Sziasztok
Ma este 8 fele Székesfehérváron megleshető leszek miközben a kocsimban félmeztelenül masztizom!
Ha lenne kedved nézni vagy beszállni akkor privátba megírom hol leszek!
Ma este 8 fele Székesfehérváron megleshető leszek miközben a kocsimban félmeztelenül masztizom!
Ha lenne kedved nézni vagy beszállni akkor privátba megírom hol leszek!
Ki verném most Miskolcon kukkolni vagyók jelentkezését várom. Párokat viszont szívesen kukkolnék én is
Olyan pár ismeretségét/barátságát keresem akiket izgatna, ha kezdetben nézném a szeretkezésüket passzívan majd ha alakul és igénylik (később )az ő elgondolásuk szerint továbblépnénk.IQ, ápoltság,szimpátia, diszkréció fontos számomra.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Szia, írtam
(Ez egy válasz nempecsel üzenetére (2025. 02. 10. hétfő 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 10. hétfő 18:19

Ma 23 óra körül masztiznék a 3.kerületben valakivel. 45 éves férfi vagyok.
Szép Napot! Középkorú Férfi Pár szeretkezésèt szeretné nézni !
Amennyiben Titeket izgalomban hoz ha egy Férfi néz közben akkor egymást keressük !
Szívesen kényeztetem Magam közben!
Amennyiben Titeket izgalomban hoz ha egy Férfi néz közben akkor egymást keressük !
Szívesen kényeztetem Magam közben!
Ma 23 óra körül masztiznék a 3.kerületben valakivel. 45 éves férfi vagyok.
M5 Tesco parkolóban most verem a farkam.
Valaki nem ül be mellém a kocsiba?
Valaki nem ül be mellém a kocsiba?
Sziasztok!
Budapest és környékén párt kukkolnék, esetleg csatlakoznék hozzájuk.
13. kerületben lakok, utazni tudok.
Viber, whatsapp, Google Chat van.
Olyanok írjanak, akik mernek is találkozni, nem levelezőpartnert keresek!
Hétköznap délelőttönként kukkolnék párokat, lányokat szex-maszti közben Esztergom és környékén.
Szívesen kukkolnék párokat szex közben akár életben Kazincbarcika Ózd között főleg délelőtt, izgatnálak titeket közben. Skypon is oké! Írj privát
Miskolcon kukkolható párt keresek
Sziasztok! Párt kukkolnék szex közben. Részletekért keress privátban!
Sziasztok!
Pénteken pesten leszünk. Délután második felében (4-5 órától) szívesen fogadunk partnert. Igényes helyünk van.
Csak az írjon, aki...
- a megjelölt időpontban ráér
- aki mer is találkozni
- akit izgatnak az adatlapunkon megjelöltek
- aki meg is felel az ott leírtaknak
MAILBEN várjuk a jelentkezést!
Üdv
Niki & Roli
Pénteken pesten leszünk. Délután második felében (4-5 órától) szívesen fogadunk partnert. Igényes helyünk van.
Csak az írjon, aki...
- a megjelölt időpontban ráér
- aki mer is találkozni
- akit izgatnak az adatlapunkon megjelöltek
- aki meg is felel az ott leírtaknak
MAILBEN várjuk a jelentkezést!
Üdv
Niki & Roli
Kecskemét környéki párt kukkolnék, ha úgy érzitek be is szálnék akár
Párt kukkolnék paks környékén.
Sziasztok!
Nagyon szívesen megnéznélek titeket én is a 10 ben lakom
(Ez egy válasz minnie56 üzenetére (2025. 02. 08. szombat 03:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 08. szombat 03:33

Sziasztok!
Keresunk olyan személyt aki szívesen kukkolna engem és páromat miközben adunk a szex adta csodás élvezetnek. Amennyiben felenkebb vagy a webcam is szoba johet. Ha érzed magadban a kíváncsiságot akkor ne félj írni.
Keresunk olyan személyt aki szívesen kukkolna engem és páromat miközben adunk a szex adta csodás élvezetnek. Amennyiben felenkebb vagy a webcam is szoba johet. Ha érzed magadban a kíváncsiságot akkor ne félj írni.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Nagyon szívesen megnéznélek titeket én is a 10 ben lakom
(Ez egy válasz Zsolt0101 üzenetére (2025. 02. 08. szombat 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 08. szombat 06:53

Miskolcon szívesen kukkolnék párt, esetleg helyet is tudok biztosítani