aha
:O
A buziság az, amikor a fiú egy fiúhoz vonzódik, szeretkezik vele...
amikor a lány ingerli ezeket a pontokat... akkor van a fiú, meg a lány és kész.. buziság sehol...
kivéve, ha a fazon közben egy pasira gondol...
amikor a lány ingerli ezeket a pontokat... akkor van a fiú, meg a lány és kész.. buziság sehol...
kivéve, ha a fazon közben egy pasira gondol...
de jó neki!
(Ez egy válasz bolhab üzenetére (2006. 07. 27. csütörtök 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
a férjem élvezi ojankor sokkal hamarabb megyel
nagyon jó lehet.
http://galleries.xnxx.com/Tushy/guysgetfucked/nano01/001sw/image15.htm
Ez egy kicsit soknak tűnik :)

magyar párok 2426 lett volna az előző kép.
Engem is érdekel a dolog. Több alkalommal megujazott már a feleségem. Gondoltam már arra hogy beszerzek egy kisméretü vibrátort, de félek valahogy tőle.

Máskor kapcsold fell a villanyt sex előtt.A huncútt bátyús is belophatta a lompost.Na hogy is volt?

Én voltam olyan helyzetbe hogy kinéztem magamnak egy gyönyörű lányt, de az ágyban a seggembe ő dugta be a dákóját.
kiprobálnám en is !hm
Az ki ilyen névvel jelentkezik be,ne adjon tanácsot.A bosszú,harag, rossz tanácsadó.Te megérdemled,hogy kiűzzenek ebből a "paradicsomból"
Mi köze van a prosztatamasszázsnak a pisi-kaki sexhez???
Úgylátom nincs változás a fényviszonyokban... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 07. 06. csütörtök 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 06. csütörtök 15:59
Úgylátom nincs változás a fényviszonyokban... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 07. 06. csütörtök 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9329)

Értem a kioktatást, de akit említettem azt a ’normális ’ együttlét nem is érdekelte.
A normális alatt nem csak a társadalmilag elfogadott szexuális kapcsolatot értettem,
Én is nyitott vagyok és sok mindent kipróbáltam már de, itt inkább dominákat kellene keresniük.
Nem éppen a férfi ideáljaim közé tartoznak, akiket esetleg jól seggbe dugnék, esetleg egy kis kaki pisi stb. szép csákó lehet a család, nimbusza!
A normális alatt nem csak a társadalmilag elfogadott szexuális kapcsolatot értettem,
Én is nyitott vagyok és sok mindent kipróbáltam már de, itt inkább dominákat kellene keresniük.
Nem éppen a férfi ideáljaim közé tartoznak, akiket esetleg jól seggbe dugnék, esetleg egy kis kaki pisi stb. szép csákó lehet a család, nimbusza!
Wanda??? Wanda??? Wanda???
Nem látlak, olyan sötét vagy... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 07. 06. csütörtök 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 06. csütörtök 15:01
Nem látlak, olyan sötét vagy... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 07. 06. csütörtök 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9329)

Nekem is volt egy barátom, aki csak az orális és az anális szexet szerette. Gyorsan le is koptattam és elültem egy meleg bárba. Nem értem miért van szükségetek nőkre, intézzétek el egymás közt!
Értem a kioktatást, de akit említettem azt a ’normális ’ együttlét nem is érdekelte.
Nekem is volt egy barátom, aki csak az orális és az anális szexet szerette. Gyorsan le is koptattam és elültem egy meleg bárba. Nem értem miért van szükségetek nőkre, intézzétek el egymás közt!