Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 3 napos tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 95 96 97 98 99 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#575   2008. 08. 15. péntek 13:06
X Törölt felhasználó (233249)
Barátnőmmel 80%-ban meztelenül vagyunk itthon, vagy csak valami nagyon kevés ruhában smile Előferdül, hogy főzés, takarítás közben akasztom be neki nyes
#574   2008. 08. 14. csütörtök 23:21
kotlar kotlar
Lehet, hogy nem rossz ötlet. Ki szervezi meg? Mik a szabályok? Kik jöhetnek?
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2008. 08. 08. péntek 01:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 08. péntek 01:08
Lehet,hogy nálatok kellene tartani a következő GG-bulit vigyor5 kerdes Ez persze csak "költői kérdés" volt,de igény esetén el lehetne rajta gondolkodni eljen wave
#573   2008. 08. 11. hétfő 01:54
Gizdamen Gizdamen
én csak akkor szoktam "kivetkőzni" magamból, hogyha egyedül agyok itthon, máskor nem. anyum nem tuom mit szólna hozzá, hha így látna itthon:P majd ha lesz saját lakásom...
#572   2008. 08. 08. péntek 01:08
emisszio emisszio
Lehet,hogy nálatok kellene tartani a következő GG-bulit vigyor5 kerdes Ez persze csak "költői kérdés" volt,de igény esetén el lehetne rajta gondolkodni eljen wave
(Ez egy válasz kotlar üzenetére (2008. 08. 08. péntek 01:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 08. péntek 01:01
Amióta elhatároztam, hogy az én nyaralómban és medencémben csak ruhátlanul lehet megjelenni, mindenki alkalmazkodott. .Ha nagy party van elején akad egy kis gond, aztán mindeki ledobbja a felesleges ruhákat. Egy-két óra után minden probléma megoldódik. Így természetes.
#571   2008. 08. 08. péntek 01:01
kotlar kotlar
Amióta elhatároztam, hogy az én nyaralómban és medencémben csak ruhátlanul lehet megjelenni, mindenki alkalmazkodott. .Ha nagy party van elején akad egy kis gond, aztán mindeki ledobbja a felesleges ruhákat. Egy-két óra után minden probléma megoldódik. Így természetes.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 30. szerda 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (329239)
2008. 07. 30. szerda 11:22
Mi a barátnőmmel szinte mindig meztelenek vagyunk. Barátaink egy-két kivétellel megszokták és csatlakoznak hozzánk. Egyébként a nyaralószomszédunk is nudizik a kertjében és nem zavarja ha látjuk. (A többi oldalról magas élősövénye van, igy más nem látja)Ő mondta, hogy bármikor, bárki előtt, mert a kisgyerekek úgysem értik, és majd ők is megszokják, a nagyok meg úgyis értik.
A németeknél meg a svédeknél ez teljesen természetes, mikor kint voltunk mindig úgy voltak a háziak és mi is.
#570   2008. 08. 03. vasárnap 21:12
tom1019 tom1019 VIP Admin
figyi, ha nem írsz egy hsz-be, hanem 2-5 percenként pötyögteted a gondolataidat, akkor moderállak és tiltalak!
#569   2008. 08. 03. vasárnap 20:59
tetykoka tetykoka
igen mi is igy vagyunk itthon elég sokat

