Megismerkednék olyan kiváncsi hetero úrral akit már régen nem kényeztettek orálisan,vagy felesége,párja nem szereti csinálni esetleg egyedül álló és nagyon ki van éhezve erre!Nem várok viszonzást,az a lényeg hogy neked jó legyen..csak élvezned kell hátra dőlve a fotelomban,közben izgalmas szexfilmet nézhetsz!Próbáéd ki,nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony biszex fiú vagyok Pestmegyéből.Helyem van.
Szervusztok! Budapesten vagy környékén keresek exhibicionista ès sub hajlammal megáldott hölgyet, esetleg ilyen hölgytagú párt.
sziasztok spermas puncit nyalnek akár dugas kozben is ,,,vannak e itt erre nitott párok akiket szinten izgatná ez a dolog? hely kellene utazni tiudnek
Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni, masszírozni.
BDSM, talpnyalás, piss témákban ismerkednék.
Jól hangzik!
(Ez egy válasz Movie üzenetére (tegnap 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:56

Megismerkednék olyan hetero úrral akit már régen nem kényeztettek orálisan,vagy felesége,párja nem szereti csinálni esetleg egyedül álló és nagyon ki van éhezve erre!Nem várok viszonzást,az a lényeg hogy neked jó legyen..csak élvezned kell hátra dőlve a fotelomban,közben izgalmas szexfilmet nézhetsz!Próbáéd ki,nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony biszex fiú vagyok Pestmegyéből.Helyem van.
Análkedvelő nőt, párt keresnék
Megismerkednék olyan hetero úrral akit már régen nem kényeztettek orálisan,vagy felesége,párja nem szereti csinálni esetleg egyedül álló és nagyon ki van éhezve erre!Nem várok viszonzást,az a lényeg hogy neked jó legyen..csak élvezned kell hátra dőlve a fotelomban,közben izgalmas szexfilmet nézhetsz!Próbáéd ki,nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony biszex fiú vagyok Pestmegyéből.Helyem van.
Titkos extrém perverz bizar szexre keresek lehetőséget!!!
Olyan pár akit izgat ha csupán csak annyi történik hogy ráélvezek a hölgytagra ahova szeretné?
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! ///// érdekel csak kukkolás nem muszáj beszállnom /// csak nézőként is részt vehetek ha valakit ez így izgat ///)()()(()((()))()(
Párosunk férfi tagjaként keresek egy párt ahol egyszerre leszopnának. Ezt szívesen kipróbálnám .
Találni egy párt, ahol egy alkalommal lehet szájba, punciba és popsiba is élvezni, felváltva a férjjel, vagy cuckold is érdekel. Ahogy nektek jó, de elég a kamu párokat játszó homokból!
Bocsi, de tényleg elég! Köszi!
Bocsi, de tényleg elég! Köszi!
Perverz holgyet part keresek ma estére Bp vagy környéke
Sziasztok ! Én egy 55 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Masszázzsal egybekötött fistingre keresek ápolt, igényes hölgy partnert.
Miskolci párt keresek akik közösen szopnának
Somogy - Tolna - Baranya megyékből keresek olyan
partnert, aki szereti, ha szex közben dominálják, irányítják.
Nem alázás, nem verés, irányítás.
Ha szereted, ha a fenekeddel is foglalkoznak, az előny.
Kezdők jelentkezését is várom.
Utazni tudok, helyet szervezek, diszkréció 100%.
Nem 10 perces rodeó lesz, este érek rá.
Érdeklődni privátban.
partnert, aki szereti, ha szex közben dominálják, irányítják.
Nem alázás, nem verés, irányítás.
Ha szereted, ha a fenekeddel is foglalkoznak, az előny.
Kezdők jelentkezését is várom.
Utazni tudok, helyet szervezek, diszkréció 100%.
Nem 10 perces rodeó lesz, este érek rá.
Érdeklődni privátban.