Hova kell menni pontosan
(Ez egy válasz zsámbék üzenetére (ma 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki a reptéren meglesne ahogy masztizok?
Sziasztok! Bp. VIII. kerületben van helyem (nem lakás nem pince) hétköznap szívesen fogadnék párt vagy hölgyet, masztira, kukkolásra vagy közös huncutkodásra. Ha érdekel írj üzenetet privátban
Autóban vagy szabadban tervezem kiverni a farkam. Hölgy vagy pár kukkoló esetleg segítség?
Ma délután budapesten és környékén kukkolnék.
Mór és környéke esetleg hölgy aki benne lenne egy kis szabadban huncutkodásban kukkolásban? írj privátba 32 éves sportos férfi.
Szia, hol van ez s reptérnél, ez s hely?Köszönöm a válaszodat
(Ez egy válasz Kíváncsi96 üzenetére (tegnap 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Csepelen valaki kukkolna farokverésem közben?
Sziasztok.
Napközben 13 kerben kukkolnék párt vagy hölgyet.
Én is kiverném közben..Méretem 18/6 és sok jön
Napközben 13 kerben kukkolnék párt vagy hölgyet.
Én is kiverném közben..Méretem 18/6 és sok jön
Miskolcon kukkolnék párt pasit
Sziasztok. Picit idősebb vagyok,mint akit az adatlapotok alapján kerestek,de ha kukkolásra esetleg beleférek akkor én jelentkeznék.
(Ez egy válasz Miketten9594 üzenetére (tegnap 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:24
Dunaalmás neszmély Duna parton meglesné valaki a Hölgytagunkat? Adatlapunknak megfelelően keresünk!
Sziasztok...Szolnok illetve annak környékén keresek hölgyet vagy párt kölcsönös kukkolásra.
Bárhol, bárki előtt meztelenkednék, verném a faszom. A szabadban is. Tudok menni
Sziasztok ! Kukkolnék párokat szex közben beszállás nélkül is akár ! Csak néző is lehetek ! De esetleg be is segíthetek , kézzel, szájjal is / tapizás , petting is ok / mind a két fel részére is ha úgy van partnerfüggő / csak a közelből ha lehet / olvass adatlapot !!! Csak olyanok írjanak akit ez így izgat ! No homo ! Pár = férfi +nő !! Fiatalokat is szívesen nézek szex / aktus / közben! Itt a jó idő / szabadban vagy autós szex is esetleg ?! Masztizó hölgyet is néznék akit ez így izgat írjon ! Hosszútávra akár …… diszkrét és megbízható
vagyok ! Puszi -Pacsi
csak privátba írj !
vagyok ! Puszi -Pacsi
csak privátba írj !
Sziasztok, hölgyet néznék szexi ruhákban Bp-en. Ruhákat is, de helyet is tudok hozzá biztosítani. Néhány darabról van kép az adatlapomon, az összesről tudok privátban küldeni.
Fiatalabb párt kukkolnék Budapesten és környékén. Minden ajánlat érdekel, helyem is van.
Most valaki egy autós kukkolás,vagy maszti Kecskemét vagy környéke!
Sziasztok!
Ma este 10korul budapesten az autoban szopatnam a partnerem (24eves bájos csaj). Van aki kukkolná es kiverné kozben? Esetleg van olyan par akivel egymas elott mehetne a szopatas?
Ma este 10korul budapesten az autoban szopatnam a partnerem (24eves bájos csaj). Van aki kukkolná es kiverné kozben? Esetleg van olyan par akivel egymas elott mehetne a szopatas?
Valaki ma 6-7 óra magasságában, Szántód -Siófok környékén megmutatná, ahogy veri a farkat? Szabadban is ok.
Szexelő párokat néznék. 53 éves férfi vagyok.

werfgegier

kezdoswingerpar