Ki miért van itt?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 10 11 12 13 14 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#674   2023. 08. 26. szombat 01:23
Durex1 Durex1
Szia ha aktualis irhatsz smile
(Ez egy válasz Kaktusz23 üzenetére (2023. 03. 05. vasárnap 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 05. vasárnap 13:39
Közös hokira, kiverni egymás farkát keresek bisex srácot, pasit fejér megyéből.
Privit írj ha te is kalandoznál....köszi
#673   2023. 08. 26. szombat 01:22
Durex1 Durex1
Szia beszelhetunk smile irj ha aktualis még
(Ez egy válasz Kaktusz23 üzenetére (2023. 03. 05. vasárnap 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 05. vasárnap 13:39
Közös hokira, kiverni egymás farkát keresek bisex srácot, pasit fejér megyéből.
Privit írj ha te is kalandoznál....köszi
#672   2023. 08. 22. kedd 05:07
Kukika69 Kukika69
Párokat kényeztetni , kipróbálni a többes szexet ahol nincs tabu + kipróbálni új dolgokat új emberekkel /// wave
#671   2023. 08. 20. vasárnap 09:09
Hans Regenkurt Hans Regenkurt
Elnézést kérek tőled előre is., de azért ez elég szánalmas.
Mármint a férjed.
Téged megértelek, és bízok benne, hogy találsz minden tekintetben kielégítő partnert.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 23. vasárnap 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4678017)
2023. 07. 23. vasárnap 21:21
Miért? Megszívatni a férjemet, aki alkalmi partnerekkel csal, két profilja is van itt, és mindig képeket kéreget, mások szex - szokásairól faggat, úgy adva elő magát, mintha nő lenne, kérdezősködik...
#670   2023. 08. 19. szombat 09:06
bisexfetish bisexfetish
Szeretném párok mindkét tagját kényeztetni,kielégíteni és teleélvezett puncit nyalni.
#669   2023. 08. 19. szombat 08:59
X Törölt felhasználó (4715145)
Szeretném látni ahogy a páromat cumizzák és közben csatlakozni
#668   2023. 08. 16. szerda 06:08
jaszberenyi pasi jaszberenyi pasi
ismerkedés hölgyekkel párokkal
#667   2023. 08. 16. szerda 05:37
friendlyman friendlyman
Beszelgetni ismerkedni cuckold wifesharing temaban.
#666   2023. 08. 15. kedd 19:00
X Törölt felhasználó (4696237)
Kalandokért, mint lehetőségekért.
#665   2023. 08. 13. vasárnap 19:57
parbaniek parbaniek
Sziasztok!
Megismerni valakiket akik, Maglódon, Ecseren, Vecsésen laknak. És szeretnek dumálgatni a szexről is!
#664   2023. 08. 04. péntek 05:41
X Törölt felhasználó (4715017)
Elhanyagolt férjként keresem a kalandokat. Főleg cuckold helyiekkel.
#663   2023. 08. 04. péntek 05:40
X Törölt felhasználó (4715017)
Elhanyagolt férjként keresem a kalandokat. Főleg cuckold helyiekkel.
#662   2023. 08. 02. szerda 01:16
X Törölt felhasználó (4293762)
Udv Karlsruhe kornyekerol irok 21 eves vagyok lanyokat asszonyokat keresek egy kis ido tolteshez van szabad lakásom nyitott vagyok mindenre jelentkezzetek üdv!
#661   2023. 07. 25. kedd 06:28
Kukika69 Kukika69
Ismerkedni / hölgyekkel vagy párokkal / minden jóban benne vagyok
#660   2023. 07. 23. vasárnap 21:21
X Törölt felhasználó (4678017)
Miért? Megszívatni a férjemet, aki alkalmi partnerekkel csal, két profilja is van itt, és mindig képeket kéreget, mások szex - szokásairól faggat, úgy adva elő magát, mintha nő lenne, kérdezősködik...
#659   2023. 07. 12. szerda 18:53
debrecenipasi21 debrecenipasi21
Tuti hogy Ő az! Senkinek nem küldök képet, addig míg meg nem bizonyosodom hogy normális az illető. Ha meg egyből ilyen mondattal nyit, akkor egy bunkó is, illetve tuti hátsó szándék vezérli. Egyrészt van itt fent videó meg képek is rólam arccal ellátva, másrészt van videó chat. Ott is könnyen bizonyíthatom hogy eredetiek a képek és videók! Itt a goldengate-en régebben igaz, de találtam párokat is anno akikhez csatlakoztam. Most is ismerkedőfélben vagyok egy párral, akikkel akár hármasban később meg akár négyen is lehetünk! Van olyan goldengate tag jelenleg is, aki szinte az egész családi életem tudja, mai napig beszélgetek velük!
(Ez egy válasz SecretMilf üzenetére (2023. 07. 12. szerda 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 12. szerda 10:57
Szerintem ugyan azon " személy" talált be engem is!
Akkor minek vagy itt kamu nulla hazug senki vagy minek erre élvezel mert mást úgy sem tudsz és utána meg ez szöveg más képeire élvezel menjél a boltba ott nézegessed az árukat kamu köcsög buzi kamu oldalal úgy bírom az ilyeneket és csodálkozol hogy az életben is ennyi vagy és ilyenek vannak még itt szégyen

