Sziasztok ! 17-ben, Helikopter lakópark , valaki nem akar egy jót szopni ?
Sziasztok!
Párommal Szigetszentmiklóson a dunaparton keresnénk kukkolót.
Ami belefér elsőre hogy csak nézel minket és kivered.
Hölgy részéröl ami belefér kézzel lábbal esetleg szájjal segít.
A párom vágya hogy egyszerre két pasival úgy legyen hogy engem szop közben a másik pasi egy vibrivel izgatja hátulról.
Jelentkezni privátban lehet.
Ha van ötletetek vagy vágyatok azt is szívesen fogadjuk.
Párommal Szigetszentmiklóson a dunaparton keresnénk kukkolót.
Ami belefér elsőre hogy csak nézel minket és kivered.
Hölgy részéröl ami belefér kézzel lábbal esetleg szájjal segít.
A párom vágya hogy egyszerre két pasival úgy legyen hogy engem szop közben a másik pasi egy vibrivel izgatja hátulról.
Jelentkezni privátban lehet.
Ha van ötletetek vagy vágyatok azt is szívesen fogadjuk.
Szia! Szeretek kamera elött tangában masztizni, izgató amikor néznek főleg ha még írják is, hogy mit csináljak! Ha érdekel a dolog írj! teamson vagy gmailon tudok kamerázni!
Autóban és bárhol masztizó hölgyet, lányokat, párt kukkolnék, besegítenék, akár nyelvvel is!
Sziasztok
Ma este szívesen találkoznék hölgyel vagy esetleg párral ahol a hölgyet lehet kényeztetni.
Nincs konkrét elképzelés.Valami kellemes,élvezetes talira gondoltam.
Ha esetleg valakinek felkeltette az érdeklődését akkor privátban egyeztessünk.
Ma este szívesen találkoznék hölgyel vagy esetleg párral ahol a hölgyet lehet kényeztetni.
Nincs konkrét elképzelés.Valami kellemes,élvezetes talira gondoltam.
Ha esetleg valakinek felkeltette az érdeklődését akkor privátban egyeztessünk.
Kifutónál kukkolnék párokat......
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, whatsapp, Google chat szintén van!
Helyem van, utazni tudok. Viber, whatsapp, Google chat szintén van!
Szolnok +50km kukkolható pár?
Keresek kukkolható hölgyet/párt budafoki kocsiszín környékén
Sziasztok !
Ma este 20h után heteró alapon párt keresek !
Igazán nagy cerkám van smile
Ma este 20h után heteró alapon párt keresek !
Igazán nagy cerkám van smile
Hellyel rendelkező partnert keresünk ma estére!
Kukkolhatsz minket, a többit meglátjuk…
Kukkolhatsz minket, a többit meglátjuk…
Sziasztok!
Tapolca, Veszprém,Székesfehérvár, Velence vonalon keresek párt vagy női partnert aki kukkolna autóban/szabadban.
Tapolca, Veszprém,Székesfehérvár, Velence vonalon keresek párt vagy női partnert aki kukkolna autóban/szabadban.
Tapolcán hol éd mikor lenne jó?
(Ez egy válasz Tapolcai párocska79 üzenetére (tegnap 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem,köszi.....nem véletlen van kiírva,hogy hol keresünk
(Ez egy válasz Sharemygf üzenetére (tegnap 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyékre a nudi tóra gyertek
Ott leszek allo farokkal meztelenul (Ez egy válasz Tapolcai párocska79 üzenetére (tegnap 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:59
Ott leszek allo farokkal meztelenul (Ez egy válasz Tapolcai párocska79 üzenetére (tegnap 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Továbbra is keresünk
Tapolcán szívesen kukkolnánk párommal pasit,aki veri magának...
Üzenetben írj.......hogy mikor,merre leszel
Továbbra is keresünk
Sziasztok
Továbbra is keresünk
Továbbra is keresünk
Ma estére, keresek hölgyet vagy párt Budapest belvárosában, egymás kukkolására, vagy egymással való játékokhoz!
Sziasztok hétvégén Keszthely környékén leszünk hátha valami összejön írjatok privát
Sziasztok. Párt néznék szex közben. Szabolcs megye.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó

werfgegier

vylis