látom te a kincset keresed nem a gyengébb nem gynge pontjait:-)
(Ez egy válasz dzsigolo üzenetére (2005. 04. 06. szerda 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy nagy X kellett volna rá itt ás!
Ez csak vicc!
Nagyon rendes vagy hogy gondolsz azokra akik nem találják az édenkert kapujának a kulcsát!
Ez csak vicc!
Nagyon rendes vagy hogy gondolsz azokra akik nem találják az édenkert kapujának a kulcsát!
Ön tényleg nagyon figyelmes, kedves Doktor Úr! De ha számít ez valamit, személy szerint nem tudok térkép alapján eligazodni még autóval sem, csak akkor, ha legalább egyszer megmutatják az utat
Tudom, hogy valami elmaradt még éjjelről, de egszerűen nem jut eszembe!!
Akkor nem lehetett annyira fontos:-)
Mi a szakterületed? ( ha publikus persze)
Mi a szakterületed? ( ha publikus persze)
Kicsit késtél, szia:-)
dolgoztam olyan osztályon és az tetszett eddig a legjobban!
Mégkésve bár de törve nem!!! Kösz a kincses térképet!
Bocs, a válaszom elmaradásáért. Privátban leírom:-)
Akkor mindenki szurkol neked!!
Helló mindenkinek
aktivan követem a beszélgetéseteket,de idáig nem szóltam hozzá.Nem ugy most.Mi is rátaláltunk a nejemmel a g-pontra , de sajnos külön élvezetet nem hozott,mert az izgatásával csak a pisilés ingerig tud eljutni onnan aztán a kéjérzésig sehogyan sem.Vajon mi lehet a gond?
a pisilés érzés után menyi időre kell jönni a várva várt érzésnek, mert ő úgy érzi soha nem következik be.Igaz ez az első alkalom amikor igazán tudtunk a dologgal foglalkozni.Kérek minden olyan g-pontrol élvezőt segitsen nekünk.
puszi mindenkinek
aktivan követem a beszélgetéseteket,de idáig nem szóltam hozzá.Nem ugy most.Mi is rátaláltunk a nejemmel a g-pontra , de sajnos külön élvezetet nem hozott,mert az izgatásával csak a pisilés ingerig tud eljutni onnan aztán a kéjérzésig sehogyan sem.Vajon mi lehet a gond?
a pisilés érzés után menyi időre kell jönni a várva várt érzésnek, mert ő úgy érzi soha nem következik be.Igaz ez az első alkalom amikor igazán tudtunk a dologgal foglalkozni.Kérek minden olyan g-pontrol élvezőt segitsen nekünk.
puszi mindenkinek
Az pisiinger a velejárója a dolognak. Ha volt elötte WC-n nem kell vele foglalkozni engedni kell. Az első pár alkalommal figyel csak oda az illető, utánna már észre sem venni. Ezt is mint mindent sokat kell gyakorolni. Ha megy ujjal, hamar menni fog szeretkezés közben is, csak a megfelelő pózt kell hozzá keresni.
Tehát: TÜRELEM és GYAKORLÁS (Ez egy válasz puszy74 üzenetére (2005. 04. 09. szombat 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 09. szombat 08:51
Tehát: TÜRELEM és GYAKORLÁS (Ez egy válasz puszy74 üzenetére (2005. 04. 09. szombat 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Helló mindenkinek
puszi mindenkinek
puszi mindenkinek
JAJJ gyakorlás van, de türelem nuku.......
(Ez egy válasz Warmika üzenetére (2005. 04. 10. vasárnap 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 10. vasárnap 07:05
(Ez egy válasz Warmika üzenetére (2005. 04. 10. vasárnap 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Az pisiinger a velejárója a dolognak. Ha volt elötte WC-n nem kell vele foglalkozni engedni kell. Az első pár alkalommal figyel csak oda az illető, utánna már észre sem venni. Ezt is mint mindent sokat kell gyakorolni. Ha megy ujjal, hamar menni fog szeretkezés közben is, csak a megfelelő pózt kell hozzá keresni.
Tehát: TÜRELEM és GYAKORLÁS
Tehát: TÜRELEM és GYAKORLÁS
Ez csak természetes fönök Úr!!
hmmm. na ebben a témában kéne valamit kitalálnom, hátha...
ha elkezdjük keresni,akkor ahhoz kell egy bizonyos izgalmi állapot,de ha ez megvan,akkor meg azt fenn is kéne tartani, leginkább a csiklósimogatásával,nyalogatásával,de közbe kutatni is kéne... lehet,h az a baj,h nem bírok egyszerre kétfelé figyelni? de lehet h a barátnőm sem tudja megosztani a figyelmét. ha létezik egyáltalán...:) mondjuk eddig kb 3szor keresgéltük csak.
mi a bnőmmel megtaláltuk... sok helyen irták. az igazat megvallva egyáltalán nem kerestem. elkezdtem dörzsölni neki egy ponton találomra aztán lett ott olyan élvezkedés.... mindig a g-pontkját izgatom ha akarom tőle valamit de neki nincs hozzá kedve. kb 1 másodperc alatt megváltozik a véleménye :)
most olvastam el mit írtam tegnap...
enyhén nélkülöztem a magyar nyelvtan és helyesírás szabályait ahogy látom. de azért remélem érthető. ellenkező esetben sorry
enyhén nélkülöztem a magyar nyelvtan és helyesírás szabályait ahogy látom. de azért remélem érthető. ellenkező esetben sorry
En mar nagyon regota kerestem a csajom g pontját és mit ad az isten!!képzeljétek megtalátam,rá 10 percire elkezdett csurdogálni a puncija,és egy jót élvezett!!!Tiszta jó érzés volt,mert már 3 éve vele vagyok,es most ez volt az első!!!
Olvass mán végig egy topicot amibe beírkálsz... mert aztán már nem lesz rá módod..
Mert ki leszel tiltva...
Mert ki leszel tiltva...

dzsigolo

Apityu