjed barátjával?

Mégsem kellett volna le "gyerekes kurváznod"... mikor nem is ismersz....
Azért általában a nők is önfejűek, de belénk sorult egy kis tolerancia... így képesek vagyunk arra h. finoman +fogalmazzuk a véleményünket, ahelyett h. "átharapjuk a másik torkát"!!
Azért általában a nők is önfejűek, de belénk sorult egy kis tolerancia... így képesek vagyunk arra h. finoman +fogalmazzuk a véleményünket, ahelyett h. "átharapjuk a másik torkát"!!
Hali!
Szerintem mi egyet beszéltünk csak te félre érthetted, amit mondani akartam. Annak semmi értelme, ha valakit erőszakkal kell tartani. Komolyan összejöttél a barátod barátnőjével, illetve feleségével ebből adódóan már nincs köztük semmi az már nem kapcsolat. Ott már nincs érzelem. De szerintem úgy korrekt az ember, ha igazi barátról lenne szó, ha elmondjuk neki, hogy idefigyelj mi összejöttünk, ez van.
Mondjuk én soha nem voltam ilyen helyzetben, meg szerintem nem is leszek, bár lehettem volna, de józanészre hallgatva kikerültem.
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2005. 03. 16. szerda 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 16. szerda 14:33
Szerintem mi egyet beszéltünk csak te félre érthetted, amit mondani akartam. Annak semmi értelme, ha valakit erőszakkal kell tartani. Komolyan összejöttél a barátod barátnőjével, illetve feleségével ebből adódóan már nincs köztük semmi az már nem kapcsolat. Ott már nincs érzelem. De szerintem úgy korrekt az ember, ha igazi barátról lenne szó, ha elmondjuk neki, hogy idefigyelj mi összejöttünk, ez van.
Mondjuk én soha nem voltam ilyen helyzetben, meg szerintem nem is leszek, bár lehettem volna, de józanészre hallgatva kikerültem.
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2005. 03. 16. szerda 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezt nem lehet megbeszélni, ez érzelem, ha azt valaki be tudja látni, hogy a barátnője mást szeret és ez neki sokkal jobb lesz így az nem is szerette a lányt.