Nem akarok politizálni, de vigyél magaddal még 1 embert! ENGEM!
Te jol látod a helyzetet!!!
A férfiak G-Pontja!!
LÁNYOK, FIÚK!!!!
POPÓ NYALÁSRA FEL!!
LÁNYOK, FIÚK!!!!
POPÓ NYALÁSRA FEL!!

Hát ezt most elképzeltem, ahogy élvezkedés közben írogatsz!:-) Nem megsértődni!!!:-))
Segítsek keresgélni???

Szép jó estét mindenkinek!
Én egy (véleményem szerint) elég régi látogató vagyok ezen az oldalon és én személy szerint szeretem is!Szoktam olvasni a fórumot,de nem tudom miért nem írtam még,talán nem akartam belekontárkodni oda nem illő véleményekkel,de most nem tudom megállni!!!Ez a téma engem is magával ragadott!Mert én is kerestem már a kedvesem G-pontját de sajnos nem találtam még meg és ez a fajta segítség hogy mennyire bennt meg különböző számadatok számomra nem segítenek sokat!Van valakinek még ötlete hogy milyen módon lehetne megtalálni ezt a gyönyőrforrást?
Én egy (véleményem szerint) elég régi látogató vagyok ezen az oldalon és én személy szerint szeretem is!Szoktam olvasni a fórumot,de nem tudom miért nem írtam még,talán nem akartam belekontárkodni oda nem illő véleményekkel,de most nem tudom megállni!!!Ez a téma engem is magával ragadott!Mert én is kerestem már a kedvesem G-pontját de sajnos nem találtam még meg és ez a fajta segítség hogy mennyire bennt meg különböző számadatok számomra nem segítenek sokat!Van valakinek még ötlete hogy milyen módon lehetne megtalálni ezt a gyönyőrforrást?

Még bizti keresi!
(Ez egy válasz dzsigolo üzenetére (2005. 03. 30. szerda 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Várjuk a beszámolot!!!
Előbb utobb biztos rátalálnánk arra a fránya G.-ra

Igen az lehet! Nekem is volt ilyen csajom.
Nem lehetetlen, de azért ne add fel a keresést ha +van akkor biztos "élvezni fogod"

Látod Béka koma van más is akinek sikerült

Miért lennék irigy jo nekem a 34 is ha meg puncimatador lennék akkor valoszinü nem lennék itt mert +csömörlöttem volna a sok nunitol!
De ez utobbi nem is biztos!

nA, ELTÉRTÜNK MEGIN A TÁRGYTOL!!!
AHHOZ MEG KÉNE TALÁLJAM!!!
NEKED HOL VAN A G-PONTOD???
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 03. 28. hétfő 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 28. hétfő 21:31

Előbb utóbb +találod... 31 múltam végre mostanában Nekem is +találta a Kedvesem...

IGAZAD VAN
Előbb utóbb +találod... 31 múltam végre mostanában Nekem is +találta a Kedvesem...
(Ez egy válasz dzsigolo üzenetére (2005. 03. 28. hétfő 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 28. hétfő 10:08

Nekem még nem sikerült megtalálnom 1 csajon sem!! Merre keressem?!
HA BUZI LENNÉK TALÁN MÉG MEG IS SZERETNÉLEK!! bIROM A BURÁD!!