Ezzel én is így vagyok.Ha magam vagyok a lakásban mindig meztelen vagyok, ha meg nem, akkor azért A barátaim is szeretnek meztelenkedni, kár, hogy itt a hideg, így már nehezebb lesz.
(Ez egy válasz simon01 üzenetére (2008. 08. 20. szerda 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 20. szerda 13:05

Mióta egyedül, partner nélkül élek egy önálló lakásban, ebben a bazi nagy kánikulában kizárólag mindent meztelenül csinálok a lakásban (mondanom sem kell, hogy ilyenkor a szexet is sokkal sűrűbben kívánom, ennek érdekében mindent megteszek, akár fürdés, vagy meztelen alvás után, vagy csak úgy, amikor jólesik)

Mióta egyedül, partner nélkül élek egy önálló lakásban, ebben a bazi nagy kánikulában kizárólag mindent meztelenül csinálok a lakásban (mondanom sem kell, hogy ilyenkor a szexet is sokkal sűrűbben kívánom, ennek érdekében mindent megteszek, akár fürdés, vagy meztelen alvás után, vagy csak úgy, amikor jólesik)

halli
hát otthon mikor tehetem én is mindig mesztelen vagyok aludni mindig mesztelen alszok de mivel még nem magam élek hanem családdal néhe gondolok mint gondolhatnak mikor bejönnek és látják h még alszok kitakarozva álló cerkával
hát otthon mikor tehetem én is mindig mesztelen vagyok aludni mindig mesztelen alszok de mivel még nem magam élek hanem családdal néhe gondolok mint gondolhatnak mikor bejönnek és látják h még alszok kitakarozva álló cerkával

Szerintem,ha nem gond,vállald magadra és mivel nálad lesz,te hozod a szabályokat(amiket persze utána még lehet közösen alakítani) és te döntheted el,hogy kik mehetnek(tudod: "az én házam az én váram").Hajrá!
(Ez egy válasz kotlar üzenetére (2008. 08. 14. csütörtök 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 14. csütörtök 23:21

Lehet, hogy nem rossz ötlet. Ki szervezi meg? Mik a szabályok? Kik jöhetnek?
Barátnőmmel 80%-ban meztelenül vagyunk itthon, vagy csak valami nagyon kevés ruhában
Előferdül, hogy főzés, takarítás közben akasztom be neki

Lehet, hogy nem rossz ötlet. Ki szervezi meg? Mik a szabályok? Kik jöhetnek?
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2008. 08. 08. péntek 01:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 08. péntek 01:08

Lehet,hogy nálatok kellene tartani a következő GG-bulit
Ez persze csak "költői kérdés" volt,de igény esetén el lehetne rajta gondolkodni

én csak akkor szoktam "kivetkőzni" magamból, hogyha egyedül agyok itthon, máskor nem. anyum nem tuom mit szólna hozzá, hha így látna itthon:P majd ha lesz saját lakásom...
Lehet,hogy nálatok kellene tartani a következő GG-bulit
Ez persze csak "költői kérdés" volt,de igény esetén el lehetne rajta gondolkodni
(Ez egy válasz kotlar üzenetére (2008. 08. 08. péntek 01:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 08. péntek 01:01

Amióta elhatároztam, hogy az én nyaralómban és medencémben csak ruhátlanul lehet megjelenni, mindenki alkalmazkodott. .Ha nagy party van elején akad egy kis gond, aztán mindeki ledobbja a felesleges ruhákat. Egy-két óra után minden probléma megoldódik. Így természetes.
Amióta elhatároztam, hogy az én nyaralómban és medencémben csak ruhátlanul lehet megjelenni, mindenki alkalmazkodott. .Ha nagy party van elején akad egy kis gond, aztán mindeki ledobbja a felesleges ruhákat. Egy-két óra után minden probléma megoldódik. Így természetes.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 30. szerda 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 30. szerda 11:22
Törölt felhasználó (329239)

