Párnak nyalnék dugás közben és utána is mindenkinek mindent + pisi is jó lenne
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, harisnyaimádó, független férfi keres BI párt vagy magányos hölgyet aki kedveli a CD pasikat. Alkat nem számít... Minden kívánsághoz alkalmazkodom...! (biszex, BDSM, extrém, bizarr... amit szeretnél)

Nagyon extrém vágyakkal küzdő vékony, sportos vagy átlagos testalkatú hölgyet, ilyen hölgy tagú párt keresek hosszú távú komoly kapcsolata a Tisza-tó vonzáskörzetéből.
Piss, talp-lábfétis, s/m témákban ismerkedem.
Úgy látom, szegediek vagytok. Szegeden nem lehet találkozni veletek?
Egyáltalán beszélgettél már erről a feleségeddel, vagy ez csak a tecágyad?
Egyáltalán beszélgettél már erről a feleségeddel, vagy ez csak a tecágyad?
Úgy látom, szegediek vagytok. Szegeden nem lehet találkozni veletek?
Egyáltalán beszélgettél már erről a feleségeddel, vagy ez csak a tecágyad? (Ez egy válasz nudiparos üzenetére (2024. 08. 31. szombat 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 31. szombat 07:33
Egyáltalán beszélgettél már erről a feleségeddel, vagy ez csak a tecágyad? (Ez egy válasz nudiparos üzenetére (2024. 08. 31. szombat 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Nagyon izgat a gondolat, hogy valaki megbassza előttem a feleségem. Egyelőre a valóságban nem tudjuk összehozni. Ezért olyan pasit keresek, akit izgatna a gondolat, személyesen tudunk találkozni és képeket videókat nézni róla és kiverni.
szerdán Pesten össze tudjuk hozni
Nagyon izgat a gondolat, hogy valaki megbassza előttem a feleségem. Egyelőre a valóságban nem tudjuk összehozni. Ezért olyan pasit keresek, akit izgatna a gondolat, személyesen tudunk találkozni és képeket videókat nézni róla és kiverni.
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, harisnyaimádó, független férfi keres BI párt vagy magányos hölgyet aki kedveli a CD pasikat. Alkat nem számít... és minden kívánsághoz alkalmazkodom...
(biszex, BDSM, extrém, bizarr... amit szeretnél)...

Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Szombathelyi 45é. pasi vagyok.Búvóhelyem van.Keresek a hétvége kellemes eltöltésére olyan Lányt vagy Nőt aki Strap-onnal megdugná a szűz fenekem.Tágíthatsz dildóval vagy pluggal!Ami lényeges,hogy felcsatolható műfarkaddal nagyon kefélj meg.Régóta erre vágyom,hogy egy Nő így megdugjon.
Extrém perverz szexre keresek lehetőséget estére
Sziasztok!
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Duci hölgy anyuka személyében keresem partnerem illetve sexy nyagyi aki kívánja még a sexet.
Sziasztok!Keresem azt az extrém/perverz Lányt vagy Nőt aki eljátszana a szűz fenekemmel!Helyem van az nem akadály!Egész egyszerűen csak dugj meg felcsatolhatóval!Érezni szeretném a műfarkat magamban.Párok is szóba jöhetnek de csakis Női aktivitással!
PASIK KIZÁRVA!!!
PASIK KIZÁRVA!!!

Sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak e itt erre nyitott párok?
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Tanyán lakó párt, hölgyet keresek akiket meglátogathatok! Segítenék a tanyán és jól érkeznénk magunkat
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+130 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+130 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Sziasztok Feleségem kefélésére keresünk pasikat ninimál tabu 17cm a nyerő 3-4 kandurt cuckold .anal ,oral stb
Szegeden heresek olyan hölgyet, akinek a lábait és a talpait nyalogathatom.