Barátnőmmel 80%-ban meztelenül vagyunk itthon, vagy csak valami nagyon kevés ruhában
Előferdül, hogy főzés, takarítás közben akasztom be neki

Lehet, hogy nem rossz ötlet. Ki szervezi meg? Mik a szabályok? Kik jöhetnek?
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2008. 08. 08. péntek 01:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 08. péntek 01:08

Lehet,hogy nálatok kellene tartani a következő GG-bulit
Ez persze csak "költői kérdés" volt,de igény esetén el lehetne rajta gondolkodni

én csak akkor szoktam "kivetkőzni" magamból, hogyha egyedül agyok itthon, máskor nem. anyum nem tuom mit szólna hozzá, hha így látna itthon:P majd ha lesz saját lakásom...
Lehet,hogy nálatok kellene tartani a következő GG-bulit
Ez persze csak "költői kérdés" volt,de igény esetén el lehetne rajta gondolkodni
(Ez egy válasz kotlar üzenetére (2008. 08. 08. péntek 01:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 08. péntek 01:01

Amióta elhatároztam, hogy az én nyaralómban és medencémben csak ruhátlanul lehet megjelenni, mindenki alkalmazkodott. .Ha nagy party van elején akad egy kis gond, aztán mindeki ledobbja a felesleges ruhákat. Egy-két óra után minden probléma megoldódik. Így természetes.
Amióta elhatároztam, hogy az én nyaralómban és medencémben csak ruhátlanul lehet megjelenni, mindenki alkalmazkodott. .Ha nagy party van elején akad egy kis gond, aztán mindeki ledobbja a felesleges ruhákat. Egy-két óra után minden probléma megoldódik. Így természetes.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 30. szerda 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 30. szerda 11:22
Törölt felhasználó (329239)

Mi a barátnőmmel szinte mindig meztelenek vagyunk. Barátaink egy-két kivétellel megszokták és csatlakoznak hozzánk. Egyébként a nyaralószomszédunk is nudizik a kertjében és nem zavarja ha látjuk. (A többi oldalról magas élősövénye van, igy más nem látja)Ő mondta, hogy bármikor, bárki előtt, mert a kisgyerekek úgysem értik, és majd ők is megszokják, a nagyok meg úgyis értik.
A németeknél meg a svédeknél ez teljesen természetes, mikor kint voltunk mindig úgy voltak a háziak és mi is.
A németeknél meg a svédeknél ez teljesen természetes, mikor kint voltunk mindig úgy voltak a háziak és mi is.
figyi, ha nem írsz egy hsz-be, hanem 2-5 percenként pötyögteted a gondolataidat, akkor moderállak és tiltalak!
igen mi is igy vagyunk itthon elég sokat
igaz nem rég óta csináljuk ezt de elég izgató
volt olyan hogy fözés közben be akasztottam
(3 db hsz összevonva-----> 10 perced van arra hogy gondolataidat a témáról leírd, kiegészítsd, vagy éppen módosítsd! :tom)
igaz nem rég óta csináljuk ezt de elég izgató
volt olyan hogy fözés közben be akasztottam

Nyaralás alkalmával ha lehetett csak meztelenül voltunk. Sokszor még az erkélyre is úgy mentünk ki vacsizni, hogy meztelenek vagyunk.
Egyszer, amikor társaságban voltunk és nem tudtunk egész nap meztelenül lenni, de végül együtt maradtunk barátnőmmel és levetkőztünk, ő meg is jegyezte, hogy "mennyivel jobb meztelenül". Hát igen...
Egyszer, amikor társaságban voltunk és nem tudtunk egész nap meztelenül lenni, de végül együtt maradtunk barátnőmmel és levetkőztünk, ő meg is jegyezte, hogy "mennyivel jobb meztelenül". Hát igen...
Elvégre mégis csak a nudi a természetes!

