Bárcsak lenne
(Ez egy válasz judit-joci üzenetére (2022. 12. 10. szombat 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Van itt fekete pasi ,vagy akinek ismerőse?
Van itt fekete pasi ,vagy akinek ismerőse?
Extrém kövér,200 kg körüli nőt keresek. Bármilyen kapcsolat érdekel. Imádom a hatalmas nőket!
Hosszabb távra keresünk új Hölgytagot kis családunkba, kedvező paraméterekkel. A lelkedről, a hajadról és a testedről gondoskodunk smile Magas, dekoratív, intelligens Bp.-i pár vagyunk. Írj ránk kérlek csak nyerhetsz smile
Sziasztok! Ma estére keresünk fogadni tudó srácot vagy srácokat (30-50 év között). Helyünk jelenleg nincs de 100 km-en belül szívesen utazunk.
Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Napkozben raero lanyt keresek: poponyalas oda vissza, tagitas, temakorben. Esetleg bi part.
Sziasztok,
Fisting kedvelő, vagy fistinget kipróbálni akaró nőt, feleséget, barátnőt keresek, akár a párja tudta nélkül.
Fisting kedvelő, vagy fistinget kipróbálni akaró nőt, feleséget, barátnőt keresek, akár a párja tudta nélkül.
Sziasztok! Holnap estére keresünk fogadni tudó srácot vagy srácokat (30-50 év között). Helyünk jelenleg nincs de 100 km-en belül szívesen utazunk.
Hi Bp -n vagy és lány is vagy valamint szereted a szüzeket? Akkor itt vagyok írj és megkaphatsz
sziasztok spermas puncit nyalnek ha van itt ilyen pasi akit szinten izgatna ha kinyalnam a párjábol akkor irjatok! hely kellene utazni tudok!
Sexi nagyi. Elhanyagolt anyukát magànyos hölgyet keresek alkalmi kapcsolatra hosszú távon.
Ha van nálad lehetőség extrém , perverz bizar szexre, bátran írj
Igényes , tiszta ápolt PASIT keresünk CUCKOLDRA!
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
Igényes Férfi igényes otthonában igényes Párt fogadna. Extrém perverz játékokra / creampie, piss, cuckold, bdsm, bukakke, anal, Bi/.
Sziasztok hetero vagyok nőt keresek..kamionba ma ejjel ejfel utan melegbe nagy àgyban aki szivesen sexelne pihene melettem bp felw fogok parkolni
Sopronban ismerkednék intelligens párral. Sub beállítottságú partnerek is jelentkezhetnek, de nem feltétel.
Privát levelet írjatok!

Privát levelet írjatok!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Mosonmagyaróvár mellett keresek pasit. Helyem van. Szívesen masszírozok is, akár extrákkal is.
Igazándiból azt keresem, ha egy nő, egy másik nő lábára veri ki a farkamat, majd lenyalja onnan.
Mind a két hölgyet kinyalom!
Mind a két hölgyet kinyalom!