35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a feleségem, előttem való kényeztetésére, július 22-28 közötti időszakra. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Sziasztok! Intelligens 30-as, sportos ferfikent keresek hosszutavra egy femboyt, crossdressert, transz ferfi-noi dinamikan alapulo szeánszokra. Teljesen kezdo vagyok a fius jatekokban, ezert hasonloan kezdot keresek, akivel egyutt fedeznenk fel az elvezeteket. Fontos es elengedhetetlen a feminin attitudod, megjelenesed a talalkozok soran, vegig ebben az ala-fole rendelt, ferfi-no dinamikaban fogunk mukodni, en mint ferfi, Te mint no, kielegitve maximalisan a vagyaimat, kereseimet, vegig kolcsonos odafigyelesben, tisztelettel egymas irant. Kepeimet lathatova teszem, amennyiben megfelelsz a leirtaknak es irsz bemutatkozot, ismerosnek jelolsz.
Sziasztok. Párok előtt verném végén arcra, szájba élvezéssel. 8körül a szépvölgyin vagyok.
Ma napközben keresek hellyel rendelkező férfias, kanos pasit. Hatvan + 60km.

Idős kővér párt keresek,Pécs és vonzáskörzete,tel szám kell
Mennyire legyen nagy?

Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki +2 pasit keresne?
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Sziasztok. Párral ismerkednék ahol a Hölgy élvezettel nézi ahogy a Férfi tagot szopatom!
Sziasztok! Fist, strap-on és dildó témában dumálnék pasikkal, amit később más is követne. Elsősorban Szabolcs, Hajdú-Bihar és Szatmár (RO) megye.
Perverz bi párt keresek a környékről.Bi párok,méretes farok előny …
Hölgyet fistingre keresek Pest megye
82 éves potens barátommal vékony hölgyet, vagy vékony hölgytagú párt keresünk ismét közös örömökre.
Helyünk Törökszentmiklóson és Tiszafüreden van, de kis távolságon belül utazni is tudunk.
Helyünk Törökszentmiklóson és Tiszafüreden van, de kis távolságon belül utazni is tudunk.
Kaposváron kihez lehene menni?
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.Hölgyek? Párok?Enyhe biszex is ok. Biszex kaposvári pár vagy hazaspár diszkréten?Privire írjatok. Van valami pervi kaposvári nő itt?
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.Hölgyek? Párok?Enyhe biszex is ok. Biszex kaposvári pár vagy hazaspár diszkréten?Privire írjatok. Van valami pervi kaposvári nő itt?
Dunaföldvár Szekszárd Kalocsa környékén taliznek minden érdekel uni biszex vagyok 17 5 a méretem
Dunaföldvár Szekszárd Kalocsa környékén taliznek minden érdekel uni biszex vagyok 17 5 a méretem
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sehol, semmi!
(Ez egy válasz der.medve2.0 üzenetére (2024. 06. 16. vasárnap 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 16. vasárnap 13:33

Hölgyet vagy párt keresek, akik kedvelik az extrabb perverziokat. Minél nyitottabbak vagytok , annál jobb!
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül!
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Hölgyet vagy párt keresek, akik kedvelik az extrabb perverziokat. Minél nyitottabbak vagytok , annál jobb!
Ma este olyan aktív a ki használná minden jóra akár szabadba is
Sziasztok! Csatlakoznék 3.nak hetero férfiként!
Borsod megyében lehetőleg de szóba jöhet más is!
30 éves vagyok 17cm borotvált intim mérettel.
Ha minden jól alakul második alkalommal becsatlakozik a párom is!
Borsod megyében lehetőleg de szóba jöhet más is!
30 éves vagyok 17cm borotvált intim mérettel.
Ha minden jól alakul második alkalommal becsatlakozik a párom is!