Sziasztok! Csatlakoznék 3.nak hetero férfiként!
Borsod megyében lehetőleg de szóba jöhet más is!
30 éves vagyok 17cm borotvált intim mérettel.
Ha minden jól alakul második alkalommal becsatlakozik a párom is!
Borsod megyében lehetőleg de szóba jöhet más is!
30 éves vagyok 17cm borotvált intim mérettel.
Ha minden jól alakul második alkalommal becsatlakozik a párom is!

Sziasztok. Ma kivennem a 31 eves baratnomet a repter kifutopapyahoz este megdugatni. Erdekel valakit?
Extrém kövér, 200 kg körüli partnerem keresem. Mindenre nyitott, normál alkatú férfi vagyok. Imádom a hatalmas idomokat. Szívesen utazok is, ha találok ilyen alkatú nőt. Írj bátran!
Extrem bizarr ejfel korul ferihegynel?
Hölgyet vagy párt keresek, akik kedvelik az extrabb perverziokat. Minél nyitottabbak vagytok , annál jobb!
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül!
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül!
Holnap reggel, délelöt hölgyet, vagy párt keresek, akit bárhol nyalhatnék. Csak nyalás, és más semmi.
Estére akár izgalmas extrém perverz szexre is keresek!
Meccsnézés közben szopnék kanos, egyedül élő pasit. Esetleg 2-3 fős haveri társaságot.

sziasztok spermas puncit nyalnek akér dugas kozben is vannak e itt erre nyitott párok akiket szinten izgatna eza sztituacio?
Párt keresek ahol a pasi kimondottan nagy mérettel van megáldva.Párod előtt szopnálak élvezésig….
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !/////////////
Sziasztok. Párok előtt verném végén arcra, szájba élvezéssel..........
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok! 60 év feletti hölgyet,párt keresek.
Sziasztok. Párral ismerkednék ahol a Hölgy élvezettel nézi ahogy a Férfi tagot szopatom!
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma este (akár biszex is lehet)
Cuckold,fuck licking,creampie stb...minden jóban benne vagyok.
Párhoz csatlakoznék ma este (akár biszex is lehet)
Cuckold,fuck licking,creampie stb...minden jóban benne vagyok.
Sziasztok!
60év feletti hölgyel vagy párral ismerkednék.
60év feletti hölgyel vagy párral ismerkednék.
Adatlapunk szerint ma este part keresünk Pesten
Írtunk privatban
(Ez egy válasz dademb48 üzenetére (2024. 06. 14. péntek 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 14. péntek 17:17

49|187|100 Budapesti férfi, átlagnál nagyobb (21|6) mérettel...
Házaspárhoz csatlakozom tabuk nélkül...
Enyhe Bi oké ...
Enyhe Bi oké ...

49|187|100 Budapesti férfi, átlagnál nagyobb (21|6) mérettel...
Enyhe Bi oké ...
Enyhe Bi oké ...