Én állandóan így vagyok itthon,néha gondot is jelent mikor jön valaki és nincs közelben alsó vagy rövid gatyesz.Viszont lehet,hogy nem is kellen felvennem semmit talán levetkőzne az is ki hozzánk jön.Élvezem mikor farkam szabadon van és persze izgató mikor párom hozzám ér.
ha saját lakásom lesz, akkor minél többet ha tehetem... jobb szabadon

Én nudi strandon még nem voltam a feleségemmel, de itthon párszor rá sikerült venni a meztelenkedésre - pl ebéd főzés.
Mi a barátnőmmel szinte mindig meztelenek vagyunk. Barátaink egy-két kivétellel megszokták és csatlakoznak hozzánk. Egyébként a nyaralószomszédunk is nudizik a kertjében és nem zavarja ha látjuk. (A többi oldalról magas élősövénye van, igy más nem látja)Ő mondta, hogy bármikor, bárki előtt, mert a kisgyerekek úgysem értik, és majd ők is megszokják, a nagyok meg úgyis értik.
szerelmemmel párommal mi is sokat meztelenkedünk itthon.ja és nudizunk a parton
Egyszer, régen, újdonsült barátomhozz utaztam Bpestre, későn este. Másnap együtt utaztunk Miskolcra egy kiállítás kapcsán, ő volt a szervező. Reggel a fürdőszobában, amelynek nem volt zár az ajtaján, ott állok a mosdó előtt meztelenül, benyit a barátnője egyszál kis pendelyben, bemutatkozik, "hogy utaztál, jól aludtál?, nesze a törülköző, zuhanyozz le" stb. Minden teljesen természetes volt és nagyon tetszett nekem. Később olyan albérletbe költöztek, ahol nem volt fürdőszoba. Ott mosdott meg előttem egy hokedlin elhelyezett lavórban, megmosta a lábát s a punciját is. Lefotóztem, kiállítási kép lett belőle.
én is szeretek meztelenül mászkálni otthon

Sziasztok! A meztelenkedés nálunk is természetes dolog. Tudok olyan családról is ahol miközben a bátyus a fürdőszobában tusol a hugica bemegy hozzá és dumcsiznak vagy csak rendbeteszi magát. Hozzáteszem a bátyus 20 körüli a hugica meg 16-17 éves. És elég jól elvannak így.
én imádok meztelenül lenni otthon mászkálni takaritani persze csak ha nincs itthon a gyerek.a leg jobb dolog a világon.
Sajnos, zártkörü, csak barátok és ismerősök.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 07. 09. szerda 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 09. szerda 20:05

Elárulnád, hogy hol van ez a csodálatos medence, most, a nyári hőségben igazán jól jönne egy kis felüdülés, pl. a ti nudista medencétekben. Az én környékemen az egyetlen fürdő egyetlen szaunája is kötelezően textiles, sajnos. Ki is van írva, hogy fürdőruha kötelező. Éppen ezért irígyellek és egyben csodállak benneteket.
Ezt nevezem!
Bárcsak az én asszonykám lenne ennyire belevaló... (Ez egy válasz kotlar üzenetére (2008. 07. 09. szerda 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 09. szerda 18:49

Bárcsak az én asszonykám lenne ennyire belevaló... (Ez egy válasz kotlar üzenetére (2008. 07. 09. szerda 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)

A kedvesemmel eldöntöttük, hogy elég volt az állandó öltözködésből, ha jön hozzánk valaki.Nyitva maradt a kapu és ha jött valaki, elmondtuk, hogy mi az udvaron, házban, medencében mindig meztelenek vagyunk. Ha zavarja felöltözünk, ha kedve tartja ő is dobja le a ruháit. Nagyon meglepőftünk, javarészt a második medoldást választotta szinte mindenki. A férfiak szinte azonnal a nők kis gondolkodás után ledobták a melltartót, majd fél óra után az alsót is. Azóta az udvarunk és medencénk nudista strad lett, szerencsére. Ha manapság jön valaki, meglátja, hogy mindeki meztelen gondolkodás nélkül átveszi a szokást.