igaz nem rég óta csináljuk ezt de elég izgató

volt olyan hogy fözés közben be akasztottam

ejnye1 (3 db hsz összevonva-----> 10 perced van arra hogy gondolataidat a témáról leírd, kiegészítsd, vagy éppen módosítsd! :tom)
#568   2008. 08. 03. vasárnap 19:36
X Törölt felhasználó (16046)
Nyaralás alkalmával ha lehetett csak meztelenül voltunk. Sokszor még az erkélyre is úgy mentünk ki vacsizni, hogy meztelenek vagyunk.
Egyszer, amikor társaságban voltunk és nem tudtunk egész nap meztelenül lenni, de végül együtt maradtunk barátnőmmel és levetkőztünk, ő meg is jegyezte, hogy "mennyivel jobb meztelenül". Hát igen...
#567   2008. 07. 30. szerda 22:55
Pisziszisza Pisziszisza
Elvégre mégis csak a nudi a természetes! wink
#566   2008. 07. 30. szerda 21:27
husband35 husband35 VIP
Én állandóan így vagyok itthon,néha gondot is jelent mikor jön valaki és nincs közelben alsó vagy rövid gatyesz.Viszont lehet,hogy nem is kellen felvennem semmit talán levetkőzne az is ki hozzánk jön.Élvezem mikor farkam szabadon van és persze izgató mikor párom hozzám ér.
#565   2008. 07. 30. szerda 21:18
X Törölt felhasználó (69371)
ha saját lakásom lesz, akkor minél többet ha tehetem... jobb szabadon nyes
#564   2008. 07. 30. szerda 11:39
ban778di ban778di
Én nudi strandon még nem voltam a feleségemmel, de itthon párszor rá sikerült venni a meztelenkedésre - pl ebéd főzés.
#563   2008. 07. 30. szerda 11:22
X Törölt felhasználó (329239)
Mi a barátnőmmel szinte mindig meztelenek vagyunk. Barátaink egy-két kivétellel megszokták és csatlakoznak hozzánk. Egyébként a nyaralószomszédunk is nudizik a kertjében és nem zavarja ha látjuk. (A többi oldalról magas élősövénye van, igy más nem látja)Ő mondta, hogy bármikor, bárki előtt, mert a kisgyerekek úgysem értik, és majd ők is megszokják, a nagyok meg úgyis értik.
A németeknél meg a svédeknél ez teljesen természetes, mikor kint voltunk mindig úgy voltak a háziak és mi is.
#562   2008. 07. 29. kedd 07:02
zsozs70 zsozs70
szerelmemmel párommal mi is sokat meztelenkedünk itthon.ja és nudizunk a parton
#561   2008. 07. 14. hétfő 16:47
kandurmarci kandurmarci VIP
Egyszer, régen, újdonsült barátomhozz utaztam Bpestre, későn este. Másnap együtt utaztunk Miskolcra egy kiállítás kapcsán, ő volt a szervező. Reggel a fürdőszobában, amelynek nem volt zár az ajtaján, ott állok a mosdó előtt meztelenül, benyit a barátnője egyszál kis pendelyben, bemutatkozik, "hogy utaztál, jól aludtál?, nesze a törülköző, zuhanyozz le" stb. Minden teljesen természetes volt és nagyon tetszett nekem. Később olyan albérletbe költöztek, ahol nem volt fürdőszoba. Ott mosdott meg előttem egy hokedlin elhelyezett lavórban, megmosta a lábát s a punciját is. Lefotóztem, kiállítási kép lett belőle.
#560   2008. 07. 14. hétfő 15:01
David89 David89 VIP
én is szeretek meztelenül mászkálni otthon nyes
#559   2008. 07. 13. vasárnap 12:56
X Törölt felhasználó (162568)
Sziasztok! A meztelenkedés nálunk is természetes dolog. Tudok olyan családról is ahol miközben a bátyus a fürdőszobában tusol a hugica bemegy hozzá és dumcsiznak vagy csak rendbeteszi magát. Hozzáteszem a bátyus 20 körüli a hugica meg 16-17 éves. És elég jól elvannak így.
#558   2008. 07. 12. szombat 08:24
zsozs70 zsozs70
én imádok meztelenül lenni otthon mászkálni takaritani persze csak ha nincs itthon a gyerek.a leg jobb dolog a világon.
#557   2008. 07. 10. csütörtök 22:11
kotlar kotlar
Sajnos, zártkörü, csak barátok és ismerősök.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 07. 09. szerda 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 09. szerda 20:05
Elárulnád, hogy hol van ez a csodálatos medence, most, a nyári hőségben igazán jól jönne egy kis felüdülés, pl. a ti nudista medencétekben. Az én környékemen az egyetlen fürdő egyetlen szaunája is kötelezően textiles, sajnos. Ki is van írva, hogy fürdőruha kötelező. Éppen ezért irígyellek és egyben csodállak benneteket.
#556   2008. 07. 10. csütörtök 12:29
Gheorgius Gheorgius
Ezt nevezem! smile
Bárcsak az én asszonykám lenne ennyire belevaló...
(Ez egy válasz kotlar üzenetére (2008. 07. 09. szerda 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 09. szerda 18:49
A kedvesemmel eldöntöttük, hogy elég volt az állandó öltözködésből, ha jön hozzánk valaki.Nyitva maradt a kapu és ha jött valaki, elmondtuk, hogy mi az udvaron, házban, medencében mindig meztelenek vagyunk. Ha zavarja felöltözünk, ha kedve tartja ő is dobja le a ruháit. Nagyon meglepőftünk, javarészt a második medoldást választotta szinte mindenki. A férfiak szinte azonnal a nők kis gondolkodás után ledobták a melltartót, majd fél óra után az alsót is. Azóta az udvarunk és medencénk nudista strad lett, szerencsére. Ha manapság jön valaki, meglátja, hogy mindeki meztelen gondolkodás nélkül átveszi a szokást.

... 95 96 97 98 99 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Egyip Tomi Egyip Tomi
Nyitás ideje: 2005. 05. 29. vasárnap
Üzenetek: 2495db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 03. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!