Szegeden párommal ma szeretnénk geng beng partyt 25 éves karcsú nő 37 éves kortol 50 éves korig ! Arc képpel jelentkez
Sziasztok holnap délelötre keresek szopni imádo nem kamus pasit vagy párt Hatvan vagy környékén.akit érdekel az még na jeleze privátba
sziasztok vannak e itt olyan nyitott prok akiket szinten izgatná a dugas közbeni nyalas illetve a spermas punci nyalatasa? Hely kellene utazni tudok!
Ma valaki tervez menni pl Lukács fürdőbe? irj..köszi
sziasztok
41 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
41 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
Piss, lábfétis, s/m, akár szerepjátékos és furcsa fétis témát kipróbálnék, negyvenes függetlenként.
Sziasztok,
Még az extrém együttléteknél, akár alárendelt szerepben is fontos a nők tisztelete. Én ezen filozófiával keresnék olyan lányokat, nőket, feleségeket (párod is ott lehet), akik szeretnék kipróbálni a szexnek eme fajtáját, vagy már próbálta és szeretné újra átélni az élményeket, legyen akár egy öklözés, spermás játékok, punciba duplabehatolás, vagy még perverzebb vágy.
Még az extrém együttléteknél, akár alárendelt szerepben is fontos a nők tisztelete. Én ezen filozófiával keresnék olyan lányokat, nőket, feleségeket (párod is ott lehet), akik szeretnék kipróbálni a szexnek eme fajtáját, vagy már próbálta és szeretné újra átélni az élményeket, legyen akár egy öklözés, spermás játékok, punciba duplabehatolás, vagy még perverzebb vágy.
Nyíregyházán kedves bevállalós párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak e itt erre nyitott parok esetleg aki tudnanak fogadni?
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!!!!!!!!!!!
Sziasztok! 28 éves fiatalos átlagos testalkatú pasikent keresek lányt vagy párokat titkos vagy nem annyira titkos vágyak meg élesére
helyem sajnos nincs de utazni tudok Miskolc és környékére

Olyan párt keresek akihez csatlakozhatnák akár csak cuckold szexre is. Hellyel rendelkezem. Diszkréció alap és elvárt. 188/98 16-os mérettel rendelkezem.Igényes párok jelentkezését várom.
pucsitva, szembekötve várom sopronban azt a kanos,perverz seggbaszó pasit aki felugrana szopatni, popot szet durni a faszával. én vegig szembekötve lennék. helyes, sportos, jo seggu fiu vagyok. ma este, mostanában ráérek. ha erdekel privi
Olyan Holgyet keresek akit izgat egy ferfi analis kenyeztetese. Legyen ez nyelvvel vagy segedeszkozzel, akar termeszetesen oda-vissza alapon is. Van parom, igy hagyomanyos szexben reszem van, igy erre nem keresek. Remelem olvassa az a Holgy akit ez mar regebben vonz de nem volt meg kivel kiprobalnia. Helyem sajnos nincs es napkozben erek ra. Kerlek ennek tudataban irj. Varlak nagyon!
Hölgyeim hétköznap vagy 7végén kölcsönös kényeztetésre? Nyugat M.o előnyben, utazni tudok, infó kép vidinyó az adatlapomon
Piss, talpnyalás, s/m témákhoz keresek fiú partnert.
Extrém túlsúlyos hölgyet keresek. Bármilyen kapcsolat érdekel. Felső súlyhatár nélkül, 200 kg felett.
Orál centrikus Párral ismerkednék
Spermàs puncit nyalnék, pár hölgy tagjával közösen szopnék, ha izgat írj

Olyan Nőt,Hölgyet keresek aki imád segédeszközökkel maszturbálni és izgatja ha nézik a játszadozását vagy abban aktívan részt is vesz egy férfi.