Sziasztok puncipumpás csajt keresek!

Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
Nagymellű nőt keresek.. Ha lenne.. Privátban... Köszönöm szépen
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Párral hölgyet anyukát keresek alkalmi kapcsolatra hosszú távon. Szexpartnerem keresem. Elhanyagolt férj vagyok.
sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak e itt erre nyitott párok esetleg?
Sexèhes anyukát magànyos hölgyet keresek alkalmi kapcsolatra hosszú távon. Kor alkat nem számít. Elhanyagolt férj vagyok.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
-Én is...
Sziasztok! Estére hölgyet keresek Budapesten, aki gyorsan leszopna (akár szabadban is)
(20/f)

Gyengém a nagy szemérem ajkakkal rendelkező Punci. Keresem azt a hölgyet aki nagy szemérem ajkaival elkápráztatna vagy párt ahol a hölgy tagjának ilyen puncija van. Csatlakoznák hozzájuk Kizárólag hetero alapon
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Sziasztok!
Szívesen csatlakoznák párhoz ahol a férfi biszex.
Jani
Szívesen csatlakoznák párhoz ahol a férfi biszex.
Jani
Szia! A hozzászólásod nem a tartalma miatt került moderálásra, hanem azért, mert naponta több alkalommal kiposztoltad ugyanazt a hirdetést ugyanabba a témakörbe, spammelve ezzel az adott témát.
A regisztrációd törlését az Ügyfélszolgálattól kérheted (Lap alja, E-mail menüpont)
A regisztrációd törlését az Ügyfélszolgálattól kérheted (Lap alja, E-mail menüpont)
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!..
Baranyai hetero férfit keresek 45 éves korig, illetve párt aki jártas a kikötözős szexben és szívesen bevezetne ebbe a világba. Részleteket privátba.
Rengeteg kamus pasi van. De még egy próbát megér. Szerdán estére Bp-n keresünk 2-3 pasit akiknek van autója és az egyikbe betennék Enit a jobb egybe és mindenki szépen végig dugná és telespriccelné sorban.
Csak olyan írjon aki el is jön van autója, és esetleg tud is helyet ahol lehet ilyet és elfér 3-4 autó. Van skypeja és nem zavarja ha telespriccel pinát kell dugni.
Csak olyan írjon aki el is jön van autója, és esetleg tud is helyet ahol lehet ilyet és elfér 3-4 autó. Van skypeja és nem zavarja ha telespriccel pinát kell dugni.
Nyíregyházán idősebb domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Komárom-Esztergom megyében, azon belül Nyergesújfalun valaki?
pisiszex kedvelő nőt keresek