39 éves budapesti férfi vagyok. Hosszú éveken át csak kapcsolatokban éltem, de most egyedülállóként szeretném felfedezni a szabadságot és nyitott vagyok a kalandokra. Nem futó ismerkedéseket hajszolok, hanem olyan nőt keresek, akivel kölcsönösen élvezhetjük a vágyainkat főleg, ha megfelel neki, hogy nálam, a lakásomon találkozunk, akár ottalvási lehetőséggel is.
Engem mindig is azok a nők izgattak, akik nem a szépségideálba illenek: átlagosak, csúnyácskának tartják magukat, vagy épp mellőzöttek. Nálam ők lehetnek a középpontban. Különösen vonz a természetesség ha az intim részen szőrös vagy, az számomra a nőiség és az ösztönösség jelképe. Szenvedélyem, hogy hosszasan és türelmesen kényeztessek, akár viszonzás nélkül is. Szeretek gumikesztyűben ujjazni, vagy ha úgy van öklözni és élvezem, ha olyan nőnek adhatok orgazmust, akinek ez régóta hiányzott.
Izgatnak a bizarrabb és tabusabb fantáziák: cuckold, perverz játékok, vagy épp az, ha egy nő dohányzik, mert bennem ez mindig a rosszlányos , szabad energiát ébreszti. A higiénia, biztonság és diszkréció nálam alap. Kor, alkat és státusz nem számít csak a szimpátia, a vágy és a közös kíváncsiság.
Ha szeretnél olyan férfival találkozni, aki türelemmel, figyelemmel és bizarr odaadással csak rád koncentrál, írj bátran.
Engem mindig is azok a nők izgattak, akik nem a szépségideálba illenek: átlagosak, csúnyácskának tartják magukat, vagy épp mellőzöttek. Nálam ők lehetnek a középpontban. Különösen vonz a természetesség ha az intim részen szőrös vagy, az számomra a nőiség és az ösztönösség jelképe. Szenvedélyem, hogy hosszasan és türelmesen kényeztessek, akár viszonzás nélkül is. Szeretek gumikesztyűben ujjazni, vagy ha úgy van öklözni és élvezem, ha olyan nőnek adhatok orgazmust, akinek ez régóta hiányzott.
Izgatnak a bizarrabb és tabusabb fantáziák: cuckold, perverz játékok, vagy épp az, ha egy nő dohányzik, mert bennem ez mindig a rosszlányos , szabad energiát ébreszti. A higiénia, biztonság és diszkréció nálam alap. Kor, alkat és státusz nem számít csak a szimpátia, a vágy és a közös kíváncsiság.
Ha szeretnél olyan férfival találkozni, aki türelemmel, figyelemmel és bizarr odaadással csak rád koncentrál, írj bátran.
Sok tejjel rendelkező kismamával ismerkednèk,találkoznèk. Ha nagy lògòsabb melleid vannak, az csak hab a tortán. Ápolt,tisztelettudò,mellfetisiszta pasi vagyok.
Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.
Idôsebb, 60+ hölgyeel is szívesen találkoznék.
Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.
Idôsebb, 60+ hölgyeel is szívesen találkoznék.
Sziasztok! 60 plusszos hölgyet,párt keresek részemre! Üdv Ff tagunk.
Sziasztok!Szombathelyi vagy környékbeli Lányt/Nőt vagy Párt keresek.Aki peggingben jártas és megdugna a felcsatolhatójával.Pároknál csakis Hölgy aktivitás.Helyem van hozzá.
URAK nem érdekelnek.
URAK nem érdekelnek.
Sziasztok (Szabolc-Hajdu-Borsod) megyéből keresnék kezdőként olyan fiút akivel ki próbálhatnám a kölcsönös orált , az se baj ha passzív vagy , olyanban már volt részem de most egyre jobban izgat hogy énis ki próbálnám. 26 éves 170 magas 80 kg vagyok , írj üzit és beszéljünk
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen (sőőőt) a párjának segédkezve is.
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen (sőőőt) a párjának segédkezve is.
A mai nap 12 felé Bp lenne egy gangbang parti ha minden igaz.
4-5 srácot várunk. Csak az írjon akinek megfelel az időpont
4-5 srácot várunk. Csak az írjon akinek megfelel az időpont
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Szegeden van perverz bi pár vagy nő???
Anál prolapsban jártas hölgyet keresek rendszeres talira.illetve segítséget hogy hol lehet ilyen hölgyet találni...
Bp és pmegye 65-70+ pasi ha lenne...esetleg pár..
Kaposváron kinél lenne
lehetőség masztizni? Párok lanyok előny. Privire írjatok.
lehetőség masztizni? Párok lanyok előny. Privire írjatok.
Te kis rosszaság! Nem is az én korosztályomat keresed
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (tegnap 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok spermas puncit nyalnek akár dugas kozben is vannak e erre nyitott párok itt?
Perverz kecskeméti nőt vagy párt keresek
Még mindig keresek!
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2025. 08. 27. szerda 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 27. szerda 12:01

Titkos extrém perverz bizar szexre keresek lehetőséget! Minden megoldás érdekel

Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni, masszírozni.
Kerepesi tabu mentes kép videó nezegetes?
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6