Extrém túlsúlyos hölgyet keresek. Bármilyen kapcsolat érdekel. Felső súlyhatár nélkül, 200 kg felett.
Orál centrikus Párral ismerkednék
Spermàs puncit nyalnék, pár hölgy tagjával közösen szopnék, ha izgat írj

Olyan Nőt,Hölgyet keresek aki imád segédeszközökkel maszturbálni és izgatja ha nézik a játszadozását vagy abban aktívan részt is vesz egy férfi.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Szileszteri buli - akár többes is - lehetséges
Szileszteri buli - akár többes is - lehetséges
belevalo holgyet vagy par holgytagjat elvinnem szex moziba,masok elotti.......-ra

Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Golyos vagy feltöltött pénisszel rendelkező pasi van Kecskeméten?
sziasztok Ismerkednék Kecskemét és környékén!! Molett imádó vagyok!!! írj,ismerj meg! Heteró Vagyok!!! Idősebb molett hölgyeket is imádom!!!
Extra nagy szemérem ajkú puncis hölgyet keresek ! Párokhoz csatlakoznák.
Napkozben raero Holgyet keresek aki kenyeztetne engem analisan. Szeretnek orgazmust atelni ezen az “utvonalon”. Nagyon szeretem, tapasztalatom van, helyem sajnos nincs. Bi parokkal is szivesen talalkozom, azonban szolo sracoknak valaszolni sem vagyok hajlando. Koszonom a megertest
Fiatal(max 25 éves)lányos shemalet,travit,srácot szopatnék.Olyat aki meglátogatna rendszeresen,beöltözne szexin,csajosan és szeret szopni.
52 éves púpos, deformál lábú mozgássérült férfi vagyok! Lábimádó vagyok Miskolci bevállalós hölgyet keresek ( lehet mozgássérült is) akinek kényeztethetném a lábát, lábfejét! Nyalhatnám a talpát szopogathatnám a lábujjait, szopogathatnám a sarkát!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
GY-M-S, SOPRON.
Nagyon izgat, hogy egy olyan pasi dugjon meg akit szembekötve várok pucsitva, dugasra készen egy felhomalyos, sötét nappali kanapén.
Mindenféle körítés es duma nélkül, lényegre törő, faszat keményre szoptató majd popoba kefelő és a helyzetet kihasználva, a seggem tágra szetbaszó és tele élvező, mocskos, perverz szexmanias pasit keresek, akinek kell egy luk, egy popo, amit jól megbaszhatnak és tele gecizhet. Aztán gatya fel és go. Én addig maradok bekotve, kutya pózban, remélem szétvert seggel, amiből tocsog ki a gecid, miközben diszkreten távozól.
Ehhez keresek tényleg perverz, mocskos seggbaszo, anal mániás pasit, aki arra vágyik, hogy végre kedvére szét baszhasson egy segget, a nélkül hogy finomkodnia kellene közben.
Ma este raerek, akit érdekel írjon.
Adok címet, csengőt, tel.
Nagyon izgat, hogy egy olyan pasi dugjon meg akit szembekötve várok pucsitva, dugasra készen egy felhomalyos, sötét nappali kanapén.
Mindenféle körítés es duma nélkül, lényegre törő, faszat keményre szoptató majd popoba kefelő és a helyzetet kihasználva, a seggem tágra szetbaszó és tele élvező, mocskos, perverz szexmanias pasit keresek, akinek kell egy luk, egy popo, amit jól megbaszhatnak és tele gecizhet. Aztán gatya fel és go. Én addig maradok bekotve, kutya pózban, remélem szétvert seggel, amiből tocsog ki a gecid, miközben diszkreten távozól.
Ehhez keresek tényleg perverz, mocskos seggbaszo, anal mániás pasit, aki arra vágyik, hogy végre kedvére szét baszhasson egy segget, a nélkül hogy finomkodnia kellene közben.
Ma este raerek, akit érdekel írjon.
Adok címet, csengőt, tel.
Vágyakozás az élet megrontója

sziasztok olyan nyitott parral ismerkednek ahol a par miindkét tagjat izgatná ha dugas közben nyalhatnek akar bele élvezessel is! Hely kellene utazni tudok!
Bi Lányt keresünk akit irányíthatnánk , használhatnánk

Punciba élvezést diszkréten vállalok akár hosszú távon is, akár következményével is, tehát igen, akár babát is csinálok megbeszélés alapján. Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Extrém nagy méretű,200 kg körüli hölgy partnerem keresem. Bármilyen kapcsolat érdekel!