Ezt írtad:
-------------------------------------------------

Olvass adatlapot légyszíves!
Ha vennéd a fáradtságot és elolvasnád az adatlapját annak akinek írsz,sok időt megspórolnál magadnak!
Nem mellesleg nem ártana ha elolvasnád a levelet mielött elküldöd,tele helyesírási hibákkal,ékezetijelek használat nélkül egy katyvasz az egész leveled!

Ezt írtad:
És miért is nem akkor minek vagy itt

Ezt írtad:

Szia!

Nem!

Ezt írtad:
Helló megmutatod magadat jobban arcodal együtt szemből állva és megadod a számodat hogy beszéljünk
#658   2023. 07. 12. szerda 10:57
SecretMilf SecretMilf
Szerintem ugyan azon " személy" talált be engem is!
Akkor minek vagy itt kamu nulla hazug senki vagy minek erre élvezel mert mást úgy sem tudsz és utána meg ez szöveg más képeire élvezel menjél a boltba ott nézegessed az árukat kamu köcsög buzi kamu oldalal úgy bírom az ilyeneket és csodálkozol hogy az életben is ennyi vagy és ilyenek vannak még itt szégyen

Ezt írtad:

Olvass adatlapot légyszíves!
Ha vennéd a fáradtságot és elolvasnád az adatlapját annak akinek írsz,sok időt megspórolnál magadnak!
Nem mellesleg nem ártana ha elolvasnád a levelet mielött elküldöd,tele helyesírási hibákkal,ékezetijelek használat nélkül egy katyvasz az egész leveled!

Ezt írtad:
És miért is nem akkor minek vagy itt

Ezt írtad:

Szia!

Nem!

Ezt írtad:
Helló megmutatod magadat jobban arcodal együtt szemből állva és megadod a számodat hogy beszéljünk
(Ez egy válasz gandixxx18 üzenetére (2023. 07. 07. péntek 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 07. péntek 14:51
Ezért biztos nem: Még írni is nehézkes neki, nevet nem írok.
Üzenet váltásunk:
Érkezett: 23-07-07 14:43

Már az írásodból látszik az értelmi szinted sajnos. Én nem ma kezdtem, több mint 15 éve a goldengate.hu tagja vagyok. Na meg régebben az adultfriendfixnder tagja voltam. Már akkor úgy ismerkedtem hogy a telefonszámom leírtam másnak kérés n3lkül, majd Skype videó beszélgetés és találka. Kb 5 pár volt az életemben. Az egyik párnak 5 évig voltam a házibarátja hetero szintén! Nem hiszem hogy le kéne mást buziznod, full hetero vagyok ahogy feleségem is! Hol van kép? Értelmezni se tudod a szövegem amit írtam neked! Nekem is van egy fiókom, meg a feleségemnek is. Most ő terhes én meg kezelem a ő oldalát is! Vállalni magam? Arccal ellátott képeim videóim vannak ide feltöltve! Neked vannak ha már itt tartunk? Erről ennyit! Nézz magadba....
Minden jót!