Mi a barátnőmmel szinte mindig meztelenek vagyunk. Barátaink egy-két kivétellel megszokták és csatlakoznak hozzánk. Egyébként a nyaralószomszédunk is nudizik a kertjében és nem zavarja ha látjuk. (A többi oldalról magas élősövénye van, igy más nem látja)Ő mondta, hogy bármikor, bárki előtt, mert a kisgyerekek úgysem értik, és majd ők is megszokják, a nagyok meg úgyis értik.
A németeknél meg a svédeknél ez teljesen természetes, mikor kint voltunk mindig úgy voltak a háziak és mi is.
A németeknél meg a svédeknél ez teljesen természetes, mikor kint voltunk mindig úgy voltak a háziak és mi is.
figyi, ha nem írsz egy hsz-be, hanem 2-5 percenként pötyögteted a gondolataidat, akkor moderállak és tiltalak!
igen mi is igy vagyunk itthon elég sokat
igaz nem rég óta csináljuk ezt de elég izgató
volt olyan hogy fözés közben be akasztottam
(3 db hsz összevonva-----> 10 perced van arra hogy gondolataidat a témáról leírd, kiegészítsd, vagy éppen módosítsd! :tom)
igaz nem rég óta csináljuk ezt de elég izgató
volt olyan hogy fözés közben be akasztottam

Nyaralás alkalmával ha lehetett csak meztelenül voltunk. Sokszor még az erkélyre is úgy mentünk ki vacsizni, hogy meztelenek vagyunk.
Egyszer, amikor társaságban voltunk és nem tudtunk egész nap meztelenül lenni, de végül együtt maradtunk barátnőmmel és levetkőztünk, ő meg is jegyezte, hogy "mennyivel jobb meztelenül". Hát igen...
Egyszer, amikor társaságban voltunk és nem tudtunk egész nap meztelenül lenni, de végül együtt maradtunk barátnőmmel és levetkőztünk, ő meg is jegyezte, hogy "mennyivel jobb meztelenül". Hát igen...
Elvégre mégis csak a nudi a természetes!

Én állandóan így vagyok itthon,néha gondot is jelent mikor jön valaki és nincs közelben alsó vagy rövid gatyesz.Viszont lehet,hogy nem is kellen felvennem semmit talán levetkőzne az is ki hozzánk jön.Élvezem mikor farkam szabadon van és persze izgató mikor párom hozzám ér.
ha saját lakásom lesz, akkor minél többet ha tehetem... jobb szabadon

Én nudi strandon még nem voltam a feleségemmel, de itthon párszor rá sikerült venni a meztelenkedésre - pl ebéd főzés.
Mi a barátnőmmel szinte mindig meztelenek vagyunk. Barátaink egy-két kivétellel megszokták és csatlakoznak hozzánk. Egyébként a nyaralószomszédunk is nudizik a kertjében és nem zavarja ha látjuk. (A többi oldalról magas élősövénye van, igy más nem látja)Ő mondta, hogy bármikor, bárki előtt, mert a kisgyerekek úgysem értik, és majd ők is megszokják, a nagyok meg úgyis értik.
szerelmemmel párommal mi is sokat meztelenkedünk itthon.ja és nudizunk a parton
Egyszer, régen, újdonsült barátomhozz utaztam Bpestre, későn este. Másnap együtt utaztunk Miskolcra egy kiállítás kapcsán, ő volt a szervező. Reggel a fürdőszobában, amelynek nem volt zár az ajtaján, ott állok a mosdó előtt meztelenül, benyit a barátnője egyszál kis pendelyben, bemutatkozik, "hogy utaztál, jól aludtál?, nesze a törülköző, zuhanyozz le" stb. Minden teljesen természetes volt és nagyon tetszett nekem. Később olyan albérletbe költöztek, ahol nem volt fürdőszoba. Ott mosdott meg előttem egy hokedlin elhelyezett lavórban, megmosta a lábát s a punciját is. Lefotóztem, kiállítási kép lett belőle.
én is szeretek meztelenül mászkálni otthon