Elárulnád, hogy hol van ez a csodálatos medence, most, a nyári hőségben igazán jól jönne egy kis felüdülés, pl. a ti nudista medencétekben. Az én környékemen az egyetlen fürdő egyetlen szaunája is kötelezően textiles, sajnos. Ki is van írva, hogy fürdőruha kötelező. Éppen ezért irígyellek és egyben csodállak benneteket.
(Ez egy válasz kotlar üzenetére (2008. 07. 09. szerda 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 09. szerda 18:49

A kedvesemmel eldöntöttük, hogy elég volt az állandó öltözködésből, ha jön hozzánk valaki.Nyitva maradt a kapu és ha jött valaki, elmondtuk, hogy mi az udvaron, házban, medencében mindig meztelenek vagyunk. Ha zavarja felöltözünk, ha kedve tartja ő is dobja le a ruháit. Nagyon meglepőftünk, javarészt a második medoldást választotta szinte mindenki. A férfiak szinte azonnal a nők kis gondolkodás után ledobták a melltartót, majd fél óra után az alsót is. Azóta az udvarunk és medencénk nudista strad lett, szerencsére. Ha manapság jön valaki, meglátja, hogy mindeki meztelen gondolkodás nélkül átveszi a szokást.
A kedvesemmel eldöntöttük, hogy elég volt az állandó öltözködésből, ha jön hozzánk valaki.Nyitva maradt a kapu és ha jött valaki, elmondtuk, hogy mi az udvaron, házban, medencében mindig meztelenek vagyunk. Ha zavarja felöltözünk, ha kedve tartja ő is dobja le a ruháit. Nagyon meglepőftünk, javarészt a második medoldást választotta szinte mindenki. A férfiak szinte azonnal a nők kis gondolkodás után ledobták a melltartót, majd fél óra után az alsót is. Azóta az udvarunk és medencénk nudista strad lett, szerencsére. Ha manapság jön valaki, meglátja, hogy mindeki meztelen gondolkodás nélkül átveszi a szokást.
(Ez egy válasz movari üzenetére (2008. 06. 24. kedd 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 24. kedd 20:35

Miért ekkora csoda ez ha valaki szeret ruha nélkül?Akinek nem tetszik ne nézze,mi így érezzük jól magunkat.Ilyen melegben meg nem is bírnánk másképp.
Miért ekkora csoda ez ha valaki szeret ruha nélkül?Akinek nem tetszik ne nézze,mi így érezzük jól magunkat.Ilyen melegben meg nem is bírnánk másképp.
hellosztok!
en igy erzem magam a legjobban otthon!
telen -nyaron ...kenyelmes! Igaz hogy sajnos egyedül vagyok ,de akkor is ...nagyo szeretek mesztelennül jarkalni otthon! de azert nem lehett belatni!
en igy erzem magam a legjobban otthon!
telen -nyaron ...kenyelmes! Igaz hogy sajnos egyedül vagyok ,de akkor is ...nagyo szeretek mesztelennül jarkalni otthon! de azert nem lehett belatni!
A szomszéd csaj is meztelenül napozik a kertben
Nyáron igy a legjobb. Főleg medencével kombinálva
Igen meztelenül most is amikor k.. meleg van és máskor is, mindig amikor lehet...
Van igazság abban amit mondasz,de a topic címe ihletett meg és nem más...
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2008. 06. 01. vasárnap 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 01. vasárnap 22:25

Van jobb dolog a világon(bár kétségtelenül jóóó!!!),van egészségesebb is(bár állítólag ez is az),sőt még erotikusabb is van(nézőpont kérdése,hogy ezt annak vesszük-e),de szerintem kényelmesebb(és kellemesebb)"állapot",mint ruhában "aszalódni"
.

én most is meztelen vagyok és baromi jól érzem magam
Öltözz te fel inkább, ha nem tetszik. És talán jobb lenne, ha nem járnál ide szemérmesen "nézelődni". Akik szeretnek meztelenkedni, kinek ártanak? Ilyen melegben meg pláne. Annak is jó, akin nincs textil és annak is, aki nézi. Akinek meg nem tetszik, ne tegye, s ne nézze. Ilyen egyszerű.
ebben a fullasztó kurva nagy melegben?
na, neee...
na, neee...

Van jobb dolog a világon(bár kétségtelenül jóóó!!!),van egészségesebb is(bár állítólag ez is az),sőt még erotikusabb is van(nézőpont kérdése,hogy ezt annak vesszük-e),de szerintem kényelmesebb(és kellemesebb)"állapot",mint ruhában "aszalódni"
.
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2008. 06. 01. vasárnap 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 01. vasárnap 15:00

A legjobb és legegészségessebb dolog a világon (persze nézőpont kérdése),no meg persze rendkívül erotikus is...
A legjobb és legegészségessebb dolog a világon (persze nézőpont kérdése),no meg persze rendkívül erotikus is...
Ezzel énis így vagyok,bár igazán engem csak a szebbik nem izgat,bár az nem zavar ha baráti társaságban a fiúk is pucérak és egy hejiségben szeretkezünk, sőt izgat.
Valamikor énis sokat jártam nudira, és otthon is mindíg meztelenvoltam.A család is.Volt olyan jött a felső szomszéd épp mosogattam pucéran és az asszony engedte be. Nem vettem észre csak amikor már ott voltak a konyhában,akkor meg már minek öltöztem volna.Folytattam a mosogatást egyszál pöcsben.Őkmeg dumcsiztak. A mostani barátnőm sajnos nem szereti a meztelenkedést,és hát így most a nudi is kimarad az életemből.
Nálad azért szívesen lennék énis vendég.
Nálad azért szívesen lennék énis vendég.
(kimoderálva! olvasd el a topic CÍMÉT! (Meztelenül otthon)
NEM naturista találkozóra, strandra kell itt partnereket keresni!!! : tom
NEM naturista találkozóra, strandra kell itt partnereket keresni!!! : tom

én is mindig meztelen vagyok itthon ahog tehetem csak amikor itthon a gyerek ez nem megy ő még is csak 18 és mit szolna.már 10 éve egyedül nevelm mi kettesben élünk.
Mindegy mivel, csak legyen kézközelben kamera, vagy fényképezőgép és a közjó érdekében oszd meg velünk.

Judy88 merre laksz ? Segíthetnénk egymás baján.
rendezd le magadat...én is azt szoktam, ha nincs a közelemben senki, és pucéran lófrálok a lakásban...