Ezt írtad:

Miről beszélsz te kamu hazug köcsög buzi hol van kép te nyomorék és utána meg ez a duma és csodálkozol hogy az életben is ilyen hulladék vagy és ilyenek vannak még itt szégyen mi a kurva anyádért vagy itt ha ilyen nyomorék vagy magadat jellemzed és csodálkozol hogy a kutyának sem kellesz te nyomorék kamu geci oldalal és még magadat sem mered vállalni és ilyenek vannak még itt az ilyen miért nem takarodik anyjába vissza és innen el az oldalról végleg

Ezt írtad:
Szia! Leveled alapján képgyűjtögető vagy. Elég kép és videó van feltöltve arccal együtt qla másik profilunkon, de még véletlenül se adjuk meg neked! Ha ismerkedünk is, akkor Skype videó alapján! De veled tuti nem! Bunkó stílus senkinek se jön be!
További sikeres keresgélést!
Üdvözlettel: gandixxx18

Ezt írtad:
Helló szívesen kielégíteném a hölgyet többször is több alkalommal megmutatja magát jobban arcával együtt szemből állva és megadja a számát hogy beszéljünk
#657   2023. 07. 09. vasárnap 17:04
debrecenipasi21 debrecenipasi21
Ez az a profilom amit írtam neki. Csak hogy lássátok nem kamuból írtam azt amit. Azóta nem válaszoltam a következő két levelére. Szebbnél szebb üzeneteket írt elhihetitek!
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2023. 07. 08. szombat 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 08. szombat 07:39
Minden normális fórumozó nevében köszönöm! Tökéletes intő példa. worship
#656   2023. 07. 08. szombat 07:39
Kutyu14cm Kutyu14cm
Minden normális fórumozó nevében köszönöm! Tökéletes intő példa. worship
(Ez egy válasz gandixxx18 üzenetére (2023. 07. 07. péntek 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 07. péntek 14:51
Üzenet váltásunk:

Már az írásodból látszik az értelmi szinted sajnos. Én nem ma kezdtem, több mint 15 éve a goldengate.hu tagja vagyok. Na meg régebben az adultfriendfixnder tagja voltam. Már akkor úgy ismerkedtem hogy a telefonszámom leírtam másnak kérés n3lkül, majd Skype videó beszélgetés és találka. Kb 5 pár volt az életemben. Az egyik párnak 5 évig voltam a házibarátja hetero szintén! Nem hiszem hogy le kéne mást buziznod, full hetero vagyok ahogy feleségem is! Hol van kép? Értelmezni se tudod a szövegem amit írtam neked! Nekem is van egy fiókom, meg a feleségemnek is. Most ő terhes én meg kezelem a ő oldalát is! Vállalni magam? Arccal ellátott képeim videóim vannak ide feltöltve! Neked vannak ha már itt tartunk? Erről ennyit! Nézz magadba....
Minden jót!

Ezt írtad:

Miről beszélsz te kamu hazug köcsög buzi hol van kép te nyomorék és utána meg ez a duma és csodálkozol hogy az életben is ilyen hulladék vagy és ilyenek vannak még itt szégyen mi a kurva anyádért vagy itt ha ilyen nyomorék vagy magadat jellemzed és csodálkozol hogy a kutyának sem kellesz te nyomorék kamu geci oldalal és még magadat sem mered vállalni és ilyenek vannak még itt az ilyen miért nem takarodik anyjába vissza és innen el az oldalról végleg

Ezt írtad:
Szia! Leveled alapján képgyűjtögető vagy. Elég kép és videó van feltöltve arccal együtt qla másik profilunkon, de még véletlenül se adjuk meg neked! Ha ismerkedünk is, akkor Skype videó alapján! De veled tuti nem! Bunkó stílus senkinek se jön be!

Ezt írtad:
Helló szívesen kielégíteném a hölgyet többször is több alkalommal megmutatja magát jobban arcával együtt szemből állva és megadja a számát hogy beszéljünk
#655   2023. 07. 07. péntek 14:51
gandixxx18 gandixxx18
Üzenet váltásunk:

Minden jót!

Ezt írtad:

Ezt írtad:

Ezt írtad:

... 10 11 12 13 14 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2017. 03. 31. péntek
Üzenetek: 894db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 28. szerda

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!